X

Marcel Ciolacu anunță că este posibil ca România să doneze avionele MIG21 Ucrainei

Nu mai bine îl donăm pe Ciolacu și toată clica de trădători ai României?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că nu există, în acest moment, o decizie a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării privind antrenarea unor „insurgenţi” sau mercenari pe teritoriul ţării noastre care să intervină în apărarea Ucrainei. În ceea ce priveşte posibilitatea ca România să doneze Ucrainei armament şi avioanele MiG-21 LancerR ţinute la sol, preşedintele Camerei Deputaţilor afirmă că acest lucru „este posibil”, în funcţie de evoluţia situaţiei din ţara vecină aflată în război.

Întrebat joi seară la România Tv, dacă România va dona Ucrainei avioanele de luptă MiG care sunt consemnate la sol, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: „În primul şi în primul rând, trebuie să-ţi creezi cadrul legislativ şi este normal să faci acest lucru”.

„Haideţi să fim corecţi: avem o frontieră de 650 de kilometri cu Ucraina. Nimeni nu ştie cum va evolua situaţia din Ucraina, e normal să ne pregătim pentru aşa ceva. Dar asta nu înseamnă că România va intra direct în acest conflict cu Rusia. Este posibil, în funcţie de evoluţia lucrurilor din Ucraina, România să facă acest lucru (să doneze avioanele MiG – n.r.), dar efortul împotriva Rusiei al tuturor ţărilor civilizate şi din Uniunea Europeană, dar şi din afara Uniunii Europene – şi aici mă refer în mod direct la partenerul strategic al României, Statele Unite ale Americii – trebuie să fie asumat de către toate statele.

Primul pas este să avem un cadru legislativ. Nu o să încalce nimeni legea şi astfel de hotărâri nu cred că se vor lua pe ascuns sau să nu fie informată toată lumea. Dar este normal ca noi, ca şi stat, să ne pregătim pentru orice evoluţie a conflictului din Ucraina, noi trebuie să apărăm Ucraina, este evident acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, răspunzând unor întrebări legate despre posibilitatea ca România să doneze armament Ucrainei.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a comentat şi informaţiile potrivit cărora România ar fi unul dintre cele două state vecine Ucrainei în care se antrenează mercenari care ar urma să lupte pentru Ucraina.

„În acest moment nu este luată o astfel de decizie. Astfel de decizii se iau în CSAT şi, din câte ştiu eu, nu a fost niciun CSAT în ultima… Presupun că e vorba de insurgenţii care ar face antrenamente pe teritoriul altui stat. (…) Eu nu am cunoştinţă de aşa ceva am văzut şi declaraţia primului ministru care spune că nu există aşa ceva”, a afirmat Ciolacu.

El a subliniat că „România nu este într-un conflict direct cu Rusia, România este alături de toate ţările civilizate împotriva unui dictator, unui criminal de război, care a atacat un alt stat suveran care a decis, democratic, ce parcurs îşi doreşte”.

„Cea mai mare obligaţie pe care o are acum România este faţă de Republica Moldova. Din punctul meu de vedere, cel mai vulnerabil stat, în acest moment, la o agresiune, rămâne în continuare Republica Moldova, după Ucraina”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

 1. limbricul ăsta l-a făcut criminal pe Putin?!? neterminatu’ ăsta vrea ,,să apere Ucraina”?!?!!! da’ pe noi nu ne intreabă ce vrem? uite, eu unul țin cu Rusia in acest conflict și-l consider pe ‘Elensky drept ,,criminal de război” și pro-nazist și (cum altfel?) slugoi zionist! Rusia trebuia să intervină cu mulți ani in urmă și să spargă ,,buboiul nazist” in Ucraina! in ultimii 8 ani majoritarii ucrainieni au ucis peste 13 mii de etnici ruși in Estul Ucrainei in totala indiferență a mass-mediei ,,democratice” occidentale ce acum minte ,,in draci” și manipulează in stilu-i bine cosacrat ,,Kovidian”!!!
  https://t.me/Volnici
  https://t.me/blackstoneintel
  https://t.me/intelslava
  https://southfront.org

 2. Și de ce nu sunt vândute, dacă tot vom primi o labă peste bot după ce ajung acolo unde oricum nu se vor ridica de la sol pentru că în 5 minute vor fi doborâte de ruși? Bani pentru săracii României nu se găsesc dar facem donații de arme altor țări. Așa e ordinul venit de la licurici. Donăm avioanele noastre și cumpărăm vechiturile din Norvegia la preț de noi. Bună afacere. Se pare că obligațiile aleșilor neamului nu sunt către alegători ci către licuriciul obez, arogant și satanist de peste mări și țări.

