X

Vor realiza ucrainenii că sunt folosiți drept carne de tun de Biden și de Uniunea Europeană?

Biden și Von der Leyen în Bruxelles
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Propunerea de a acorda lui Vladimir Putin următorul Premiu Nobel pentru Medicină nu ar trebui să fie nerezonabilă.  Așa-zisa invazie a Ucrainei a avut efectul prodigios că mass-media occidentală a încetat să mai vorbească despre Covid, sau decese din cauza Covid, ori internați din cauza bolii, sau măsuri de precauție care, cel puțin în ceea ce privește imaginile pe care ni le oferă conflictul ucrainean, pe ei nu-i privește.

Este încă o dovadă a modului în care broasca fiartă acceptă totul fără a opune rezistență critică. Opinia publică din țări ca a noastră acceptă fără îndoială versiunea oficială a acelorași instituții ale statului care ne mint și ne înșeală zilnic. Dacă ar spune că rușii lansează elefanți zburători în orașele ucrainene, majoritatea ar crede asta. Regresia morală și intelectuală a unei părți a populației europene prefigurează un viitor de coșmar.

Putin știe că democrațiile liberale sunt sistemul politic care în oricare dintre traducerile sau adaptările sale produce cea mai mare cantitate de gunoi. Președintele rus a speculat bine sufletul bolnav al acestei Europe slabe și depravate. El a susținut deja că europenii nu vor ridica un deget pentru ucraineni și nu a greșit. Necredincioși și fără idealuri transcendente de pus în gură, văzându-i pe acești europeni unii își amintesc de citatul lui Dostoievski, autorul rus care a înțeles cel mai bine sufletul uman: „O pace prelungită procrează întotdeauna cruzime, lașitate și un egoism grosolan (…)”.

Liderii germani sunt îngrijorați de victimele nevinovate ale conflictului, dar sunt mult mai îngrijorați că familia Müller sa nu ducă lipsă de încălzire. Ceea ce le va oferi rușilor victoria în acest conflict este că, spre deosebire de europenii de vest, ei par să simtă în mare parte că identitatea civilizației lor este amenințată, în primul rând de libertarismul frivol, o ideologie deghizată în libertate, care vrea să distrugă toate legăturile care leagă omul cu familia sa, descendența sa, munca sa, istoria sa, religia sa, limba sa, țara sa și libertatea sa. Pare să provină dintr-o inerție căreia nu-i pasă dacă Europa predomină sau cedează; dacă civilizaţia noastră dispare incorporată în haosul etnic sau înlocuită de o nouă religie a deşertului.

Un continent agnostic și steril, lipsit de credință și copiii săi pentru că i-a scos înafara legii, nu mai are puterea de a lupta împotriva – sau de a asimila – o civilizație de tineri și devotați. A nu face nimic pentru a contracara această transformare pare să fi funcționat în favoarea Rusiei lui Putin. De aceea europenii nu au valoarea să se confrunte militar cu trupele ruse. Ei preferă să trimită material de război bieților ucraineni și să-i determine să prelungească un război pe care l-au pierdut dinainte. A împins oare așa-zisa rezistență ucraineană trupele rusești cu un centimetru înapoi? De ce populația civilă a Ucrainei este târâtă la moarte sigură în numele acelor așa-zise valori pe care NATO refuză să le apere? De ce Alianța Atlantică recurge la dreptul internațional pentru a-și justifica neintervenția, spre deosebire de bombardarea Iugoslaviei în 1999, în ciuda absenței unui mandat ONU? Vor realiza ucrainenii că sunt păcăliți și duși la moarte, în timp ce Europa stă cu brațele încrucișate?

Voluntarii primesc arme la un centru de depozitare a armelor, pe 25 februarie 2022, în Fastiv, Ucraina.

Ucrainenii care se confruntă în zadar cu colosala armată rusă își sacrifică prețioasa viață pentru o marionetă a „Noii Ordini Mondiale”, un guvern paralel care manipulează masele în beneficiul unei elite de milionari corupți, care încearcă să transforme democrațiile într-un singur guvern mondial, centralizat și totalitar.

