X

Putin – dovada supremă de pion al ocultei: Amenință omenirea cu războiul, pentru a nu se ancheta crimele plandemiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Putin e parte din scenariu.  El joacă rolul nebunului care dărâmă mesele palatinilor ca să distragă atenția de la conspirație.

În timp ce Putin recunoaște pompos independența a două regiuni din Ucraina, pregătindu-se de misiuni de „apărare a păcii” în aceste teritorii (cam cum au făcut americanii în Kosovo și în Siria), Canada trece oficial la dictatură – Senatul acestei țări, cândva model de democrație și libertate, a votat o lege impusă de Trudeau care instituie un soi de stare de urgență marțială, în baza căreia protestatarii pentru libertate și susținătorii acestora vor fi zdrobiți economic și social, pentru a fi reduși la tăcere. De exemplu, băncile vor fi obligate prin ordin guvernamental să blocheze conturile bancare ale protestatarilor și ale celor suspectați de a-i fi susținut – fără acces la conturi, viața devine imposibilă, întrucât nu se mai pot efectua plăți cash. Înțeleg că se confiscă și afaceri sau bunuri, pe baza suspiciunii de a fi ajutat protestele.

Așadar, în Canada nu mai este doar despre un mic dictator, presupus fiu nelegitim al lui Fidel Castro, ci de un întreg establishment politic, votat de canadieni. În plus, Forumul Economic Mondial de la Davos a lansat deja proiectul „creditului social” de tip chinezesc, care va permite urgent resetarea totalitară a omului normal și transformarea lumii vestice într-o dictatură digitală, imposibil de evitat pentru ce vor să trăiască sau care pretind că trăiesc în nou-normalitate.

Putin, ca și Trump, sunt opoziția controlată, cei care au putut crea iluzia că lumea normală încă nu și-a dat duhul. Nicio stimă pentru ei.

Av. Gheorghe Piperea

Trebuie să ținem cont că Putin a fost școlit de aceeași ocultă, fiind coleg cu Trudeau, Macron, Orban, profesor fiindu-le Klaus… Schwab.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Cu ce dovedesti avuzatiile, domnule advocate ?! Canada nu-i Tara lui Ros si nici fiul lui Fidel Castro nu-i Gog…Merele nu-s micsunele!

    1. Ultimele stiri:
      În Canada a fost votată legea marțiala, pot confisca banii din conturi dacă cetățenii sunt bănuiți de participare la revolte. A ajuns deja un detașament de căști militare înarmate cu arme de asalt care alături de milițieni îmbrăcați “ca trupele antitero” au trecut la arestarea protestatarilor. Milițienii nu au ecusoane, insigne sau alte semne care să arate că sunt polițiști în exercițiul funcțiunii, folosesc gloanțe de cauciuc, gaze lacrimogene și bastoane de lemn pentru arestarea protestatarilor.
      Camionagiul român, care a fost arestat și cineva filma în direct, a ieșit pașnic din camion, a pus mâinile la ceafă și a arătat cooperare, a fost trântit jos, mângâiat cu genunchii la ficat și rinichi, iar după ce a fost eliberat din arest o zi mai târziu, are sânge în urină și caută asistență medicală în spital.
      În Ucraina, armata ukr a început atacul pe toată linia de contact cu cele 2 republici separatiste, cu multe lovituri de artilerie și mortiere. Au lovit conducta de gaz care tranzitează toată Ucraina și rețeaua de apă. Internetul este intermitent și sunt perioade mari de întreruperi.
      2 transportoare de trupe cu șenile au fost distruse după ce au trecut linia de frontieră în Rusia în zona Rostov și 5 soldați au fost uciși. Conform gru militiile separatiste au găsit sabotori care intenționau să distrugă punctele de distribuție curent electric iar aceștia au fugit cu cele 2 blindate. Însă pentru că nu au reușit să ajungă la linia frontului, au mers în direcția opusă. La contactul cu armata rusă au angajat lupta. 5 morți și 1-2raniti luați prizonieri.
      Dacă se declară război în Ucraina, toate țările din NATO pot să declare legea marțiala. Așa se pune batista pe țambal și se ascunde toată furaciunea din ultimii 2ani.
      Pentru cine nu știe să citească, colectivizarea a fost un succes! Nu mai ai nimic și ești fericit! Cine mai are bătrâni, aceștia povestesc despre cât de bucuroși erau când veneau Bolșevicii să adune “cotele” iar ei rămâneau muritori de foame, fără pământ, fără animale și fără semințe.
      Vremuri fericite, unii acum încearcă din greu să le aducă înapoi.

