X

Un imigrant somalez a înjunghiat patru femei și un copil de 6 ani

REMIX NEWS – author: Dénes Albert

Un imigrant somalez a înjunghiat 5 persoane într-o stațiune de vacanță italiană, lăsând băiatul de 6 ani în stare critică.

Poliția italiană a reținut un imigrant somalez, suspectat că ar fi rănit patru femei și un băiat de șase ani în stațiunea de vacanță italiană Rimini sâmbătă seara.

Anchetatorii exclud deocamdată terorismul ca motiv în ipoteza că tânărul de 26 de ani a comis crima sub influența drogurilor.

El puesto de Salvini lo ocupará Luciana Lamorgese en el Ministerio del  Interior Italiano! - Expreso Latino - Noticias de Italia en español para  los Latinos en Italia

Ministrul italian de interne, Luciana Lamorgese, a numit incidentul „extrem de grav” și a declarat că va călători luni la Rimini pentru a se întâlni cu liderii de securitate locali, potrivit agenției de știri ungare MTI.

Somalezul, care, probabil, s-a urcat într-un autobuz fără bilet, a rănit două inspectoare cu un cuțit în timp ce se afla în autobuz și apoi a atacat trei trecători – inclusiv un copil – apoi a scăpat, a informat presa italiană. Băiețelul era operat, iar starea lui este critică. Poliția l-a arestat pe somalez pe o stradă laterală.

Flüchtlingsschiff Einfahrt verweigert: Verfahren gegen Salvini  wahrscheinlich

După incident, Matteo Salvini, liderul partidului Ligii anti-imigrație, a criticat performanța lui Lamorgese într-un videoclip postat pe Facebook. Salvini, al cărui partid este membru al coaliției de guvernare, exercită presiuni asupra ministrului de interne de luni de zile pentru înăsprirea politicii de imigrare.

Somalezul de 26 de ani se afla în Italia de câteva luni și a solicitat statutul de refugiat. La Rimini, locuia într-un adăpost pentru imigranți condus de o organizație caritabilă catolică. Locuiește în Europa din 2015 și a solicitat deja azil în Danemarca, Suedia, Germania și Olanda, însă cererea sa a fost respinsă peste tot.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button