 3. Cio(mpa)lacu’ asta bronzat si intreaga clasa securist-masonica-globalista din care face parte, se pare ca vor cu orice pret sa ne puna pe toti tinte in fatza Usului rusesc! Insa, niste rachete ale Rusiei bine tintite aici, pot destabiliza complet intregul lor regim antinational si trupele de ocupatie NATO din Romania , astfel ca cei ce vor supravietui dintre romani sunt datori sa-i caute si sa-i vaneze pe acesti tradatori, bestii si slugoi autohtoni!

 4. Probabil clika conducatoare vremelnic si nelegitim a Romaniei, ar trebui sa-si revizuiasca punctul de vedere fata de cine sunt cu adevarat criminalii de razboi, sa nu spun nazisti. Inca nu am vazut filmari cu rusi comitand crime de razboi in acest conflict, in schimb am vazut ucraineni ce comiteau astfel de acte.

 5. MIG21 Lancer nu se pot dona Ucrainei!
  În primul rând sunt “modificate”, cabina de pilotaj este diferită, varianta originală este cu multe ceasuri analogice, varianta lancer are ecrane LCD și comenzile sunt diferite.
  În al doilea rând, ucrainienii nu au piloți de MIG21, iar ca să faci școală, mai repede se termină războiul.
  Ideea lui Cio(mpa) lacu este foarte ” bună” cu donația de MIG21 ( care ar trebui zburat de piloți români ” pe sestache), să ne implice direct în război și rușii să distrugă România și apoi să cucerească teritoriul. Rușii au o ofertă foarte generoasă” de organizare de excursii în Siberia ” pe viață pentru românii care scapă din război.
  Dacă Ucrainienii vor ajutor ” pe bani”, atunci să ne retrocedeze teritoriile ocupate după pactul Ribentropp – Molotov de către URSS și moștenite de Ucraina.
  Este o lovitură de imagine foarte bună și înseamnă ca aceste teritorii să între sub control NATO iar Transnistria să devină o insulă izolată.
  Oricum rușii o să – i lase fără ieșire la Marea Neagră.
  Însă trădătorii de la butoane caută doar să ne implice în război fără să realizeze că sunt primii sacrificați.
  România este doar monedă de schimb, cum a fost și în WW2 pentru a obține avantaje în altă parte.
  În cazul în care se înțeleg boșii să facă pace, cea mai rea variantă este ca Ucraina să fie împărțită între Polonia cu partea de West și Rusia partea de est.
  În cazul în care Elensky totuși ajunge la o înțelegere, Rusia rămâne cu ce a cucerit, iar Ucraina o ruină care are nevoie de reconstrucție, dar păstrează restul teritoriului pentru că este vital economic.
  Așa că adio teritoriile românești luate cu japca de USSR.
  Cu Bolșevicii ăștia la butoane, România merge spre faliment, de unde să facă bani să răscumpere, cum a facut Germania cu RDG?

 6. Mă, noi chiar suntem un neam de proști în cele mai delicate momente istorice??? !!!
  Chiar avem o tendință bolnavă de a ne așeza de partea greșită a țevii puștii istoriei, cum am făcut-o de nenumărate ori ??!!
  În 1883 Karl Zephirnus Primo ne bagă(în secret) cu gâtul în jugul Puterilor Centrale, că, na, erea neamul lui pe care-l susținea;
  în 914 arătăm ceva mai multă minte, ținind cu dinții de neutralitate vreme de doi ani; apoi pariem pe o Antantă de la mii de km contra celor de peste munți, pierzând trei sferturi din Regat în următoarele 6 luni;
  în 938 priapistul de Karl Secundo se rățoiește la Hitler și în următorii doi ani pierdem – la manevrele Reichului Milenar- o treime din teritoriul Țării;
  În 941 *învingem cu Axa ori cădem cu Axa*,risipindu-ne oasele prin stepele sovietice, apoi în trei ani, Sovietele ne pun jugul *frățesc* pentru 4 decenii și mai bine;
  în 968, Ceașcă cel Viteaz și Politica lui Independentă cu Pumnul În Piept ne duce la un foc de pușcă distanță să fim *călcați* iar de Soviete;
  în 989 ne-o trag serviciile *țărilor frățești*, făcându-ne să ne împușcăm între noi ca orbeții aflați la mitralieră;
  din 007 încoace scuipăm și huiduim un urs adormit, de multe ori infrânt dar niciodată invins militar- Kașai ordenu* pe unitate; ca să împlinim și ultima profeție cu sfâșierea Țării de Urși, CocoșiCuPeneVerzi și de Cefele Groase, toți *frățești* odinioară;
  în 022 pariem pe un cal mort, cum este țara din bucăți *de la margine*, dându-le gioarsele de aveoane sovietice în schimbul băgării în linea-ntâi, să crăpăm iar pentru alții.
  Kbăă, chiar ești pro, Române ???!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button