X

Să ne trezim! Suntem în pragul izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Să ne trezim, oameni buni! Suntem în pragul izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial, în care cu siguranță ar exista un schimb complet de atacuri nucleare între NATO și Rusia, cu o probabilitate foarte mare ca și alte puteri nucleare să fie implicate în acel conflict.  Putem spune liber că niciodată în toată istoria omenirii nu am fost în pericol mai mare decât suntem acum, în această situație de neinvidiat în care ne aflăm, aparent peste noapte. Cu toate acestea, persoanelor de care depinde cel mai mult dacă o sa aibă loc sau nu acest ultim conflict global, pare să nu le pese deloc. Dimpotrivă, intenționează să „stingă” cu benzină flăcările războiului din Ucraina pentru a extinde conflictul în alte țări.

Timp de două decenii sau mai mult, Moscova a avertizat NATO că nu mai poate tolera expansiunea continuă necontrolată spre est, reprezentând o amenințare directă la adresa securității naționale a Rusiei. Din motive cunoscute doar de ei, conducerea Alianței Nord-Atlantice a decis să ignore complet toate aceste avertismente.

După cum a subliniat recent viceministrul de externe al RPC Le Yucheng, NATO, deși considerată un sistem de securitate colectivă, a adus întreaga lume într-o stare de „nesiguranță absolută”. Pe scurt, dacă vrei să-ți transformi țara într-un pustiu, cel mai bun mod de a o face este să-ți arăți interesul de a deveni membru al acelei alianțe militare infame și urâte, care a devenit echivalentul modern al hoardelor naziste ale lui Hitler.

Cheile păcii și războiului sunt în mâinile NATO și toată lumea știe asta. Totuși, într-un moment în care conflictul face ravagii în Ucraina, al cărui început este în întregime vina liderilor Alianței Nord-Atlantice, aceleași persoane fac încă un pas spre crearea condițiilor pentru izbucnirea unui atac nuclear pe scară largă. În primul rând, NATO se pregătește să atribuie Poloniei un rol special de provocator care ar urma să intre pe teritoriul Ucrainei și Bielorusiei cu armata sa. În Ucraina, polonezii ar juca un rol de menținere a păcii, în timp ce în realitate ar fi implicați activ în conflictul militar împotriva forțelor ruse. În Bielorusia, trupele poloneze aveau să efectueze o invazie completă, aparent pentru a „proteja” granița de nord a Ucrainei. Nordamericanii i-au pregătit pe neonaziștii bieloruși și pe alți extremiști din Bielorusia de ani de zile și au încercat deja să-i folosească pentru a-l răsturna pe Lukașenko, din fericire, fără succes. În cazul unei incursiuni a forțelor poloneze pe teritoriul Bielorusiei, nordamericanii ar încerca în același timp să-și activeze Coloana a cincea ca ajutor pentru agresorul polonez. Profitând de confuzia generală, conducerea poloneză vede o oportunitate de a realiza extinderi teritoriale uriașe în detrimentul Bielorusiei și Ucrainei și a mers atât de departe în nebunia sa încât amenință direct Rusia, luând din ea întreaga regiune Kaliningrad. Desigur, Polonia este doar o marionetă americană, un stat fără suveranitate reală pe care Statele Unite l-ar folosi greșit în războiul împotriva Rusiei pentru că sunt pur și simplu dispuși să le sacrifice. Cum anume intenționează conducerea militară și politică poloneză să „înfrângă” Rusia? Au înnebunit? Și-au avertizat cetățenii cu privire la toate riscurile posibile? Au vreun sprijin real din partea cetățenilor lor pentru a intra într-un conflict militar cu o superputere nucleară?

NATO a depășit în mare măsură toate pragurile de toleranță ale Rusiei, iar Rusia se află deja într-o stare de neliniște alarmantă care ar trebui să-i privească nu numai pe polonezi, ci și pe restul emisferei vestice.

