X

Biolaboratoarele ucrainene: planul globalist de exterminare a poporului rus?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Cesare Sacchetti 5 martie 2022 – Există o poveste secretă întunecată a Ucrainei despre care opinia publică occidentală nu știe nimic.

Imaginea pe care lumea din țările occidentale o are despre Ucraina este una filtrată de MSM -main stream media. Potrivit acestei imagini propagandistice și de basm, în Ucraina a existat o „tranziție democratică” de succes, care a înlăturat „figurile autoritare” pentru a merge în sfârșit către democrația liberală.

Desigur, știm că acest proces se numește „revoluție colorată” și este departe de a fi „democratic”. De fapt, caracteristicile sale sunt destul de violente și autoritare, așa cum am explicat și am analizat în articolul precedent.

O revoluție colorată nu este altceva decât un proces politic conceput al cărui singur scop este de a răsturna acele guverne care reprezintă o „amenințare” pentru puterile globaliste care conduc NATO și UE.

Ucraina nu a făcut excepție de la acest proces subversiv. Guvernele marionete au fost instalate la putere în ultimii ani, dar această țară a fost departe de a atinge orice stabilitate „democratică”.

Guvernele care au fost controlate de la distanță de Washington au transformat Ucraina într-un focar al delincvenței internaționale. Cu siguranță a existat un motiv geopolitic pentru a-i înlătura pe președinții pro-ruși care au guvernat Ucraina, dar, în același timp, a existat și un motiv criminal.

Este partea întunecată a Ucrainei pe care MSM-ul occidental nu o menționează în nicio isterică propagandă pro-nazistă.

Ucraina este prima țară din lume la traficul de persoane. Copiii sunt introduși ilegal din această țară în toate țarile din lume.

Acești copii sunt vânduți și cumpărați de grupul internațional de pedofili, iar după lovitura de stat Euromaidan susținută de George Soros și Barack Obama, acest trafic a crescut considerabil în țară.

De asemenea, există și un alt aspect întunecat al Ucrainei care se referă la producția și dezvoltarea armelor biologice. Cu siguranță, acest subiect este mai actual în lumina așa-numitei „pandemii”.

Fără îndoială, în acest caz, nu vorbim despre un virus gripal precum COVID. Vorbim despre adevărate arme mortale al căror scop este exterminarea ființelor umane, dar nu a tuturor ființelor umane. Aceste arme biologice au fost dezvoltate doar pentru a extermina poporul rus.

Pentru a ști de ce Ucraina este cheia, pentru a înțelege acest plan malefic, trebuie să ne întoarcem în 2005. La acea vreme, președintele ucrainean era Victor Iuscenko.

Iuscenko a fost pus la putere de prima revoluție portocalie ucraineană care a avut loc în 2004. Statul profund Washington era deja îngrijorat în acea perioadă de apropierea prea mare a Ucrainei de Moscova, exact așa cum s-a întâmplat la a doua revoluție colorată ucraineană, Euromaidan, mai violent și haotic decât predecesorul său.

Vizita lui Obama la biolaboratoarele din Ucraina

În acel moment, în Ucraina au început o serie de vizite oficiale ale reprezentanților SUA. Un tânăr și necunoscut Barack Obama a vizitat Ucraina împreună cu senatorul republican Richard Lugar.

Cu siguranță este interesant că Obama a alimentat interesul profund pentru Ucraina în acei ani având în vedere faptul că, în calitate de președinte, el a fost cel care a dat undă verde loviturii de stat Euromaidan care avea să aibă loc nouă ani mai târziu.

Fără îndoială, întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem este următoarea. Ce făcea exact Obama în Ucraina în 2005?

The Washington Post, purtătorul de cuvânt al statului profund, are raspunsul. Obama și Lugar aveau sarcina de a asigura sprijinul guvernului SUA în finanțarea biolaboratoarelor ucrainene.

Titlul WP este destul de înșelător, deoarece pretinde că acest ajutor financiar a fost menit să „combată armele biologice”.

Totuși, dacă citim articolul ne dăm seama că Washingtonul nu avea nicio intenție să demonteze aceste instalații.

Aceste laboratoare au fost moștenirea Războiului Rece, când URSS, la fel ca și SUA, dezvolta arme de război biologic.

