X

Bozgori extremiști au vandalizat bustul lui Avram Iancu la Satu Mare

Vandalizare bust Avram Iancu la Satu Mare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe 5 septembrie 2021, în timp ce la Carei era comemorat Eroul Național Avram Iancu, bustul acestuia de la Satu Mare era vandalizat, informează Buletin de Carei.

Acesta este respectul reciproc de care se face atâta caz de către persoanele cu atitudini antiromânești. Astfel de extremiști trebuie pur și simplu expulzați din România.

Primăria Satu Mare nu a dat curs solicitării pentru iluminatul nocturn al bustului  lui Avram Iancu dar busturi ale minorităților sunt mereu luminate și bine întreținute fapt ce denotă că există discriminare și la Satu Mare.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. E trist ce s-a intamplat. Eu zic ca Romanii din Satu Mare ar trebui sa faca o petitie on-line in care sa deezavueze actul respectiv :))))

    1. …de multe ori in gluma spunem adevarul…ungurii fac toate aceste mizerii ptr ca isi permit, stiu ca nu li se intampla nimic, ca romanii sunt niste flescaiti, niste mamaligi si ca se pot si usura in capul lor ca tot nu vor reactiona…halul de decadere al romanilor, de lipsa de reactie, de lasitate si indiferenta este terifiant, iar autoritatile “statului” vor mima de minune ca ii cauta pe faptuitori dar ce sa vezi, nu i-a putut identifica… asa ca Boban, ai dreptate din pacate…

      1. Exact! Asta am vrut sa spun in ironia cu petitia. Romanii vor continua sa incaseze astfel de flegme pe fata, – din ce in ce mai mari si mai lipicioase – pana cand vor intelege ca e cazul sa se uneasca , sa se lepede de lasitate si de individualism si de indiferenta si sa actioneze ca o natiune. Atunci deabia vor primi respectul de care alte natiuni se bucura. Daca vor continua insa in felul in care se comporta acum, vor fi incalecati din ce in ce mai tare de tot soiul de personaje palide ca Iohannis, Orban, Barna, Fritz, Armand, care li se vor c**a in cap, vor ramane si fara bogatii, chiar si fara tara (eu as avea curaj sa pariez ca, in urmatorii 20..30 de ani, vom ramane fara Transilvania…de ce? Pentru ca ungurii din Ungaria impreuna cu confratii lor din Transilvania conlucreaza inteligent si meticulos in acest sens. punand in aplicare un plan pe termen lung, gandit la Budapesta.Iar autoritatile de la Bucuresti sunt ocupate cu lupta pentru ciolan in timpul asta…

        1. Asa este…poporul roman parca isi doreste disparitia prin pasivitatea de care da dovada, prin slugarnicia sa si politica asta cretina a capului plecat…cred ca suntem singurul popor care a ajuns sa fie asa de indiferent la tot ce inseamna valori nationale, la mostenirea culturala si spirituala, sa-si blameze eroii si sa-i pupe in c…r pe straini…e adevarat, dupa 1990, s-a dus o politica sustinuta de invrajbire a populatiei, de alungare a romanilor peste hotare (chipurile ptr a-si gasi o viata mai buna in Occidentul apostat), de indatorare fata de organismele financiare internationale, de blamare a tot ceea ce este autentic romanesc, bineinteles cu complicitatea criminala a conducatorilor care s-au perindat la varful statului…se pare ca s-a reusit in buna masura…

        2. Cum spunea si poetul nostru national, Mihai Eminescu: “Numai în România, înalta trădare e un merit. Numai la noi e cu putinţă ca valeţi slugarnici să fie miniştri, deputaţi, oameni mari..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button