Orice conflict între forțele militare poloneze și ruse, sub orice pavilion vor acționa polonezii, ar duce automat la declanșarea celui de-al treilea război mondial. Analiștii geopolitici independenți ai tuturor meridianelor sunt de acord în acest sens. Nu contează dacă polonezii ar acţiona sub steagul NATO, UE, ONU sau OSCE. La urma urmei, este deja foarte dificil să distingem exact unde se termină NATO și unde începe UE și invers. Pentru Rusia, NATO și UE sunt un singur bloc geopolitic care desfășoară un fel de agresiune pasivă îndreptată împotriva sa încă de la căderea URSS. Polonezii trebuie să știe ce îi așteaptă cu siguranță în cazul în care izbucnește al treilea război mondial. Ei ar împărtăși soarta restului lumii și ar înceta să mai existe ca stat și ca națiune. De aceea este cu adevărat foarte greu de înțeles comportamentul iresponsabil al liderilor militari și politici polonezi, prin care aceștia își pun în pericol nu doar țara, ci și întreaga lume. NATO și UE sunt un singur bloc geopolitic care desfășoară un fel de agresiune pasivă îndreptată împotriva lui încă de la căderea URSS. Polonezii trebuie să știe ce îi așteaptă cu siguranță în cazul în care izbucnește al Treilea Război Mondial.

Totuși, se pare că implicarea Poloniei în conflictul ruso-ucrainean nu ar fi suficient de periculoasă pentru liderii Alianței Nord-Atlantice. NATO insistă pur și simplu că un război nuclear nu trebuie doar să înceapă, ci și să înceapă cât mai curând posibil. Pentru restul lumii, în special pentru cetățenii țărilor membre ale Alianței Nord-Atlantice, ar fi foarte util să avem o idee despre evidența „activităților” prevăzute pentru perioada următoare. În ciuda faptului că războiul din Ucraina este o consecință directă a intenției acelei țări de a adera la NATO, idioții care conduc acea organizație pregătesc noi pași agresivi și mai periculoși decât cei pe care i-am văzut până acum.

Suedezii s-au dovedit a fi mult mai inteligenți în această chestiune decât vecinii lor. Ei nu au participat la niciun război de secole și, spre deosebire de multe alte țări din Europa de Vest, au reușit să creeze o democrație care poate fi numită funcțională. Din cauza scenei politice diverse din Suedia și a stării de spirit a opiniei publice, suedezii este puțin probabil să se îndrăgostească de poveștile despre bau bau-ul rusesc și să înlocuiască neutralitatea și securitatea tradițională cu un risc inutil de a participa la un război mare și absolut devastator. Credeți sau nu, Rusia nu este deloc un pericol pentru Suedia. Vrei o dovadă derivată din logica simplă? Iată: Rusia însăși se simte atât de amenințată și copleșită de probleme geopolitice enorme la majoritatea granițelor sale, încât nu are nevoie deloc de noi dușmani. Din contră, Rusia are nevoie de prieteni și chiar de medierea și ajutorul statelor neutre, precum Suedia. Are vreo logică faptul că Rusia, într-un stat în care simte cel mai mare grad posibil de pericol pentru securitatea sa natională, atacă un stat neutru precum Suedia si Finlanda? Oricine care pretinde, doar pentru a promova extinderea în continuare a NATO, se află pe statul de plată al acelei organizații, care este acum, fără îndoială, cea mai mare amenințare la adresa păcii din toate timpurile, chiar mai mare decât cea reprezentată de naziști, fasciști și militariști care au inițiat al Doilea Război Mondial.

Deși am concluzionat printr-o simplă logică că Rusia nu este o amenințare pentru Finlanda, se pare că guvernul acestei țări dorește să devină o amenințare pentru Rusia, aderând cât mai curând la NATO și deschizând un nou front pe cei 1340 km lungime frontieră ruso-finlandeză. Acest lucru va fi foarte supărător la Moscova și, în consecință, este probabilă o schimbare urgentă și radicală a întregii doctrine militare ruse! Armata finlandeză nu reprezintă un pericol real pentru Rusia, dar știm toți că aderarea unei țări est-europene la NATO înseamnă și sosirea inevitabilă a forțelor militare americane și instalarea sistemelor de rachete ofensive ale NATO. O campanie rusofobă feroce și isterică a fost deja lansată în Finlanda. Dintr-o dată, amintirile fantomelor Războiului de Iarnă, care a fost purtat împotriva Finlandei în urmă cu aproape 100 de ani de un stat care nu mai există de mult, URSS, sunt reînviate tendințios și cu răutate.

