X

Sâmbătă 9 iulie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII – pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie

Sâmbătă 9 iulie va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizat an de an începând din 2005 și ajuns la cea de-a 18-a ediție, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei.

Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 13:00 în Piața Victoriei, de unde vom porni pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română. 

Organizat de Noua Dreaptă împreună cu asociații și activiști implicați în campania pentru DA la Referendumul din 6-7 Octombrie 2018, MARȘUL PENTRU NORMALITATE exprimă protestul românilor care susțin valorile familiei tradiționale:

1. Față de parada homosexualilor, o manifestare cu caracter obscen și provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale;

2. Față de intenția unor partide parlamentare de a băga pe gâtul românilor “parteneriatele civile între persoane de același sex”;

3. Față de atitudinea agresivă și jignitoare a lobby-ului homosexual care anul acesta a organizat parade homosexuale la Cluj-Napoca, Iași și Timișoara;

4. Față de hărțuirea românilor care și-au exprimat pe conturile de socializare intenția de a participa la Marșul Normalității, multora dintre aceștia fiindu-le blocate conturile la presiunile activiștilor homosexuali.

Luând în considerare cele de mai sus, vă așteptăm alături de noi pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală!

Lupta pe care noi o ducem are nevoie de sprijinul și participarea tuturor celor care simt și gândesc ca noi, inclusiv a ta! Nu te mulțumi doar să ne dai dreptate! Renunță la rolul de spectator și participă la MARȘUL PENTRU NORMALITATE pentru a demonstra că într-o țară democrată drepturile majorității nu pot fi călcate în picioare de dictatura nici unei minorități! 

Vino sâmbătă 9 iulie, la ora 13:00 în Piața Victoriei din București, să spunem un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale! Și vino să spunem un DA la fel de hotărât pentru normalitate, pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button