X

Om de știință principal adus în genunchi de Gates & Big Pharma

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europe Reloaded

De către partenerul colaborator TLB Christina England, BA, Hons

La 20 iulie 2021, am auzit vestea tristă că Universitatea Keele din Staffordshire a luat decizia internă de a pune capăt postului profesorului Christopher Exley la universitate.  I s-a spus că trebuie să părăsească sediul până la sfârșitul lunii august.

Exley, după cum mulți dintre dvs. știți, este cel mai mare expert în aluminiu din lume, iar această măsură a universității va pune capăt celor 35 de ani de cercetare în domeniul aluminiului, nu numai a profesorului, ci și a întregii sale echipe.

El i-a spus devotatei sale liste de e-mail că:

„Am încercat, desigur, să găsim o nouă casă pentru cercetarea noastră. Cu toate acestea, costurile mutării unui laborator și înființării acestuia în altă parte sunt foarte mari. De asemenea, este dificil să găsești unități academice care nu au fost seduse (corupte) de Gates, GAVI etc.”

Vă mulțumim pentru colaborare, sprijin și prietenie pe parcursul multor ani. Sper că „ieșirea din clădire” nu va fi o carte albă pentru ca industria aluminiului să polueze și mai mult lumea cu produsele lor și fără reparație”.

Unitatea condusă de profesorul Exley la universitate a început cu trei teme generale, dintre care grupul se concentra pe aluminiu și siliciu în biologie. Conduse de Exley, FRSB, temele actuale de cercetare din cadrul grupului sunt variate, inclusiv metale și amiloizi; biosilicificare la speciile de plante; expunerea umană la aluminiu, indiferent dacă este intenționată (de exemplu, în antiperspiranți sau adjuvanți) sau neintenționată; și hidroxialuminosilicați. [1]

De când Exley s-a alăturat universității, unitatea a mers excelent, iar vastele domenii de cercetare pe care echipa le-a produs au fost mai mult decât exemplare; prin urmare, de ce superiorii universității au decis să pună capăt cercetărilor lui Exley?

Cercetarea profesorului Exley a fost prea fierbinte pentru a fi manipulată?

Munca profesorului Exley a început pentru prima dată în 1984, la Universitatea Stirling din Scoția, examinând toxicitatea aluminiului la pești. De la mutarea sa la Keele, el și echipa sa au cercetat o mare varietate de subiecte care implică aluminiul și au scris sute de lucrări.

Munca sa a inclus o serie de lucrări care explică modul în care utilizarea aluminiului în vaccinări poate fi responsabilă pentru tulburările neurologice ale creierului la copii.

În 2017, cercetările întreprinse de Exley și echipa sa au lăsat părinții cu puține îndoieli că aluminiul joacă un rol crucial care afectează țesutul cerebral al persoanelor cu autism.

Pentru prima dată, Exley și echipa sa au avut ocazia unică de a examina țesutul cerebral al persoanelor care muriseră cu un diagnostic de autism și ceea ce au descoperit a fost cu adevărat șocant. Studiul lor a stabilit că țesutul cerebral al persoanelor care au murit cu un diagnostic de autism conținea cele mai ridicate niveluri de aluminiu din orice alt țesut cerebral care fusese examinat de echipă.

Într-un videoclip lansat pe 29 noiembrie 2017, Exley și-a explicat concluziile. El a declarat că:

„Am reușit să facem două lucruri: am putut măsura cât de mult aluminiu era în creier la persoanele care muriseră cu autism și am putut, de asemenea, să ne uităm la aluminiu din țesut folosind o tehnică de microscopie numită fluorescență. Cantitatea de aluminiu din țesutul cerebral a fost, aș spune, „extraordinar de mare. ” [2] (accent propriu)

Aș dori să clarific faptul că acești indivizi au murit cu un diagnostic de autism, nu au murit de autism.

https://www.youtube.com/watch?v=SmkVv8pcVhc

Rezultatele studiului lor au șocat echipa deoarece, de-a lungul anilor, au examinat țesutul cerebral a peste o sută de persoane și, potrivit lui Exley, țesutul cerebral al persoanelor care au murit cu un diagnostic de autism conținea cel mai înalt nivel de aluminiu pe care echipa îl văzuse vreodată.

