X

Luc Montagnier, virusologul laureat al Premiului Nobel pentru medicină, susține că toți vaccinații „vor muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luc Montagnier, virusologul care a primit Premiul Nobel pentru medicină pentru descoperirea și codificarea virusului HIV din 1984, a fost cea mai respectată autoritate din lume în ceea ce privește pandemiile până când a început pandemia coronavirusului. 

Dar reputația sa a fost atacată fără milă atunci când, după examinarea virusului covid19 (virusul CCP) într-un laborator, a ajuns la concluzia că nu ar fi putut să apară în mod natural.

Luc Montagnier a confirmat că nu există nicio șansă de supraviețuire pentru persoanele care au primit o formă de vaccin. În interviul șocant, cel mai mare virolog din lume a spus: „Nu există nicio speranță sau tratament posibil pentru cei care au fost deja vaccinați. Trebuie să fim pregătiți să incinerăm corpurile „. Geniul savant a susținut afirmațiile altor virusologi proeminenți după ce a studiat componentele vaccinului. „Toată lumea va muri din cauza îmbunătățirii dependente de anticorpi. Nu se mai poate spune nimic ”.

Este o mare greșeală, nu? O eroare științifică și, de asemenea, o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă ”, a declarat ieri Montagnier într-un interviu tradus și publicat de RAIR Foundation SUA. „Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea creează variantele”.

Mulți epidemiologi știu acest lucru și „tac” cu privire la problema cunoscută sub numele de „creștere dependentă de anticorpi”, a spus Montagnier.

De asemenea, prestigiosul și renumitul virusolog mondial a declarat că vaccinurile sunt „o eroare științifică și o eroare medicală” și că acestea sunt cele care produc „noile variante” ale coronavirusului din Wuhan. Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. ????????Doamneeeee iartă.ne ca am greșit si te.am supărat peste masura cu păcatele noastre !!! Opreste acest GENOCID!! TE RUGAM!!!!??????????

    1. Nikos, vaccinatule, din nefericire nu sunt fake news! Daca pui botu’ la ce spune reuters, esti mai prost ca si Mos Gerila.

  2. Aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care intr un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia inceputul;ele au fost create pentru exterminare.

    Unii vor muri imediat,alții la cateva ore,zile,saptamani,luni.
    Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocardita ori pericardita; insa cei mai multi vor muri la cativa ani dupa injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante si boli autoimune;binenteles,cei mai multi dintre sinucigasi nu vor mai face legatura cu aceste asa zise vaccinuri;asta este si scopul:
    -cu cat apar mai tarziu reactiile adverse,cu atat mai mici sunt sansele sa se puna in legatura cu otravurile continute de vaccin.

    Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ati vaccinat si cei ce urmeazaã sa vã vaccinați,veti vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic!totodata puteti contacta rudele celor morti sa i intrebati direct cum erau acele persoane inainte de vaccinare.

    Adenom
    Blastom
    Carcinom
    Leucemie
    Limfom
    Mielom
    Papilom
    Sarcom

    Oameni buni si rãi,nu vã vaccinați!!!
    Daca țineții la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button