X

Dublă măsură. Ministerul Educației interzice simbolurile identitare în universități, dar permite promovarea homosexualității

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Educației interzice simbolurile identitare în universități, dar permite promovarea homosexualității în rândul studenților. 

Codul de conduită, care a fost emis de Ministerul Educației și care a intrat în vigoare în urmă cu câteva zile, interzice categoric promovarea simbolurilor identitare în mediul universitar, după cum a relatat RostOnline.

Pe de altă parte, Ministerul Educației nu are nicio problemă cu promovarea homosexualității în rândul studenților. Dimpotrivă.

Un exemplu în acest sens este un eveniment organizat de Asociația MozaiQ la Facultatea de Științe Politice a Universității București. Este vorba despre lansarea unui „Raport național privind calitatea vieții persoanelor LGBTQIA+ din România”.

„Acesta va fi folosit în anul electoral curent ca dovadă că persoanele LGBTQIA+ au nevoie de protecții legale, recunoaștere și respect în societatea româneasca”, menționează organizatorii.

Proiectul este implementat de Asociația MozaiQ și cofinanțat de Ambasada Franței și Institutul Francez din România.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Asta e Ministerul Educatiei al Romaniei sau hartia de sters la fund a globalistilor sexo-marxisti? E clar ca, multi dintre slugoii aia ordinari si antinationali de-acolo trebuie curatati definitiv!

  2. Pentru o abordare mai apropiată de realitate ,și pentru a păstra deontologia profesională, textul legii specifică destul de clar despre ce simboluri identitare este vorba: fasciste, legionare, xenofobe, rasiste . Și nu numai simboluri, ci și fapte sau imagini.

    1. Serios? Dacă era scris “identitare: fasciste, legionare, xenofobe, rasiste” era cum spui, însă identitare apare în enumerare, cu virgulă față de celelate. E vorba de gramatică, nu de deontologie! S-avem pardon!

  3. Mi-ai șters mesajul Ortodoxinfo pentru că ti-am recomandat să ceri mai întâi punctul de vedere al ministerului educației, căci așa este deontologic !
    Dai dovadă de intoleranță fața de alte opinii și asta te pune în aceiași tabără cu ceilalți intoleranți !

      1. Ortodoxinfo, nu mai pierde timpul (cu mine) și da fuguta pe la universitățile din țară ca să te asiguri că a fost interzis tricolorul, că doar și el este un simbol identitar…😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button