X

[AUDIO] Părintele Elpidie Vaianakis: În drum spre o închisoare mondială

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Interviu cu Arhimandritul Elpidie Vaianakis la postul de radio FOCUS 103 FM din Salonic, din data de 02.08.2021

traducerea și adaptarea: Mănăstirea Sf. Apostol Filip Adamclisi

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. Dupa cate inteleg eu, vaccinurile nu urmaresc altceva decat a pune stapanire pe mintea omului, lucru care cred ca deja se intampla cu unii vaccinati. Oricate argumente logice le-ai aduce pentru adevar, in orice lucru dar mai ales in sanatate si religie, oamenii refuza sa gandeasca. Multa vreme am crezut ca pur si simplu sunt prosti, dar nu. Parca mintea lor e dependenta de frica si minciuna iar papusarii au grija sa-i hraneasca zilnic prin media. Dar ce vor face cand vor fi manipulati ca robotii, dupa nu stiu cate vaccinuri, de vreun satanist cu acces la butoane? Zombi. Trupuri fara creiere si inimi limitate doar a supravietui cu orice pret. Sa nu fie noua asta! cum zici. Dar cu siguranta lumea va innebuni cum a zis marele Antonie si daca vor vedea pe unul care nu-i ca ei vor zice ca acela e nebun. Partea buna e ca daca murim cu mintea intreaga si la Dumnezeu, cel putin in partea ailalta, in care toti ne ducem odata si o data, nu ne vom intalnii cu descreieratii astia. Slava Tie, Doamne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button