  2. Pai aceste ‘dictaturi’ aparute peste noapte in tarile cu ‘cea mai dezvoltata democratie’, adica SUA, Canada si Australia, nu este intamplatoare. Totul a fost programat inca de la inceputul formarii lor ca state de catre masoni, iezuiti etc. Aceste tari sunt, in fapt, niste colonii, ferme, lagare formate cu mase de oameni venite mai ales din Europa,  tocmai pentru scopul momentului de acum. “Camionageala” din Canada este doar un exemplu de manevra pentru a avea un motiv ca sa impinga la extrem… “experimentul”, care va duce evident la colaps (pentru poulatie, nu pentru “elite”). “Ei” stiu (stiau) ca omenirea se va trezi (adica isi va da seama ca este manipulata in mod atroce) si au creat aceste colonii ca zona de siguranta pentru… “ei”. Daca o mare parte a omenirii este supusa terorii, agresiunii, abuzurilor si lipsurilor, atunci aceasta masa, procent, va influenta si restul omenirii in sens negativ, datorita si prin ceea ce se numeste campuri morfice. Pentru “mintea normala” aceste cruzimi sunt de neconceput si totul este atat de terifiant incat individul prefera sa urmeze robotic masurile impuse, chiar daca sesizeaza ca ceva nu e in regula. In spatele tuturor acestor “evenimente” se afla ceva care nu e de natura umana

    1. Foarte lucid comentariu. Citeam zilele trecute ca de fapt in spatele acestor manevre morbide este de fapt Mister Global. Adica Satanel in persoana. Nu e clar cum dirijeaza el din umbra papusile astea de paie numite Putin sau Trump sau Klaus, dar se pare ca face o treaba foarte eficienta. Pana acum vedem destul de multe schimbari (in rau). Probabil ca in ultima instanta fata lunga si schimonosita a demonilor va iesi la vedere. Nu e clar daca va fi Metavers sau altceva dar oricum ceva se coace…

  3. I-a explicat cumva, avocatului Piperea, mentorul său de suflet „filantropul” George Soros, că Vladimir Putin aparține opoziției controlate? Dar dl. avocat, absolvent al școlii miliardarului american – SNSPA – din ce fel de „opoziție” face parte?! Că tot susținea, mai acum ceva ani, conceptele marxiste ale Școlii de la Frankfurt! Dar, cu siguranță, trăiește cu impresia că lumea a uitat ce baliverne scria și susținea! Silă mi-a fost întotdeauna de indivizii cameleonici, mari amatori de dublă măsură!
    După spusele dumnealui referitoare la președintele rus și fostul președinte american aș remarca doar atât: Nea Caisă-Piperea are și el publicul lui: ipochimenii pe care i-a obligat banca să-și achiziționeze 3 camere în București si un Mercedes-Benz Maybach Exelero pe credit în franci când, de fapt, ei și-ar fi permis 2 camere confort II în Giurgiu și un Sandero la mâna a doua.
    Dacă ar fi să-i luăm de bune elucubrațiile, atunci stimabilul face niște confuzii grave! Chiar dacă dorește să se laude cu opinii diferite și bine documentate, demonstrează exact contrariul! Ceva de genul: „Hei, ce te iei de primarul X că fură, nu vezi că buticarul din colț a băgat dobândă la cumpărăturile pe datorie?”
    Dar așa e când vrei sa parvii profesional și, de fapt, împăratul e gol… Dacă Putin și Trump sunt proprietatea ocultei și a opoziției controlate, atunci păpușarii sunt teribil de puerili, de naivi, fiindcă îi lasă să fie suverani și independenți, le permite să iasă în lumina reflectoarelor mondiale cu propriile politici economice și militare, cu propriile vaccinuri, dar mai ales cu propriile decizii!!! Și ca să fie INCLUSIV ornat tortul planisferei, le mai îngăduie (celor doi lideri, că la ei mă refer) și să-i înfrunte cu zel și râvnă, să constituie parteneriate economice masive fix cu un opozant comunist și chiar să ajungă forțe principale, conducătoare, secționând total artera cefalică americană. Măi să fie! Da’ proști ne mai crede dl. avocat!

