X

Biden anunță, dar încă nu aplică interzicerea importurilor de petrol rusesc din SUA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Biden cel senil a anunțat marți interzicerea tuturor importurilor de petrol, gaze și energie rusești în Statele Unite, vizând „principala arteră” a economiei Rusiei pe fondul războiului președintelui Vladimir Putin împotriva Ucrainei.

Totuși, măsurile încă nu au fost puse în aplicare, deoarece există un impediment: uraniul. SUA încă nu au găsit o alternativă la materia primă pentru centralele nucleare americane. Deci, deocamdată doar vorbe, de ochii lumii, însă ei fac afaceri împreună, iar populația deja plătește un suprapreț la combustibil. Vicleana inginerie financiară…

Biden i-a avertizat pe americani că interdicția va costa familiile americane. Americanii se confruntă cu cele mai mari prețuri la gaz de la criza financiară din 2008, media națională a prețului gazului ajungând la peste 4 dolari pe galon – cea mai mare medie până în prezent, potrivit AAA.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button