Dacă apărarea numantină (Legat de Numancia, oraș antic al Spaniei preromane și romane, sau de locuitorii săi) a grupurilor de civili nu îi va împiedica pe ruși să-și atingă obiectivele militare, de ce sunt trimiși acești săraci oameni la abator? Armele pe care guvernul ucrainean le-a distribuit în mod iresponsabil civililor vor ajunge să alimenteze piața neagră într-o țară devastată precum Ucraina, care va fi acum și mai haotică și mai violentă. O parte din aceste arme vor ajunge în suburbiile jihadiste ale Europei.

Contrar relatării oficiale care descrie o Ucraina care trece din victorie în victorie, Rusia își atinge obiectivele cu succesul scontat. Nu există nicio accidentare. Forțele armate ucrainene nu au avut nici cea mai mică inițiativă din primul minut al ofensivei ruse. Au pierdut toată capacitatea militară. Este înfrângerea care va fi totală luna aceasta. Sfârșitul istoriei.

Între timp, Statele Unite finanțează de fapt prezența Rusiei în Ucraina cumpărând 500.000 de barili de petrol pe zi din Rusia. La 100 de dolari pe baril, îi aduce lui Putin 50 milioane de dolari pe zi pentru a-l ajuta să plătească campania militară. De asemenea, Europa menține neschimbată achiziția de gaz rusesc la aceleași volume zilnice, în timp ce mass-media occidentală îi incită pe civilii ucraineni să fie carne de tun și să moară inutil. Se poate fi mai crud și mai inuman?

Traducerea Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. In realitate se pune la cale o noua “revolutie bolsevica”, avand ca promotori aceiasi khazari, in Rusia. Cel mai ingrijorator lucru nu este Rusia si Putin, ci China cu acel presedinte tot timpul jovial si zambaret. China joaca la “doua capete” (sau mai multe) iar Rusia e prinsa in menghina. Credeti cumva ca China nu viseaza la bogatiile imense ale Rusiei ??… :)))) Ba da! Pe de alta parte, oare ce sistem (NOM) vor sa implementeze inteligentele artificiale de la Davos ? Nu cumva ‘sistemul’ chinez ?

  2. Ne doare sufletul pentru victimele nevinovate din Ucraina, civili sau militari.
    Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa nu inceapa ce este mai rau! In conditii reale de razboi, Rusia ar fi folosit S-400.
    https://www.defenseromania.ro/rusia-ar-fi-folosit-in-premiera-sisteme-s-400-in-conditii-reale-de-razboi-prima-victima-ar-fi-fost-un-s-27-ucrainean_615401.html

    Sa ne daruiasca Dumnezeu lacrimi de pocainta pentru toti copiii din Irak, Afganistan, Siria si din alte regiuni incercate de conflicte si razboaie, pe langa care am trecut plini de mandrie si nepasatori in drumul nostru euroatlantic.

  3. Volodimir Zelenski este un fel de Teodor Brates, care in zilele de 22. 23, 24 dec ’89 chema la televiziune tinerii, ca sa o apere cu bratele goale. SCOPUL: ROMANII SA SE MACELARESCA INTRE EI ! Si atunci s-au impartit arme civililor, Au tras unuii in altii.
    LUATI APELURILE LUI TEODOR BRATES SI COMPARATI-LE CU ALE LUI ZELENSKI !

    1. “Froim Bernard, cum îl chema pe Teodor Brateș atunci, a urmat patru clase elementare și școala de arte meserii până în anul 1947, calificându-se ajutor mecanic. Apoi a lucrat ca muncitor mecanic la uzinele „23 August” din București, până în 1948, când a fost scos din producție și încadrat activist la fostul sector II-Negru-UTC-Bucureșeti. După un an s-a transferat ca redactor la Radioteleviziunea Română”

      vre-o asemanare cu originea ashke-NAZI a lui Volodimir Zelenski ?… :)))

  4. “Contrar relatării oficiale care descrie o Ucraina care trece din victorie în victorie, Rusia își atinge obiectivele cu succesul scontat.” – explica te rog de ce rusia recruteaza soldati din Siria, de ce nu avanseaza de o saptamana cu convoiul spre kiev, de ce nu are control asupra spatiului aerian. Cat te plateste kremlinul?

  5. deja ma ingrijorasem … ca prea erati anti rusia. Deci logica e ca rusii au venit peste ei, si ar trebui sa se predea in fata invadatorului. Interesant …. Apropo, ce facem cu cenzura ? ca tot nu aprobati conmentarii … parca erati anti-cenzura :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button