X

Spania: Acum este oficial! Guvernul anunță că va trebui să ne vaccineze din nou pe toți

Ministra Sănătății, Carolina Darias, a asigurat vinerea aceasta că „totul indică” că departamentul ei va administra o „a treia doză de rapel” a vaccinului Covid-19, deși a recunoscut că nu a fost încă stabilit „când” va fi începe să fie furnizat.

Carolina Darias, nueva ministra de Sanidad

Darias a explicat că Executivul a semnat contracte pentru o sumă de 1.800 de milioane de euro cu Pfizer și aproximativ 480 de milioane cu Moderna pentru a primi doze de vaccinuri în 2022 și 2023, într-un interviu pentru Onda Cero. Mai exact, Spania va primi a treia doză sau rapel, deși ministrul nu a specificat date pentru inocularea sa.

În acest sens, ministra Sănătății a fost clară după ce a fost întrebată dacă spaniolii vor trebui vaccinați în fiecare an. „Da, fără îndoială”, a explicat ea, și a insistat mai târziu că scopul acum este „de a continua vaccinarea tuturor, până când se atinge 100% din populația spaniolă cu programul complet.

Întrebată despre reclamația Comunității Madrid, care a solicitat mai multe doze de vaccin Pfizer de la departamentul ei, criticând în același timp procesul de vaccinare „haotic” conceput de Executiv, Darias și-a arătat neîncrederea. „Nu este surprinzător faptul că acest lucru nu se întâmplă cu restul comunităților?” *Comunitatea Madrid are conducere de dreapta și guvernul de stânga sabotează si critică permanent

În această linie, ministra Sănătății a precizat că „toate comunitățile autonome știau” dozele „pe care urmau să le primească”. „Am făcut proiecții cu ei, dacă vă vine acest lucru, ce dispozitiv ar trebui să aveți pentru a injecta: toate scenariile diferite”, a spus ea.

Las razones del éxito de Isabel Díaz Ayuso | Perfil

Astfel, și după ce a insistat că, calendarul de vaccinare „nu este rezultatul întâmplării”, ci al „unei planificări”, ministra a recunoscut ciudățenia prin faptul că comunitatea prezidată de Isabel Díaz Ayuso foto, (președinta Comunității Madrid din partea PP, dreapta) este singura care a pretins mai multe fiole. Potrivit lui Darias, este ceva ce nu s-a întâmplat în alte teritorii „de toate semnele și culorile”.

Cu toate acestea, responsabila Sănătății a dorit să evidențieze „munca excelentă privind vaccinarea” de către toate regiunile autonome, deși a recunoscut că, unele teritorii „au planificat excelent, altele s-au descurcat bine”. Chiar și așa, pentru Darias cifrele imunizaților – peste 50% – sunt un „succes colectiv și de țară”.

Recunoștiința mea față de toate comunitățile autonome, nu las pe nimeni în urmă. Unii au dat vina pe lipsa dozelor și ceea ce spune ministra este: toți știau ce există”, a declarat ea. – mediterráneo DIGITAL

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Toate statele au platit in secret pt 7 doze de vaccinuri de persoana(ultimul, fiind unul special, si anume injectarea cipului cu semnul fiarei, dupa cum profeteste parintele Elpidie)! Astazi, Cyclon B din vremea nazistilor, poarta numele de vaccin anti-Covid, fiind mult mai periculos decat vechiul, pt ca acesta din urma iti distruge pe langa trupul fizic, si informatia primordiala inscrisa de Creator in fiecare om, si anume ADN-ul!

  1. Nu toate statele au plătit ci numai ,,statele mari ,, au plătit și se vor prăbuși sau narui precum la ,,domino ,, … Și vor rezista tari , state mici despre care nu prea s a auzit …așa spune Părintele Elpidie .
   Neamurile închinătoare la fiara și la ,,eusofor,, vor fi nimicite de Dreapta lui DUMNEZEU.
   Sa stăm Bine cu Frica de DUMNEZEU și să luăm aminte .

  2. 1. Cyclon B dezinfecta haine. Ii zicea Zyklon B…
   Fumigen insecticid folosit contra insectelor purtatoare de tifos „daruit” de bombardierele englezesti. N-ai nimerit…
   2. De bolsevici ai auzit?

 2. Se adeverește prima profeție a părintelui Elpidie în legătură cu vaccinurile covid, care vor trebui sa fie în număr de 7 pentru a putea modifica complet ADN-ul uman și vor anula complet sfântul duh din om.
  Al șaptelea va fi decisiv pentru ca fiecare om va primi un număr.
  Saccsiv,
  Am rugamintea sa pui mult mai vizibil prima profeție a părintelui despre vaccinuri din 20 decembrie, care e mult mai explicita și completa decat a 2-a, pe care ai pus-o. E de fapt esență a ce reprezinta vaccinul pt om, sa aibă posibilitatea sa sara în ochi la TOT omul, sa nu mai răsfoiască atâtea pagini. O mai atașez și eu aici.

  https://bucovinaprofunda.com/2020/12/28/vaccinare-si-pecetluire-o-perspectiva-spirituala-si-profetica/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button