Până de curând, dispoziția publicului finlandez cu privire la aderarea la Alianța Nord-Atlantică era de aproximativ 50% în favoarea unei astfel de decizii. Însă, în doar o lună, instigatorii de război NATO, printr-o campanie agresivă de marketing, și îndrăznesc să spun și falsificarea rezultatelor anchetei, au reușit să mărească procentul de sprijin pentru aderarea la NATO cu 63%. În cele din urmă, pentru a accelera aderarea Finlandei la Alianța Nord-Atlantică, președintele Sauli Niinistö a spus că o „formalitate” precum un referendum în care cetățenii au posibilitatea de a spune ceea ce cred cu adevărat nu este deloc necesară. Din toate acestea putem concluziona două lucruri.

În primul rând, NATO nu știe să învețe din greșeli și îi place să le repete pentru că, până la urmă, totul în acea alianță militară este complet greșit. În al doilea rând, Finlanda, ca majoritatea celorlalte țări din Uniunea Europeană, nu are suveranitate reală și liderii săi vor lua decizii contrare intereselor poporului finlandez doar pentru a satisface Statele Unite, care îi menține pe aceiași politicieni la putere finanțându-i. Prin aderarea la NATO, Finlanda ar provoca Rusia într-o asemenea măsură încât nimeni nu ar putea prevedea mișcările viitoare ale liderului statului rus. Cel care are sentimentul de a se apăra, și în acest caz este Rusia, dacă cineva încă nu și-a dat seama, este capabil să reacționeze în moduri foarte surprinzătoare și imprevizibile în efortul de a se proteja cu orice preț. În acest moment, Rusia nu este un pericol pentru Finlanda.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Zhao Lijian, a avut perfectă dreptate când a spus că NATO, ca produs al Războiului Rece, ar fi trebuit să înceteze să mai existe în momentul în care s-a dezintegrat URSS, în loc să încolțească acum Rusia. Presionată de zid, Rusia are o gamă foarte limitată de posibilități și, pentru a se apăra, poate că trebuie să fie prima care ajunge la arme nucleare. Documentul privind descurajarea nucleară a Federației Ruse are în vedere posibilitatea utilizării armelor nucleare chiar și în cazul în care Rusia este atacată cu arme convenționale. Deoarece arsenalul convențional al NATO îl depășește pe cel al Rusiei, înseamnă că Federația Rusă va trebui să recurgă la cele mai îngrozitoare arme la un moment dat. Sunt experții militari NATO conștienți de acest lucru? Împărtășiți cu publicul din țările dumneavoastră care ar fi numărul minim de victime militare și civile de partea NATO în cazul unui război cu Rusia? Este, în limbajul Madeleinei Albright, un „sacrificiu pe care sunt dispuși să-l facă”? Europa și alte națiuni care sunt membre NATO au curajul să demonteze acea alianță militară a infernului? Ca indivizi, ca oameni obișnuiți și cetățeni, europenii și nordamericanii sunt cu siguranță capabili să scoată NATO din scenariul istoric în numele viitorului copiilor lor, dacă pot exercita suficientă presiune asupra guvernelor lor corupte. Elita înaltă a NATO va fi cu siguranță împotrivă să renunțe la partea lor din plăcintă. Cu toate acestea, timpul se scurge și sunt necesare măsuri urgente pentru a stinge pericolul unui război general.

Dacă NATO își dorește cu adevărat pace și securitate, va fi o veste grozavă pentru ei că o astfel de soluție chiar există. Da, pacea este posibilă; tot ce este nevoie este puțină bunăvoință și puțin egoism și vanitate în rândurile liderilor NATO. Spre deosebire de insistența NATO privind extinderea ulterioară în momentele cele mai sensibile, cum ar fi acesta în care NATO poartă deja un război împotriva Rusiei prin Ucraina, pentru a scădea tensiunea conflictului ar trebui înființată o zonă tampon uriașă și extinsă formată din Norvegia, Finlanda și Suedia în Europa de Nord, republicile baltice, Polonia, Ucraina, România și Bulgaria. Cu garanțiile membrilor permanenți ai Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite: Republica Populară Chineză, Republica Franceză, Federația Rusă, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Statele Unite ale Americii, acestor țări li se va garanta neutralitatea militară totală și securitate totală.

Nu ar exista baze militare străine, arme nucleare, chimice, biologice și alte arme de distrugere în masă pe teritoriile acestor țări, precum și arme ofensive de orice alt fel. Este clar că, cu astfel de garanții, aceste țări s-ar bucura de o siguranță absolută. NATO, ca mama tuturor relelor din lumea modernă, ar deveni în cele din urmă și oficial complet inutilă. În plus, nu a adus niciodată siguranță, ci doar suferință și moarte. Dacă acea zonă tampon nu este stabilită cât mai curând posibil, războiul nuclear nu va fi prevenit, arme nucleare, chimice, biologice și alte arme de distrugere în masă pe teritoriile acestor țări, precum și arme ofensive de orice alt fel.