Planul administrației Bush a fost să actualizeze aceste structuri și să le facă mai „sigure”. Cercetarea armelor biologice în Ucraina nu a fost oprită: în schimb, a primit sprijin direct din partea Congresului și a Departamentului de Stat al SUA.

Recent, MSM a negat că în aceste zile există laboratoare de arme biologice în Ucraina. Dar cel mai bun mod de a le înlătura minciunile este să cităm direct propriile articole în care Obama este fotografiat plimbându-se în aceste instalații.

Kremlinul trebuie să fi bănuit că a fost ceva neobișnuit cu aceste călătorii, deoarece avionul care transporta delegația lui Obama a fost oprit de autoritățile ruse pe un aeroport rusesc.

Autoritățile au percheziționat avionul pentru că probabil s-au gândit că motivul acestor călătorii ar putea depăși scopul vizitelor instituționale.

Planul de exterminare a poporului rus

Cu toate acestea, de atunci activitatea bio-laboratoarelor a crescut constant. În noiembrie 2017, s-a întâmplat ceva foarte neobișnuit. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat public că pe teritoriul Rusiei se aflau subiecți străini care au fost angajați în activități anormale, cum ar fi colectarea de probe de ADN rusești.

Putin a lansat o declarație în care a spus clar că cineva este foarte interesat de componența etnică a populației ruse.

Serviciile secrete ruse au început să investigheze problema, precum și Consiliul Federației, care este camera superioară a țării.

Primul vicepreședinte al Comitetului pentru Apărare și Securitate al Consiliului Federației, Franz Klintsevich, a sugerat în mod clar posibilitatea ca cineva să lucreze la producția de arme biologice a căror țintă principală era poporul rus. Kilintsevich a spus că unii subiecți lucrau la acest scenariu și colecția de ADN rusesc a făcut parte dintr-un program de bio-război.

În săptămânile următoare, vălul secretului cu privire la identitatea celor care efectuau această cercetare a fost ridicat. Forțele aeriene americane au recunoscut deschis că au autorizat colectarea în scopul cercetărilor legate de sistemul musculo-scheletic.

Se pare că Kremlinul nu i-a crezut. Faptul că armata americană a fost implicată în această „cercetare” era destul de suspect având în vedere povestea programelor de război biologic dezvoltate de agențiile de informații nord-americane.

Fără îndoială, ceea ce se întâmplă astăzi în Ucraina ar putea foarte bine să fie veriga pierdută și pistolul fumegând care ar confirma că acele mostre de ADN au fost studiate și analizate în bio-instalațiile ucrainene.

Ambasada Rusiei în Bosnia Herțegovina a emis o declarație oficială cu privire la această problemă. Diplomații de la Kremlin au denunțat deschis faptul că Statele Unite au umplut „Ucraina cu biolaboratoare, care au fost – foarte posibil – folosite pentru a studia metodele de distrugere a poporului rus la nivel genetic”.

Prin urmare, Rusia afirmă că Ucraina a fost sediul unui plan realizat de statul profund al SUA de exterminare a poporului rus.

Ucraina a fost transformată de puterile globaliste într-un stat necinstit, al cărui singur scop era să caute un război împotriva Rusiei și să găsească modalități de a face rău poporului în orice mod posibil, inclusiv „soluția” biochimică.

În aceste zile au apărut mai multe speculații cu privire la afirmația că Rusia a detectat și a distrus aceste laboratoare bio.

Un site web numit RealRawNews a raportat că Rusia a executat eficient și cu succes această operațiune. Cu toate acestea, unii observatori sunt sceptici în ceea ce privește autenticitatea poveștilor publicate de RRN.

Am reușit să găsim o altă sursă care să confirme acest raport și pare a fi complet adevărat.

Armata rusă a distrus cu succes aceste laboratoare și a obținut documente confidențiale despre cercetările care au fost efectuate acolo. Scopul acestor programe nu era altul decât exterminarea poporului rus.

Globalismul lucrează la acest plan criminal de ani de zile. Motivul constă în faptul că Rusia a fost și este încă cel mai solid bastion împotriva manifestării Noii Ordini Mondiale.

