X

„Păstrează aurul ca asigurare” – Stockman avertizează că „Resetarea” înseamnă „o criză de proporții epice”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Greg HunterUSAWatchdog. com

Directorul bugetar al Casei Albe în timpul lui Reagan și cel mai bine vândut autor, David Stockman, spune: „Nu este momentul de investit pe piețe …”

„O reinițiere este doar un nume plăcut sau un nume clinic pentru o prăbușire de proporții epice, pe care o vom avea pentru că piețele sunt atât de umflate. Există trilioane de dolari care sunt în pericol. Pentru a da o dimensiune asupra acestui lucru sau modul pentru a dimensiona acest lucru, avem un balon de 60 de miliarde de dolari în bilanțurile a 130 de milioane de persoane din societatea nordamericană, dar mai ales în top 5% până la 10% care dețin o mare parte din active … Nu m-am gândit cât de mare va fi corecția, dar dacă ar reveni la normă … ar fi o corecție de 60 de miliarde de dolari și aceasta este o gaură destul de mare în găleată. Dacă 60 de miliarde de dolari dispar (din economia SUA), totul se schimbă. Întoarce sistemul financiar și realitatea economică pe dos. ”

Cum au devenit lucrurile atât de periculoase în economie?

Stockman spune că nu priviți mai departe de Washington D.C. și Fed. El explică:

„Când băncile centrale încep să se umfle ca nebunii, mai întâi se umflă activele financiare. Eventual se deschide drumul spre bunuri și servicii, și acolo ne aflăm acum. De asemenea obțin și a doua etapă a inflației. Nu a existat niciodată un grup restrâns de funcționari ai guvernului, nealeși pentru asta, care să fi făcut mai mult rău, mai mult rău economiei și vieții oamenilor obișnuiți decât (Fed Head) Powell și banda sa veselă de nebuni tipografi de bani. Aceasta este într-adevăr un ultraj. Spun că aceste persoane sunt aproape criminalmente incompetenți, având în vedere ceea ce spun asupra lumii, ceea ce este total incorect, având în vedere ceea ce fac, această imprimare masivă de bani, care este total nejustificată. . . ”

Stockman crede că va exista o „corecție de la 50% la 75% pe piețele financiare”. Stockman susține,

„Singurul bun care și-a păstrat valoarea de-a lungul timpului este aurul.” Stockman recomandă tuturor că ar trebui să dețină aur ca asigurare împotriva viitoarei „resetări”.

În încheiere, Stockman avertizează: „Păstrează-ți bunurile …”

„Acesta este ultimul moment în care trebuie să fii lacom sau agresiv sau să fii prea optimist cu privire la viitor. Viitorul este condus de factorii de decizie politică … Întregul sistem este condus de Washington. Rezerva Federală domină total piețele financiare … Fed a tipărit 6,5 miliarde de dolari pe zi în ultimele 688 de zile … Au tipărit mai mulți bani în ultimele 688 de zile decât a făcut Fed în primul secol al existenței sale ”.

VIDEO

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Corectia va fi de cel putin 90%. Stapanii Banilor vor sa schimbe regulile jocului financiar, saracind 99,99 % din oameni si preluand avutia lor. Aurul il vor arunca pe drum, nemaifiind considerat valoare de schimb….o spun multi sfinti parinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button