X

Raed Arafat le spune românilor cum să petreacă de revelion: Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat la televizor ce vor fare românii de revelion. „Nu modificăm regulile în noaptea de revelion. La miezul nopții ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor”, afirmă Raed Arafat.

„Nu există în acest moment, eu știu că nu avem în acest moment intenția să modificăm regulile. Înțeleg că HoReCa vrea până la ora 1:00, dar este exact situația în care oamenii vor vrea să meargă la petreceri și peste tot, în locuri greu de controlat și să se infecteze. Înțeleg situația lor financiară, dar ei trebuie să înțeleagă că o astfel de recomandare nu este foarte bună pentru populația care vrea să meargă în astfel de locații”, a spus Raed Arafat.

„Regulile care au fost aprobate prin Hotărâre de Guvern rămân. Nu avem intenția să înăsprim regulile, dar nu avem intenția să relaxăm regulile”, a reiterat șeful DSU.

Întrebat ce ar putea face românii la intrarea în anul 2021, Raed Arafat a răspuns: „Ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor”.

„Sunt convins că unii vor coborî în fața blocului, dar să iasă cu mască, să respecte regula din spațiul public. Dar nu concerte, nu petreceri, așa ceva nu va fi posibil”, a completat el.

În privința celor care au rezervări la munte în pensiuni și hoteluri, secretarul de stat a spus că „soluția cea mai onorabilă și cea mai corectă” este ca cei care vor să petreacă revelionul este „să ducă mâncarea în cameră, să sărbătorești ca și cum ai fost acasă”, pentru a nu exista contact „intens” între persoane în sălile de evenimente.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. Sictir pocitanie …ce ar fi sa ți facem noi de petrecanie in noaptea de Anul Nou …tot ne ați pus voi corvoada in spinare cu moartea lui Ceaușescu în ziua de Crăciun ,mmh !
  Acum a sosit momentul sublim ca sa ne luam revanșa , javra sionistă a lui Mengele.
  Pe acest pămînt nu exista plata după faptă căci DUMNEZEU NU NE CERE SA FIM PROSTI din Martirii și SFINȚII NEAMULUI.
  Deci , fraților …sa ne pregătim să ne luăm Tara numita ROMANIA și Neamul STRABUN Cel batjocorit înapoi
  Cale de întoarcere nu există .
  Cu DUMNEZEU INAINTE .

  1. Pe acest pămînt exista Faptă și Răsplată …javreule !
   ,, HRISTOS NU NE A CERUT NICAERI CA SA FIM PROSTI.,, NICOLAE STEINHARDT

  1. El insusi este regizorul ritualurilor de incendiere. Holocaustul vine din credinta jidaneasca. Sa arda, dar, nu ei, ci, altii. Ar trebui pus un premiu pe capul acestui porc umflat, la fel ca si ciuca, general de mucava, mercenar de 2 lei duzina.

 2. Are dreptate… Asta facem cand mergem la petrecere la prieteni: iesim pe balconul LOR, ne uitam la televizorul LOR; bem, mancam impreuna cu prietenii. Nu-i asa, Arafat ? Asta ai vrut sa zici. Bine ca ne-ai adus aminte. Multumim ! Ne pare nespus de rau ca te-ai hotarat sa stai singur acasa de Craciun si Anul Nou… Pacat. E dureros sa nu ai la cine sa te duci in vizita sau cui sa ii deschizi usa de sarbatori, asa-i ?

 3. O sa-i indicam si noi, romanii, acestui arabete sinistru si criminal, modul in care sa-si sape propria groapa! Mai este foarte putin timp pana la acel moment!

 4. Revelionul este al masonilor adica fanii Vrajmasului. Deci ei si amicii lor pot intr-adevar sa dea ce reguli vor la serbarile lor. La fel pot si paganii sa impuna ce face si ce nu face Mos Craciun (zeul pagan Odin si NU Sfantul Nicolae). Dumnezeu ne va ajuta in serbarea noastra crestineasca a Nasterii Domnului si a Sfantului Nicolae care nu impune betivareala de Rev dar impune alte lucruri cu care domnul Arafat nu este de acord. Asta e realitatea. Nu avem drept sa ne plangem ca Vrajmasul inchide mallurile pentru nevaccinati. Este problema lui. Sa nu inchida bisericile.

 5. Ii spun si eu cum va petrece în iad:va fi scos din smoala,i se va arata raiul,apoi va fi bagat in smoala inapoi…

  1. 1.Oare nu se vede pe aici lupta care o a ducem IMPOTRIVA auschwess pass , certificat verde ?
   https://www.facebook.com/profile.php?id=100070007230495
   2 .și care certificat auschwess se vrea introdus în Biserici adică să numai poti a te închina și atunci să plece BISERICA in catacombe?
   3. Când veți realiza că este vorba de LIBERTATEA SUFLETULUI PUS LA BATAIE , poate va veți da seama …ce înseamnă să nu bați palma cu vânzătorul iuda indiferent cine ar fi acest iuda Iscariotean pe pamintul ROMANIEI.
   Oricum Înainte de orice răspuns pe care vreți a l da
   STIE DUMNEZEU MAI BINE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!