X

Institutul Oncologic Cluj: Nu putem respecta ordinul lui Raed Arafat. Fiecare pacient reprezintă o urgență – 60m.ro

Ordinul Ministerului Sănătății care prevede suspendarea pentru 30 de zile în spitalele din România a intervențiilor chirurgicale care nu sunt urgențe nu se aplică și la Institutul Oncologic ”Prof.dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Managerul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca spune că toți pacienții reprezintă o urgență, și că, pe partea de spitalizare de zi, pacienții sunt tratați ca și în anii anteriori pandemiei, iar numărul de servicii este, practic, similar.

Pacientul oncologic este o urgență. Și orice întârziere, atât în ceea ce privește screening-ul, diagnosticul și tratamentul acestor pacienți  poate avea efecte în ceea ce privește rezultatele oncologice, calitatea vieții, supraviețuirea acestor pacienți, motiv pentru care aceștia trebuie tratați de îndată”, a declarat Cătălin Vlad, managerul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca.

Pentru că în alte spitale s-a ținut cont de ordinul semnat de Raed Arafat, la Cluj vin acum pacienți din toate colțurile țării. Astfel s-a ajuns ca la Cluj să fie tratați zilnic 600 de pacienți cu cancer.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Să ne trăiască întru mulți ani managerul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca, dl. Cătălin Vlad. Cine dintre managerii de spitale vrea „ani mulți” are pe cine să urmeze.

 2. https://www.redvoicemedia.com/2021/10/receipts-patent-proves-vaxx-is-obedience-training-platform-the-final-variant/
  dedesubtul videoului exista trei parti, powerpoint presentations, descarcatile contin documente prezentate in video
  patentul e aici
  https://patentimages.storage.googleapis.com/04/24/12/7c8e8238f4ae9d/US20210082583A1.pdf

  fosta anjata pfitzer confirma ca injectiile controleaza comportamentul si impun obedienta; mai multe va explica in video. Deci se confirma nanotehnologia despre care doctorii habar nu au, iar cei care stiu, putini, tac

 3. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
  👉 ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  👉⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  👉 Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  👉 ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  👉 ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
  Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 4. Slavă Ție Dumnezeul nostru Slavă Ție!!!
  Mai există doctori care luptă pentru VIAŢA dată de Dumnezeu???
  Asta mă miră și mă bucură peste poate!
  Bravo Clujului!!!
  Să vă răsplătească Bunul Dumnezeu înmiit!
  Arafat, meriți pedeapsa strămoșească dată de Poporul Român, adică: descăpățânarea, evreu homosexual, scârbos dușman din tată în fiu, al țării mele…
  De ai dispărea gunoiule mai repede din Țara mea!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button