X

Reacţia Casei Albe după amenințările lui Lavrov: Vom urmări îndeaproape dacă aceştia vor pune în aplicare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Orice transport de armament care intră în Ucraina va fi ”în mod legitim” o ţintă a Rusiei, a ameninţat vineri ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, potrivit agenţiei oficiale ruse de presă Tass, relatează CNN. ”Este o ameninţare pe care a făcut-o şi înainte”, a declarat secretarul de presă de la Casa Albă, Jen Psaki, anunță news.ro

Aceasta a adăugat că ”nu există trupe americane care operează în interiorul Ucrainei”, toate forţele americane operând exclusiv pe teritoriul NATO.

”Urmărim îndeaproape care sunt acţiunile, acţiuni de escaladare continuă ale ruşilor şi vom urmări îndeaproape dacă aceştia vor pune în aplicare această ameninţare”, a adăugat Psaki.

Mai multe ţări NATO, inclusiv SUA, au promis ajutor militar Ucrainei, de la drone până la rachete antitanc.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Am spus foarte clar că orice încărcătură care va intra pe teritoriul Ucrainei, pe care o vom considera (că transportă) arme, va deveni o ţintă legitimă”, a declarat la postul RT Lavrov.

Mai multe state membre NATO s-au angajat să trimită armament Ucrainei, de la drone la rachete antitanc.

Lavrov a subliniat că sisteme de rachete sovietice, deţinute de către unele state membre NATO, nu pot fi transferate în ţări terţe, precum Ucraina, aşa cum cere Kievul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button