X

[VIDEO] Chișinău: Protest împotriva vaccinării obligatorii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Câteva mii de creștini au protestat în Piața Marii Adunări Naționale împotriva vaccinării obligatorii și a discriminării celor care refuză vaccinarea. Protestul a fost organizat de Mișcarea Juriștilor Ortodocși.

Manifestanții s-au adunat la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, apoi s-au dus la clădirea Guvernului, unde au săvârșit o rugăciune. După aceea, s-au mutat în fața clădirii administrației prezidențiale. Protestatarii țineau afișe „Vrem să fim doar informați, nu cu forța vaccinați”, „Opriți vaccinarea obligatorie”.

În timpul acțiunii de protest, s-a ținut briefingul săptămânal de către reprezentanții Ministerului Sănătății și ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică. Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a Moldovei, Denis Cernelea, a atras atenția asupra faptului că „pandemia nu s-a încheiat”.

“Nu putem vorbi încă despre imunitate colectivă. Acum este cea mai potrivită perioadă pentru intensificarea campaniei de vaccinare. Nu ar trebui să așteptăm o creștere a numărului de cazuri, în special, în viitor, variante de viruși care sunt în creștere”, a spus Cernelea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Chișinău – PROTEST – PREOȚII ȘI CĂLUGĂRII din Basarabia îi fac pur și simplu de râs pe cei din România (pomenitori și nepomenitori la un loc), care NU IES în piețe cu poporul împotriva vaccinări anti-covid
  Protest cu mai multe sute de enoriași și zeci de preoți și călugări a avut loc în Chișinău (marți 3 august? – 2021). Manifestanții au purtat cruci și icoane au spus rugăciuni, au cântat imne ortodoxe și au depus solicitările lor scrise la Guvernul Republicii Moldova (Basarabia).

  Să le fie rușine preoților și călugărilor din România, căci cu puține excepții, la protestele noastre, chiar dacă se adună uneori și multe mii de români, pe ei nu prea îi vezi.

  Unde sunteți preoților, păstori de oi cuvântătoare, cu parohiile voastre? De ce nu suflați o vorbă împotriva vaccinurilor satanice? De ce nu sunteți prezenți?

  Unde sunteți nepomenitorilor-mărturisitorilor cu enoriașii care vă susțin? Îi lăsați singuri, care cum poate să vină, fără păstor?

  https://www.youtube.com/watch?v=ey_kRXGwRgk&feature=emb_title
  https://www.youtube.com/watch?v=zovcGtAaNDY&t=13s

  https://danielvla.wordpress.com/2021/08/05/chisinau-protest-preotii-si-calugarii-din-basarabia-ii-fac-pur-si-simplu-de-ras-pe-cei-din-romania-pomenitori-si-nepomenitori-la-un-loc-care-nu-ies-in-piete-cu-poporul-impotriva-vaccinari-anti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button