Una dintre cele mai mari probleme este că NATO folosește limbajul minciunii în care realitatea este complet inversată. Cine nu crede, să analizeze cu atenție declarațiile domnului minciunii, Jens Stoltenberg, secretar general al Alianței Nord-Atlantice. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai recente afirmații ale sale: „NATO este o alianță de apărare” – o minciună, NATO a bombardat fără milă Serbia, deși această țară mică nu a pus în pericol niciun membru al acelei alianțe militare.

„Alianța este hotărâtă să nu participe direct la confruntarea militară dintre Moscova și Kiev”: o altă minciună, instructorii și mercenarii NATO sunt prezenți de multă vreme în Ucraina, iar Alianța echipează acum această țară nu numai cu muniție de arme și alte echipamente, dar și cu „cizme la sol”.

„NATO nu caută un război cu Rusia” – O minciună completă, NATO este deja într-un război proxy cu Rusia și, din motive pe care nimeni nu le înțelege, face tot ce poate pentru a provoca războiul său total.

Bănuiesc că domnul Stoltenberg nu a citit niciodată Biblia sau a făcut-o foarte neglijent. Dacă ar fi așa, s-ar recunoaște pe sine și munca organizației criminale pe care o conduce în acest citat din Cartea Sfântă: „Vai de cei care numesc răul bun și binele rău; care fac întunericul din lumină și lumina din întuneric; care au pus amar cu dulce și dulce cu amar!” (Isaia 5:20)

Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Sa nu uitam ca, acesti caini ai razboiului de la NATO nu sunt altceva decat niste slugoi umili ai Ocultei Mondiale, care au primit ordine precise de la aceasta de a declansa al 3-lea Razboi Mondial, pt ca Pactul global pt schimbarile climatice si mai ales actiunile care ar trebui sa duca la Noua Ordine Mondiala nu merg in ritmul in care ar dori Oculta, pt ca sunt foarte multe impotriviri din partea oamenilor de rand, dar si a liderilor unor state! Daca la inceputul razboiului din Ucraina eram aproape convins ca Putin este agent al Marii Resetari, care are rolul de a declansa Razboiul Mondial, acum, in lumina noilor evenimente, in care provocarile vin exclusiv din partea NATO si a satelitilor sai, iar Rusia si presedintele ei sunt intr-o legitima aparare in raport cu poporul pe care-l reprezinta, nu mai sunt asa de convins ca acesta este unul dintre pionii Ocultei, asta si pt faptul ca actualul Putin s-ar putea sa nu fie decat o sosie a vechiului Putin(disparut definitiv, se pare, in martie 2015) care fusese elevul lui Klaus Schwab!

    1. Asta cu sosia lui Putin si disapritia lui in 2015 e o mare vrajeala cum au fost atatea altele (Hitler traieste intr-o insula din Caraibe, ca Elvis n-a murit si e in America de Sud si cate si mai cate mizerii de adormit copiii). Ceea ce este adevarat este ca Putin a facut mai multe operatii estetice de-a lungul timpului, exista si filmulete in care apare cu vanatai pe fata in zonele interventiilor chirurgicale. Iar daca a fost elevul lui Schwab nu inseamna nimic, si Ceausescu a fost elevul bolsevicilor sovietici si s-a dezis de ei ulterior, chiar daca asta nu l-a facut cu nimic mai bun decat predecesorii.

    2. Lumea trebuie sa creada ca Putin nu este agent al marii resetari, iar pentru asta sunt fabricate “argumente puternice”.
      Putin ESTE agent al marii resetari.
      Da, este adevarat, l-am vazut pe Saul pe drumul Damascului, dar totusi…

      Rusia, din 1917 incoace, este in mana baietilor lui Marx. Rusia nu este condusa de la Moscova, ci de la Londra.

      Plandemia ne-a aratat ca intreaga lume, inclusiv Rusia, asculta de un singur centru.