Faptul este că Rusia a salvat Siria de atacurile ISIS care aveau ca scop dezmembrarea integrității teritoriale a țării. ISIS este o creație directă a statului profund al SUA, Israel, Arabia Saudită și Qatar.

De asemenea, Rusia a împiedicat o nouă expansiune către Est a NATO, care nici măcar nu este o Alianță Atlantică, așa cum spune numele ei.

Dacă NATO ar fi fost cu adevărat o Alianță Atlantică, ar fi fost dizolvată după prăbușirea Zidului Berlinului. În schimb, URSS – inamicul lumii occidentale – s-a dizolvat, dar NATO a continuat să se extindă în anii ’90. Scopul NATO nu este să protejeze Statele Unite și Europa. Scopul acestei organizații este să realizeze planul pentru a crea o armată mondială. Această armată mondială ar fi ramura militară a superguvernului mondial pe care arhitecții de ACUM ar dori să o introducă.

Rusia a contracarat acest plan. A luptat pentru păstrarea existenței națiunii sale până când genocidul din Donbass a forțat Rusia să intervină în Ucraina.

Rusia a trebuit să efectueze o operațiune militară pentru a elibera această țară de hoarda de neo-naziști care ucideau civili nevinovați în regiunea Donbass.

În același timp, Rusia a trebuit să intervină pentru a distruge aceste bio-instalații care lucrau la cel mai criminal plan care a fost, probabil, conceput vreodată de mintea umană, care este întreaga exterminare a unui popor din motive politice.

Niciodată nu a existat un plan mai rău și mai deviant decât acesta. Cu toate acestea, se pare că acest plan tocmai a fost dejucat. Laboratoarele au fost distruse. Ucraina este aproape complet denazificată. Noua Ordine Mondială suferă o altă înfrângere extraordinară din partea Rusiei.

Traducerea Karen Smith din The Eye of the Needle

OMS dezvăluie că există laboratoare biologice în Ucraina

OMS spune că a sfătuit Ucraina să distrugă agenții patogeni din laboratoarele de sănătate pentru a preveni răspândirea bolii “Organizația Mondială a Sănătății a sfătuit Ucraina să distrugă agenții patogeni cu grad ridicat de amenințare adăpostiți în laboratoarele de sănătate publică din țară pentru a preveni “orice scurgere” care ar putea răspândi boli în rândul populației, a declarat joi agenția pentru Reuters.

Acest articol exprimă și varianta cealaltă a propagandei războiului. O fi vreun sâmbure de adevăr?

Citiți și: Putin – dovada supremă de pion al ocultei: Amenință omenirea cu războiul, pentru a nu se ancheta crimele plandemiei

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. “Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!” zicea Isaia.
  Iata-ne intorsi in anii ’50, atunci cand propaganda bolsevica prezenta prin coloniile Estului URSS-ul drept “ultim bastion al rezistentei impotriva imperialismului anglo-american”. Interesant cum s-a mai sincronizat “bastionul rezistentei” la perfectiune cu Occidentul in plandemie.
  Sa reproduci astfel de acuzatii inepte la adresa poporului ucrainean denota in cel mai bun sadism si cinism, in cel mai rau caz dovedeste o propaganda desantata pro-sovietica.
  Au facut ucrainienii arme biologice? Oare ca si Saddam Hussein? Au fost tara “exportatoare” de carne vie? Oare noi nu suntem? Oare nu cumva anumite zone sunt tinute deliberat in subdezvoltare si conflicte interminabile tocmai pentru a fi permanente surse de carne vie, sclavi si materii prime ieftine? Nu e oare Estul Europei pt Europa de Vest exact ce e si America Latina pt SUA? Va mai amintiti rezultatele conflictelor din lumea araba, din Siria sau Afganistan? Nu cumva asa a obtinut Occidentul valurile de sclavi de care avea nevoie?
  Ce alta “vina” mai au ucrainienii? Ca si-au dorit si ei valorile Occidentului, ca si noi de altfel? Ah, am uitat, pentru coloniile estului, propaganda ne invata ca valorile occidentale se reduc la transexuali si homosexuali, cuvinte care produc spume la gura “patriotilor locali”.
  Cand “ne va pedepsi” si pe noi Putin, oare ce culpe mai scorniti? Ca am protestat pt continuarea luptei anticoruptie (o alta “inventie sorosisto-evreiasca”, dupa cum ne invata propaganda securisto-vadimista)? Ca ne-am cerut in strada drepturile si libertatile? Ca am sperat si noi candva ca chiar putem iesi din mlastina?
  Tineti-o tot asa: bunastarea individului, democratia, drepturile omului, invatamantul, educatia, siguranta vietii, justitia sunt inventii sorosisto-evreiesti. Pentru noi si pentru Est in general sunt utile doar oligarhia de stat, subdezvoltarea, coruptia, nepotismele, nedreptarea sociala si bezna vesnica. Utila mai ales ne este stapanirea externa pentru ca, nu-i asa, noi suntem “prea prosti” ca sa ne stim conduce.
  Ce trist! Sa nu inveti nimic din istorie, sa uti ca si tu ca popor ai fost vandut de nenumarate ori in trecut precum o turma de vite, sa scuipi victima si sa simpatizezi calaul si unealta represiunii, sa nu realizezi ca Ucraina a fost vanduta iar acum transformata din nou in colonie sovietica (la fel cum noi incepand cu 1989 am fost transformati in colonie a Occidentului). E vorba de reimpartirea sferelor de influenta si a zonelor de exploatare.
  Chiar nu ati invatat nimic din istoria asta? De aceea o veti repeta la nesfarsit.