Așa cum era de așteptat, cercetarea lor a fost criticată de mulți experți și oameni de știință, deoarece echipa a avut acces doar la un număr limitat de creiere care erau disponibile pentru a fi examinate. Cu toate acestea, din creierele pe care echipa le-a putut examina, rezultatele studiilor le-au lăsat puține îndoieli că, conținutul de aluminiu era extrem de ridicat.

Cu toate acestea, în ciuda criticilor, Exley a rămas netulburat: el a explicat că singurele creiere pe care le văzuse conținând cantități similare de aluminiu erau creierele pacienților care muriseră cu diagnosticul bolii Alzheimer familiale. [3]

El a declarat că:

„În acest grup relativ tânăr, în vârstă de treisprezece, paisprezece, cincisprezece ani, am văzut mai mult aluminiu decât am văzut în alte circumstanțe”.

Afirmația lui Exley este cu adevărat șocantă, mai ales atunci când se tine cont că el și echipa sa au examinat anterior țesutul cerebral al mai multor pacienți vârstnici care au murit de boala Alzheimer. Te-ai aștepta să descoperi că indivizii care au murit între șaptezeci și optzeci de ani ar avea o concentrație mult mai mare de aluminiu în creier decât cei care au murit la vârsta de treisprezece ani.

Exley a continuat dezvăluind că:

Poate la fel de importante, dacă nu chiar mai importante, au fost studiile microscopice. Studiile microscopice ne-au permis să identificăm unde se afla aluminiu în țesutul cerebral. Când ne-am uitat la creierul persoanelor cu diagnostic de autism, am găsit ceva complet diferit, ceva pe care nu l-am mai văzut până acum, în niciun alt set de creiere umane. Am constatat că majoritatea aluminiului se afla de fapt în interiorul celulelor, „intracelular”. ”

El a explicat că aceste celule purtau cu ele o încărcătură de aluminiu din corp în creier. El a declarat că:

„Am văzut, de asemenea, dovezi că celulele din limfă și din sânge treceau în creier, așa că transportau cu ele o încărcătură de aluminiu din corp în creier. Aceasta este prima dată când am văzut în orice țesut cerebral, așa că este o observație remarcabilă și până acum unică în autism. ”

Acest lucru ne conduce la întrebarea, de unde provine aluminiul?

Suntem bombardați cu aluminiu în fiecare zi

După cum mulți dintre noi știm, trăim în ceea ce Exley numește „era aluminiului”. Corpul uman este bombardat cu aluminiu în produsele cotidiene. De exemplu, multe dintre alimentele noastre, vaccinurile, medicamentele, produsele pentru bebeluși, cosmeticele, produsele de curățat și chiar mobilierul moale conțin aluminiu și se pare că suntem neputincioși să prevenim atacul din ce în ce mai mare.

Înainte de a începe acest studiu, Exley credea că nu există o alternativă sigură la aluminiu ca auxiliar în vaccinuri. Cu toate acestea, de la studierea legăturii aluminiu / autism, el a avut o schimbare de opinie.

El a explicat că:

Deoarece am văzut aceleași celule din cele care se văd la locul injecției care duce o încărcătură de aluminiu în țesutul cerebral al persoanelor care au murit de autism, aș spune acum că trebuie să ne gândim foarte atent la cine primește un vaccin care include un auxiliar de aluminiu.

Trebuie să ne gândim bine, este acest vaccin un vaccin care salvează viețile sau nu? Dacă nu este, nu-l foloseaca cu un auxiliar de aluminiu.”

Pentru a citi studiul evaluat de colegi al profesorului Exley despre aluminiu în țesutul cerebral în autism, consultați referința [4].

Un alt vaccin care conține un nivel extrem de ridicat de aluminiu este vaccinul cu papilomavirus uman (HPV) Gardasil și, în septembrie 2018, am avut ocazia rară de a-l interoga pe profesorul Exley cu privire la îngrijorările sale și ceea ce el a spus a fost, în opinia noastră, cu adevărat impactant.