    1. Pai si ce nu suntem prosti ? FOARTE PROSTI SI MAI ALES TRADATORI.Suntem cei mai prosti din galaxie.Singurii din constelatie cere si-au platit datoriile externe ca apoi sa pierdem totul si sa fim datori pe 100 de ani. Dam 4 mld.de dolari anual sa ne apere cei 1000 de militari americani pe care tot noi ii platim sa stea la noi.5000 de copii mor anual de cancer si pentru ei nu sunt bani.Cata prostie ! Concluzia este ca SUNTEM PROSTI .Piperea nu ne crede prosti ci foarte prosti pentru ca ASTA ESTE REALITATEA

      1. Blondo, iarăși ai uitat să – ți iei pastilele și faci spume la gură?
        Ca ești blondă, poate să existe îndoială, însă după ce deschizi gura confirmi sigur.
        Poate este cazul să pui mâna pe o carte, dar nu să rupi paginile pentru joint-uri, ci să citești despre psihologie și programare mentală.
        Așa poți înțelege ce înseamnă programare negativă și renunți să mai faci așa ceva.
        Dacă nu ai o părere bună despre propria persoană, este bine să o păstrezi pentru tine și să nu generalizezi frustrarea ta, mai bine caută modalitățile de a deveni o persoană mai bună.