  2. Foarte reală analiza! Inclusiv afirmația că “domnul minciunii” este la conducerea nato, iar „sacrificiu pe care sunt dispuși să-l facă” s-a văzut în plandemie.
    Acești draci împielițați sunt în stare de orice. Doar Dumnezeu le mai poate stăvili răutatea îndreptată asupra oamenilor.
    Din păcate popoarele occidentului sunt atei, dar și manipulați cu vrajeala antirusa.
    Ăștia care s-au injectat in proportie de 80-90-100% merg orbește spre autodistrugere. Fără discuție…!
    În așa numita “zona tampon”, mai e ceva credință în Dumnezeu: Bulgaria, România, Polonia… Aici mai este Dumnezeu, de aceea satanistii occidentului bagă strâmbe ca aceste țări creștine să provoace Rusia, o altă țară creștină…
    Că nimic nu-i face satanei mai pe plac decât atunci când creștinii se distrug între ei.
    Este evident acum de ce SUA vrea să scoată castanele din foc cu țările est europene?
    Cat timp există traire creștină autentică pe Pământ, Antichristul nu-si poate întemeia stăpânirea…
    Dar MARE ESTE DUMNEZEU și poate face ca buturuga mică să răstoarne carul mare!

  3. Citez cateva fragmente din predica unui parinte cu viata sfanta dintr-o manastire din apropierea Sucevei :

    “Ceea ce se intampla acum dragi crestini in lume nu este altceva decat dezlantuirea valurilor de necazuri si suferinte ale stramtorarii celei mari de la sfarsit,despre care Mantuitorul nostru Hristos spune: “Si va fi atunci stramtorare mare cum n-a mai fost si nici nu va mai fi!”
    Doua valuri ale acestei stramtori au trecut deja,va las pe dumneavoastra sa intelegeti care au fost si cum s-au manifestat. Toate aceste valuri nu vin de la Dumnezeu si nici de la natura, toate sunt rodul mainilor oamenilor fara de Dumnezeu. Acum iata s-a arata la orizont si al treilea val al stramtorarii celei mari si cu acest val va incepe cei 7 ani grei ai stramtorarii aratati in Sf Scriptura.”

    “Au trecut cele 2 valuri,acum acesta vine ca o necesitate, desi va fi foarte foarte foarte greu! Ceea ce vedeti ce se intampla este scanteia,doar scanteia! Va degenera in altceva , acel altceva nu vreau sa spun aici in biserica ,se intelege de la sine. Nu imediat ci mai este putin pana acolo. De aceea lumea trebuie sa se trezeasca ,mai ales fii bisericii, sa lase mandria si orgoliu deoparte , sa mearga la biserica , sa se spovedeasca complet ,sincer si curat din copilarie! Tinerii sa fie cu mare bagare de seama ,si mai in varsta de ei, ca vor fi incorporari in curand,din aproape in aproape pana la o varsta mai inaintata si trebuie sa fie pregatiti pentru orice eventualitate….”
    “Eu nu ma tem, eu nu ma tem , asa trebuie sa fiti. Eu nu ma tem, am stiut de ele,iata au venit, Dumnezeu a fagaduit ca ne va ajuta. Nu trebuie sa va temeti! ”

    Multe a spus parintele … ideea e ca trebuie sa fim pregatiti (spovediti si impartasiti) si sa avem nadejde ca Dumnezeu ne va ajuta !

    Doamne ajuta!

  4. Mai marii lumii acesteia isi baga nasul unde nu trebuie si omul de rand moare nevinovat,apoi ies si se vaita pe la tv ca ce dezastru,ca sunt vinovati altii si nu ei…

  5. Hai sa infiintam o fasie de padure tropicala intre rusia si nato pazita de tarzan cu un milion de elefanti.
    Bă ej prost! Băi trololacilor care scrieti asemenea articole, nu mai bagati in vena ca va cade greu la ficatzi. Razboiul din ucraina va ramane in ucraina pentru ca monsenioru barti, rang treijtrei, i-a autocefalizat, desi ei nu aveau encefal ci doar bucifal. Atat. Nu mai inflamati si voi cu zone tampon si neutralitate garantata de tarzan. Stop joc.
    Belitzi ochii la turcia. Ei sunt urmatorii pe lista. Amerlocii isi vor da singuri foc la valiza si se vor evapora. Iar chinejii vor fi indoctrinati ca tot raul vine din europa capitalista. Apoi cand vor fi aproape sa plezneasca le vor da drumul spre europa cea rea. Vor manca europa de vie. Cu râşi cu tot.
    Orice legatura cu realitatea este pur intamplatoare si strict documentata istoric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button