În timpul acestui interviu, Exley mi-a explicat în profunzime despre siguranța sărurilor de aluminiu utilizate ca auxiliar în vaccinări. Ceea ce a dezvăluit, credem, a fost extrem de îngrijorător, deoarece, potrivit acestuia, vaccinarea împotriva HPV nu conține doar mai mult aluminiu decât orice altă vaccinare de pe piață, dar, de asemenea, potrivit datelor, s-a spus că a provocat mai multe reacții adverse decât orice alt vaccin. El a declarat că:

„Consensul de opinie din întreaga lume este întotdeauna că acestea sunt săruri relativ sigure, că aluminiul nu provoacă daune și, prin urmare, posibilitatea de a folosi ceva considerat sigur, care, după cum am spus, nu costă absolut nimic pentru producător, dar, de asemenea, pentru care nu a existat niciodată un fel de probă de siguranță, nu a existat niciodată niciun fel de reglementare, astfel încât să o poată folosi la fel de mult sau cât de puțin dorește.

Exley a confirmat că Merck a enumerat o mare varietate de reacții adverse, de la amorțeală la braț până la moarte, în prospectul cu informații despre produs.

Exley a întrebat:

Acum, dacă părinții ar ști că 1 din 50 de beneficiari ai vaccinului HPV se va îmbolnăvi după acesta și că această boală poate fi orice, de la o boală debilitantă cum ar fi paralizia brațului până la moarte, s-ar gândi atunci că administrarea unui vaccin, administrarea a ceva când ești perfect sănătos merită sau nu, și rezultatele ar fi fost aceleași? ”

Presupunerea noastră este că foarte puțini părinți ar fi de acord ca, copilul lor să primească un vaccin despre care se știe că provoacă un număr mare de reacții adverse, dar, deoarece foarte puțini părinți au pus ochii pe prospectul cu informații despre produs înainte ca. copilul lor să fie vaccinat, acest lucru nu vom ști niciodată . [5]

https://www.youtube.com/watch?v=SANh64T1IzU

Cercetările efectuate de Exley și echipa sa nu sunt egale, așa că de ce ar încerca deliberat Universitatea Keele să pună capăt cercetărilor sale odată pentru totdeauna? A fost munca lui prea fierbinte pentru a se descurca într-o lume care crede că vaccinarea va eradica în cele din urmă boala? Sau ar putea exista un alt motiv pentru care s-a luat decizia de a închide departamentul său?

În primul rând, universitatea a oprit toate fondurile acordate departamentului Exley. Apoi au oprit ca Exley să primească orice finanțare din partea publicului pentru a-și continua cercetarea.

De fapt, erau atât de disperați să-l aducă în genunchi pe Exley și echipa lui, încât chiar au respins o donație de 15.000 de dolari din partea organizației de apărare a sănătății copiilor a lui Robert F. Kennedy Jr., afirmând că:

Fundații sau personalități publice proeminente ar putea pune instituția într-o situație etică și reputațională” și „ar putea genera o acoperire mediatică potențial negativă, și de asemenea ar putea pune în pericol relațiile puternice pe care le menține cu finanțatorii și partenerii săi existenți”. [6] (accent propriu)

Cine sunt principalii finanțatori ai universității?

Liberty Beacon consideră că motivul pentru care universitatea este atât de disperată să-l împiedice pe Exley să-și continue cercetările este faptul că universitatea este susținută financiar de Fundația Bill și Melinda Gates.

Au declarat pe site-ul lor că:

„Keele abordează unele dintre cele mai urgente probleme ale lumii. Conducem un proiect, susținut parțial de Fundația Bill & Melinda Gates, pentru a dezvolta tehnologii de acționare genetică la țânțari pentru a ajuta la eliminarea malariei și la reducerea ratei de mortalitate de 1.700 persoane pe zi în Africa Subsahariană. Pentru mai multe informații despre cercetările lui Keele, vă rugăm să consultați secțiunea Cercetare de pe site-ul nostru web. ” [7] (accent propriu)

Deși Exley s-a așteaptat ca universitatea să rupă toate legăturile cu el de ceva timp, mișcarea lor l-a șocat, dezamăgit și mâniat. Mi-a spus că va face o declarație completă despre decizia lor în septembrie.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button