X

Magdalena del Amo: „Unele cluburi de Covidieni, precum medicii și jurnaliștii, rentabilizează foarte bine trădarea lor față de popor”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Magdalena del Amo on Twitter: "¡Por fin, en mis manos! Mi libro #conspiraciones contra la humanidad… "

De Magdalena del Amo. - Nu ar fi o bună strategie ca directorul unui spital, al unui ziar sau al unei televiziuni să ofere un telele in situ, la poalele centrului de vaccinare, promovând una dintre acele scene care – conform afișului – interzice fotografierea sau înregistrarea posterelor; sau că, câteva zile mai târziu a trebuit să fie internat pentru sindromul Guillain Barré, tromboză sau alte efecte adverse, chiar și decese. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, cel mai probabil ar fi oprirea acestui masacru subestimat care, într-un mod ordonat, se desfășoară în întreaga lume cu complicitatea psihopaților – aceștia în frunte – urmată de o linie de oameni răi fără scrupule, profesioniștii din domeniul sănătății alăptați de ugerul ideologic al OMS, nedocumentați, dezinformați, nebuni de diferite feluri și credincioși în sistemul corupt care a creat toată această farsă masonico-satanică. Sunt așa-numiții Covidieni sau înghițitori.

La cealaltă echipă jucăm negationiștii. Așa am fost nominalizați, deși termenul este aplicat greșit, deoarece negationismul a fost inventat pentru a se referi la negationiștii holocaustului nazist. Nimic de văzut. Nu negăm holocaustul. Nu numai asta, dar afirmăm, de asemenea, că ideologia nazistă nu a fost stinsă cu Führer-ul, ci este perpetuată în timp, corectată și mărită, al cărei produs este extremismul în care suntem cufundați. Criza politică puternică, cu fața de virus, este cea mai apropiată de o sinucidere asistată a societății, voluntar, dar indusă după ce a fost expusă la burundanga (drog care se extrage din planta Datura Estramonio, anulează vointa) politico-mass-media și inclusiv vecinal.

În acest moment nu avem nicio îndoială că unele flacoane sunt autentice, adică au conținutul lor, cu adjuvanți declarați și „necunoscuți”, inclusiv nanoparticule de oxid de grafen; iar altele, în schimb, sunt pură soluție de ser fiziologic. Experimentul, în cadrul experimentului bidirecțional, nu se desfășoară în întreaga societate, ci cu grupuri de control. Ceea ce nu știm, este până la ce categorie din organigramă sunt cunoscatori angajații din sănătate.

Unele cluburi de covidieni – precum medicii și jurnaliștii – profită foarte bine de trădarea lor față de popor. Într-o zi, nu prea departe, vor sta în bănci de acuzatre și vor fi condamnați pentru crime împotriva umanității. Suntem siguri că așa va fi; sunt multe persoane implicate, care lucrează din greu pentru a vedea că se face dreptate. Cei care trezesc milă sunt covidienii obișnuiți, acei bieți proști care repetă ca papagalii ceea ce aud la televizor și ajung întotdeauna cu ultimele știri despre numărul de infectați și ce trebuie făcut pentru a câștiga premiul pentru bun cetățean. Ei sfătuiesc, se laudă cu dozele lor – așteptând-o pe a treia – deși au integrat faptul că vaccinarea nu înseamnă a fi imuni și că pot fi infectați, așa că trebuie să continue să folosească masca și să adopte aceleași măsuri ca și cei care sunt nevaccinați. Dar sunt fericiți și îi denunță și îi persecută pe cei care îndrăznesc să nu folosească masca sau să o pună incorect, îi critică pe tinerii care fac botellón (se adună în strada noaptea si beau coca-cola amestacată cu alcool, ascultă muzică), familiile care se reunesc și pe cei care se îmbrățișează. Pe lângă faptul că sunt prostalăi, aceștia sunt gardieni gratis. Și nu spun niciun cuvânt despre efectele adverse și decese, deoarece cum nu li se spune de către mass-media oficială sau de medicul lor de familie, ei sunt incapabili s-o proceseze chiar dacă o citesc sau o aud în mass-media alternativă. Reacția, pe de altă parte, a fost extrem de cercetată și anticipată.

Edward Bernays, ¿genio de las relaciones públicas o villano de la ingeniería social?

Edward Bernays (inventatorul propagandei) [1] spune despre crearea opiniei publice și a cetățeanului spion: „… cetățeanul mediu este cel mai eficient cenzor din lume. Propria sa minte este cea mai bună barieră care îl separă de fapte. Propriile sale „compartimente etanșe logice” și propriul său absolutism sunt obstacolele care îl împiedică să vadă în termeni de experiență și gândire,
în loc de termenii reacției de turmă.
[…] Pentru animalul gregar, singurătatea fizică este o frică reală și asocierea cu turma îi conferă un sentiment de siguranță. În ființa umană, această frică de singurătate creează dorința de a se identifica cu turma în materie de opinie ”. Acest lucru, împreună cu disonanța cognitivă colectivă pe care o suferă societatea, favorizează faptul că politicienii îndrăznesc să experimenteze idei sinistre de o amploare tot mai mare. Ele vor fi întotdeauna sprijiniți de majoritate. De aceea analiza mitului peșterii platonice este atât de actuală în aceste timpuri.

În ceea ce privește vaccinurile, în timp ce unii – cei mai mulți – fac coadă cerând oră de inoculare chiar în zori, și pleacă mulțumiți de certificatul lor pentru a putea călători și intra în restaurante, politicienii se organizează și stochează cât mai multe doze pentru a îndeplini obiectivele fixate de sus. Admiși de bunăvoie, da, pentru că toți vor ajunge milionari, dacă nu sunt deja.