  1. Vrei sa definesti ce intelegi prin “Ucraina”?
   Vorbesti detul de logic dar pe din afara, cuvintele (si denumirile) au semnificatie “general acceptaat”, nicidecumn “particular” cum reiese din parerile si impresiile dumitale.
   … nu fac lista cu pseudo-argumente, elemente de falsa retorica din postare… atat de des intalnita in propaganda globalista, adica marxistoida si de fapt… iudaica.
   Nus e reimparte nimic, e deja clar raportul de forte; albii rasariten incearca sa se salveze ca “partitie” realmente crestina de tavalugul globalist.
   Da, cu complicitate galbena (China) si chiar maronie (Brazilia, India, Pakistan)

 2. Nu ai dreptate domnule sekurist trompeta sistemului antihristic @Petru Strāinu!

  ! Putin are dreptate sa faca o curatenie in Ucraina este azi controlata de SUA, nazisti care omoara propriul lor popor, controlata si de oculta satanista sionista evreiasca, Nato si antihristii din guvernul mondial.

  Sa vina Putin sa faca si o curatenie in Romania dominata 80 % de evrei sionisti si de sekuristi tradatori de tarà !

  Nu spun mai multe ca NU are rost, mai ales ca redactia monahilor de la ortodoxinfo cenzureaza la greu!

  Rotschild bankerul cu trilioane de dolari detine Ucraina, si nu rusii lui Putin.

  Multa stima la ortodoxinfo pentru articol!
  Nu puteti sluji la 2 stapâni!

  Nu trebuia sa publicati parerea corecta politica a sekuristului ce isi zice ca este @ Petru Strainu.

  Va veti pierde toti comentatorii de valoare crestin ortodocsi cu atata cenzura.

  Doamne ajuta!

 3. Si cand te gandesti ca toti propagandistii si toate reptilele globaliste urla in toata mass-media, de dimineata pana noaptea, despre cum i-a atacat „criminalul dement” Putin si Rusia pe „bietii” ucrainieni! De fapt, ceea ce transpare in aceste zile, dovedeste faptul ca Rusia nici nu avea alta alternativa, caci slugoii amerlocilor se ocupau cu cele mai groaznice si mai mortale lucruri! Si cu aceasta ocazie, m-am inscris si eu pe acea lista neagra cu “propagandisti ai Moscovei”, de pe Platforma informatica a bestiilor securist-mafiote dambovitene, care au trecut la aplicarea pe fatza a “politicii pumnului in gura”, intocmai ca-n anii ’40-50!

 4. Tradatorii trebuie spanzurati daca nu i-ar nimeri glontul mai inainte… nda de unde?
  Ca ne-au distrus Armata – au taiat bratele poporului roman pentru niste hartie colorata facuta de jidani si de slugile lor jidanite, in special franc-masonii – dusmanii de moarte ai crestinilor!

  Macar Iuda s-a sinucis da’ astia ne sinucid pe noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button