      2. Privite lucrurile din perspectiva scrisă, ai dreptate! Dar de obicei, evit să-mi insult compatrioții și mă abțin de la a-i batjocori și a-i dezonora, de la a-i considera proști și leneși. În primul rând, NU ne poziționăm mai rău decât alții la capitolele enumerate în comentariul tău, iar în al doilea rând, dacă ținem cont de maniera cu care a fost bombardată populația (iar aici NU mă refer numai la știri negative, ci și la operațiuni PSY-OPS), atunci cu adevărat rămânem cu toții prizonieri ai crizei prezentului, incapabili de discernământ și de acțiune. Ceea ce nu-i cazul, aș considera! Încă n-au reușit să ne extermine – mental – pe toți!
        Îți las aici un link ce te va conduce către unui material despre care, probabil, ai citit și ai auzit: http://www.syti.net/GB/SilentWeaponsGB.html
        „Jucăria” asta aplicată literă cu literă și punct cu punct la nivel de mase, provoacă daune ireparabile în subconștient, motiv pentru care (pe lângă faptul că lumea n-o „percepe” și n-o „înțelege”) indivizii obișnuiți nu vor ști să solicite ajutor, nici să se unească, să se grupeze împreună cu alții pentru o apărare organizată, colectivă împotriva unor astfel de atacuri.
        Spuneam, că îmi repugnă insultarea românilor. Sunt de părere că procedând astfel, mi-aș necinsti înaintașii, părinții care mi-au dat viață, medicul care m-a adus pe lume, profesorii care m-au învățat carte. Să nu te superi, că-ți scriu aceste lucruri! E un punct de vedere, de care nu ești obligată să ții cont!
        Cât despre trădare, îți propun să verificăm puțin în istorie, atât cât ne permite timpul. Luăm la „puricat” Primul Război Mondial. Deși la intrarea noastră în război am fost în situația dureroasă de a alege între Transilvania și Basarabia, la sfârșitul războiului ne-am văzut cu țara întregită deși Carol I ne-a trădat punându-și semnătura pe fatidicul document din 1883. Dar Consiliul de Coroană, alcătuit din români, n-a semnat și NU a fost neloial! Dumnezeu n-a ținut cont de faptul că ne-a înșelat perfid încrederea regele neamț, ci ne-a răsplătit (inclusiv prin declanșarea Revoluției din Octombrie din Rusia) pentru soldatul român, SINGURUL de pe frontul de Est care a luptat cu inima și sufletul dăruite unui ideal autentic, cel național. Despre aliații pe care i-am avut în Primul Război Mondial se poate spune, pe drept cuvânt, că ei ne-au trădat!
        Urmează WWII! A început în septembrie 1939 când Germania și Rusia au dat buzna în Polonia. Noi nu eram aliați nici cu Germania, nici cu Rusia, așa că NU am trădat pe nimeni dacă am intervenit în ajutorul Poloniei. Avem noi românii un talent aparte… acela de a paria pe gloabe, fiindcă marile puteri nu au făcut nimic pentru Polonia, n-au mișcat un deget măcar. Dacă nu mă înșel aveam și noi niște aliați în 1940. A schițat vreunul dintre ei un gest de solidaritate morală măcar, cu suferința noastră atât de nemeritată? Nu cumva am fost puțin, puțin de tot, FOARTE trădați?! În niciun caz NU am trădat noi, românii, vreun aliat în vara anului 1940. Ne-au trădat aliații însă! Și nici până azi nu le-am bătut obrazul! C-așa suntem noi, toleranți, iertători, miei de sacrificu ai lui Hristos! D’aia ne consideră sfertodocții mioritici, oi, turmă de… ovis aries. Pe toate astea NU le privesc ca pe un blestem, ci ca un prim pas către mântuire. A fi bun NU este identic, similar, cu a fi prost! Dar, asta-i altă poveste, care nu merită să fie dezbătută aici! Rămânem așadar la subiectul nostru: care sunt aliații pe care românii i-au trădat? Recunoștința Poloniei pentru intervenția la sacrificiu a României a fost de-a lungul anilor NULĂ! Inexistentă! Deși polonezii au declanșat conflagrația mondială și l-au întărâtat pe Hitler făcând jocul perfid al Angliei și al sionismului. Înainte de 23 august 1944 a fost însă Cotul Donului, unde românii au murit cu sutele de mii din cauza Germaniei! Trădarea care a dus la tragedia de la Stalingrad s-a produs de la cel mai înalt nivel nazist. Hitler a refuzat retragerea pe timpul iernii de pe aliniamentele de la Stalingrad, care nu puteau fi apărate din cauza aprovizionării deficitare! Nu a vrut să audă părerile generalilor aflați pe front! La fel cum generalii nemți, plini de sine și de mândria de a avea un Fuhrer fără pereche, nu țineau seama de avertismentele ofițerilor români, care aveau alte informații despre ce se întâmpla în spatele frontului rusesc! Cine pe cine a trădat la Stalingrad, când s-a hotărât soarta războiului?! Românii, cărora nu li s-a dat armamentul promis? Nici echipamentul, nici muniția?! Să mai amintesc și de scenele dezgustătoare petrecute când a început retragerea? A venit și 23 august 1944! Mă înșel eu, sau Mareșalul Ion Antonescu a început tratativele de ieșire din război numai după ce l-a înștiințat pe Hitler de intenția sa de a nu face din România un teatru de război devastator?! Așadar, unde Dumnezeu am trădat? Când? În ce galaxie, stimată doamnă? Și așa aș continua până mâine să tot scriu! Cu argumente istorice la îndemâna oricui, NU după cum mi se pare, sau după ureche precum lăutarul, sau după cum latră propaganda occidentală! Tot vesticii ne-au dezbinat, ne-au vândut, continuă să o facă și astăzi, ne-au inoculat ideea că suntem paria lumii! Diferența e majoră: când noi ne formam ca stat (de la agatârși și sciți, încoace) ei nici cu „aia” prin nisip nu se jucau!!! Nu existau decât sub forma unor formațiuni tribale (când noi învățam scrierea pe tăblițe, deja), care se păruiau pentru o ciozvârtă!
        Concluzia? Oricât de proști ne-ar vedea alții, noi știm cum suntem ca neam, că NU putem avea două patrii așa cum NU putem avea două mame. Absolut toți invadatorii n-au luat în calcul aceste atribute esențiale ale ființei noastre naționale, motiv pentru care au sfârșit cu dinții rupți. Nici ăștia de azi, de pe la Kogălniceanu și de prin Câmpia Turzii și de pe unde or mai fi pripășiți, n-or să sfârșească altfel!

  4. Degeaba,romanii nu s-au saturat inca de democratie.Mai dureaza cam 50 de ani sa ne dezmeticim.Prostia este cea mai mare mina de aur.Pana ne dezmeticim noi ramanem si fara aur si fara tara,ca restul sunt luate toate. DEZMETICESTE-TE ROMANE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button