În aceste zile, ca o sondă cu balon, sondajele privind vaccinarea obligatorie sunt abandonate. Desigur, vaccinofilii ambelor grupuri sunt în favoarea vaccinării obligatorii sau cei care aleg să nu fie supuși vaccinării primesc un fel de „pedeapsă”, cum ar fi faptul că nu li se permite să călătorească sau să le interzică accesul la restaurante și locuri de divertisment. Acest lucru provoacă un fel de râu tulburat în care fiecare loc încearcă să fie guvernat prin reglementări diferite, în funcție de interesele politicienilor momentului.

Feijóo aprovecha la televisión pública gallega para ponerse medallas por su gestión en la crisis del coronavirus | Público

Cei în stare brută ca Feijóo din Galicia, regele apariției dictatoriale, insistă să se impună vaccinarea obligatorie, o masură ilegală suspendată de Curtea Constituțională. Ceea ce funcționează în Galicia este sfântul și parola Covidian pentru a intra în baruri și restaurante: certificat de vaccinare sau PCR negativ. Și gloata fermecată.

În Spania, nu există prea multe probleme cu vaccinul; mai curând cu o lipsă de doze din cauza învârtelilor comerciale și de aici provin criticile. Franța este o altă poveste. O mare parte a lucrătorilor din domeniul sănătății, mult mai puțin docili decât spaniolii, nu s-au supus vaccinării și rata generală nu a atins nivelurile cerute. Președintele Macron a primit un apel de trezire din partea liderilor și a fost obligat să stabilească vaccinarea obligatorie, ceea ce a creat o neliniște care se dovedește în demonstrații masive și rebeliuni chiar și în rândul hotelierilor, care au tipărit deja postere cu acces liber, fără vaccinare și fără PCR.

Piñera le respondió al Gobierno: "Chile ejerce su derecho" - Noticias - Cadena 3 Argentina

În ceea ce privește vaccinarea obligatorie, președintele Chile, Sebastián Piñera, care acum câteva săptămâni ne-a copleșit cu discursul său sumbru de bun venit la tehnologia 5G, care ne-ar schimba atât de mult încât chiar și „inteligența artificială” ar gândi pentru noi, tocmai a spus câteva cuvinte care, deși sunt pozitive, au litera sa mică: „… vaccinurile împotriva COVID-19 au fost aprobate ca o excepție. Nu au fost aprobate așa cum se face în mod normal … este nevoie de ani pentru a fi studiate și aprobate. Prin urmare, la nivel global, Organizația Mondială a Sănătății nu recomandă să se oblige utilizarea vaccinului.”

În al doilea rând, în Chile există o lege cu privire la drepturile și obligațiile pacienților … pacienții trebuie respectați … Nu putem forța persoanele să se vaccineze, deoarece este un vaccin care a fost acceptat sau aprobat în caz de urgență … Angajatorii nu pot cere angajaților lor acest certificat sau vaccinarea obligatorie. Prin urmare, aceasta nu este o recomandare și nici nu a fost un ordin emis de Ministerul Sănătății, și nici de Ministerul Muncii. Prin urmare, eliminăm în totalitate această obligație de a arăta sau demonstra că sunt vaccinați, astfel încât să poată fi angajați sau să poată participa la munca lor. Prin urmare, neg categoric asta ”.

Acest lucru merită aprobarea deplină, dar are capcana sa, ceea ce face imposibil să cântam victoria. litera mica la care ne referim mai sus, este că, în mijlocul declarațiilor, se vorbește despre un proiect de lege care este dezbătut în Parlament pentru reformarea Codului sănătății. Aceasta înseamnă că ceea ce nu este obligatoriu astăzi poate fi mâine. La fel ca acum în Spania suntem protejați de Legea Autonomiei Pacienților 41/2002, dar am putea să nu mai fim în orice moment dacă politicienii sau cei care îi conduc sunt interesați. De aceea este atât de important să rămânem în alertă în aceste momente atât de haotice în care viitorul, oricât de bine l-ar fi programat, NU este scris.

Covidienii plătiți, în ziua în care dau ordinul să oprească toate acestea, vor continua viața lor fără consecințe majore; dar marea majoritate a celeilalte părți de indoctrinați va avea mari consecințe psihologice pentru restul vieții. Îndrăznesc să spun că mulți dintre acești oameni vor fi de nerecuperat, deoarece nici măcar nu vor avea ocazia să aibă diagnosticată problema, în general, unei tulburări de stres posttraumatic încrucișate cu alte patologii mentale. În toate aceste luni, ei au cronicizat frica, incertitudinea, neîncrederea și au folosit hidrogelurile în mod compulsiv, ducând la un mod de a fi, de a simți și de a trăi. Cu circumstanța agravantă că politicienii vor continua să alimenteze gigantul egregor cu discursul noilor pandemii, precum și al altor dezastre naturale sau provocate. Important este să ai cetățeni în tensiune perpetuă pentru a-și slăbi și mai mult corpul și mintea.

NOTA

1. Edward Bernays, nepotul lui Sigmund Freud, este unul dintre inventatorii tehnicilor de manipulare în masă. El a colaborat într-un studiu secret al Institutului Regal pentru Afaceri Internaționale, asupra efectelor pe care manipularea informației de război le produce asupra publicului pentru a-i face să se poziționeze pro sau împotriva unui anumit fapt. Bernays a lucrat și pentru CPI, o organizație de propagandă a guvernului SUA care funcționează din 1917, al cărei scop este să vândă războiul ca inevitabil pentru a face din lume un loc sigur pentru cetățenii cinstiți. Aceste tehnici sunt folosite și astăzi, dar mult mai sofisticate. SURSA

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button