X

Ultima frontieră a colonizării: mintea ta (vehiculul este vaccinul)

Alerta Digital

Frontiers, una dintre cele mai reputate publicații de experți în neuroștiințe din lume, a avertizat despre modul în care creierele vor fi conectate la Inteligența Artificială și la cloud-ul de date.

Se va realiza, desigur, prin nanoroboți. Mai exact, aplicarea nanoroboților pe creierul uman este numită „nanorobotică neuronală”. Această tehnologie permite urmărirea, înregistrarea și chiar manipularea multor tipuri de informații legate de creier la nivel celular și de asemenea organic. Există trei tipuri: endoneruobots, gliabots și synaptobots, care vor putea să se conecteze la neuronii noștri și să transmită informații fără fir către nor, precum și să primească informații și să le furnizeze creierului.

În același raport se arată că ne confruntăm cu ultima frontieră a colonizării. „Acești nanoboți ne vor traversa bariera hematoencefalică, vor intra în celulele noastre (neuroni) și vor controla ultima redută care le rămâne de colonizat, mintea noastră, gândurile noastre, amintirile noastre”.

Printre concluziile deranjante ale raportului, următoarele: „Știm că această tehnologie există deja și că a fost testată pe animale (maimuțe) și cine știe dacă și pe oameni. Ne îndoim foarte mult că ne vor cere permisiunea de a ne conecta la rețea atunci când au deja metoda perfectă pentru a introduce nanoboții fără consimțământul nostru. Vehiculul este vaccinul. Vaccinurile au venit ca să rămână și care, conform planurilor lor, reprezintă viitorul medicinii ”.

***

Henry Markram Human Brain Project

Henry Markram este profesor de neurologie la Institutul Federal Elvețian pentru Tehnologie (EPFL), director al Laboratorului de Microcircuitare Neurală (LNMC) și Fondator și Director al Blue Brain Project.

*Frontiers este un editor de publicații științifice cu acces deschis. A fost creat în Parcul Științific al Institutului Federal Elvețian de Tehnologie din Lausanne. Al cărui sediu actual este situat lângă Curtea Federală din Lausanne.

Frontiers a lansat primul său jurnal, Frontiers în Neuroscience, în 2007. La începutul anului 2013, grupul publică paisprezece reviste în biologia plantelor, chimie, endocrinologie, genetică, imunologie, microbiologie, neurologie, neuroștiințe, oncologie, pediatrie, farmacologie, fiziologie, psihiatrie. și psihologie.1

În martie 2013, Nature Publishing Group a anunțat o „investiție majoritară” în Frontiers. Wikipedia

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. **Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze**
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați! Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)! Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 2. Din ce am citit pe internet, satanistii au satanizat (hipnotizat) o maimuta dupa care i-au implantat un chip. Dracii din maimuta au dat comenzi unui calculator, care a produs mesaje/actiuni inteligenta.
  In final lumea a fost manipulata cum ca chipul, a traspus dorintele maimutei pe monitorul laptop-ului.
  PS: exista o mare primejdie ca asazisele super-informatii oferite de chip sa fie de fapt informatii date de oameni posedati. Edga Case (a se cerceta wiki) este un asemenea exemplu. Practicile lui spiritiste au capatat aploare in unele medii academice.
  „Vraja” cu chipurile pare sa fie o extindere la nivel mondial pt cei cu studii superioare, pt a perfoma; dupa MT si alte practici de crestere a performantelor profesionale.
  ESTE VORBA DE PARERI PERSONALE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!