X

Alegerile federale 2021: fraudă electorală pe scară largă?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În mijlocul Berlinului, în mijlocul capitalei germane – și un district încă nu a prezentat niciun rezultat electoral.  Fara glumă!

În Charlottenburg-Wilmersdorf, s-a estimat abia de duminică modul în care alegătorii au votat la alegeri. Acest lucru a fost observat deoarece districtul a raportat exact aceleași numere pentru diferite secții de votare.
Conform informațiilor de la RBB, districtul a raportat rezultatele alegerilor provizorii după alegeri. Potrivit acestui fapt, exact aceleași acțiuni cu drept de vot au fost numite pentru toate partidele pentru în 22 circumscripții electorale. Potrivit adminsitratiei electorale a districtului de joi, acestea s-au bazat pe estimări, deoarece rezultatele nu erau disponibile la timp.

Nu e de mirare că roșuverde câștigă întotdeauna la Berlin

Prin urmare, „Laboratorul de Inovare Tagesspiegel” a analizat că au existat mai multe voturi emise decât votanții eligibili în cel puțin 16 circumscripții electorale (districtele de vot poștale și de urne adăugate împreună).

În districtul Reinickendorf, de exemplu, conform cifrelor, au votat 2.146 persoane, dar există doar 1.382 alegători eligibili.

VIDEO

Politicienii federali ai FDP au criticat erorile și contracarările din alegerile de duminică de la Berlin cu critici neobișnuit de clare. „La Berlin, aproape 40% din voturile alegerilor pentru Camera Reprezentanților uneori nu sunt valabile.

Radiodifuzorul RBB a informat miercuri că un număr notabil de mare de buletine de vot nu erau valabile în cel puțin 99 secții de votare. Probabil că alegătorii ar fi primit voturi false din alte raioane. Vocileacum sunt din ce în ce mai puternice întrebând dacă unele părți ale alegerilor în Berlin trebuie repetate. Un raport de defalcare ar trebui să fie disponibil până la începutul lunii octombrie

Ce pot face „democrații” din SUA, pot face mult timp la Berlin…

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button