X

De ce cumpără Soros și Gates compania de testare COVID din Marea Britanie?

Europe Reloaded

Un consorțiu de investitori condus de Fondul de Dezvoltare Economică Soros (SEDF) și Fundația Bill & Melinda Gates cumpără compania de testare COVID din Marea Britanie, Mologic, care a dezvoltat un test de coronavirus de 10 minute – și este cunoscută mai ales pentru testul Covid tampon în nară.

Test de saliva para coronavirus: ¿En qué consisten?

Potrivit Forbes, care citează un comunicat de presă de luni, achiziția a fost făcută pentru a crește accesul la „tehnologie medicală de ultimă generație la prețuri accesibile” printr-un test rapid de „flux lateral”, care oferă un screening de avertizare timpurie pentru Covid-19 , deoarece testele negative vor fi din ce în ce mai necesare pentru a reveni la „viața normală” – împreună cu pașaportul de vaccinat, desigur.

Colaborarea Gates-Soros face parte dintr-o nouă inițiativă, Global Access Health (GAH), care va investi „cel puțin” 41 milioane de dolari în acord, potrivit declarației. Tranzacția va include achiziționarea tuturor acțiunilor existente ale Mologic – inclusiv investiții deținute de Foresight Group LLP și Calculus Capital.

Soros și Gates fac parte din comunitatea miliardară care caută să-și direcționeze eforturile filantropice către așa-numitul sud global, făcând referire în general la regiunile din America Latină, Asia, Africa și Oceania unde mulți se tem că vor fi lăsați în urmă pe măsură ce Occidentul mai bogat accelerează programul său de vaccinări, testare și bule biosecurizate în anii următori.

Insights by Stanford Business | Sean Hinton: Consider the Nonlinear Career  Path by Bill Snyder – TweakMyContent

Sean Hinton, CEO al fondului Soros, a spus într-o declarație că pandemia a „demonstrat dureros inechitățile fundamentale” în sănătatea publică globală, adăugând că această „tranzacție unică” a adus împreună fonduri filantropice și investitori pentru a aborda problema.

A Covid-19 vaccine? Why licensing is so important

Roxana Bonnell, expertă în sănătate publică de la Fundațiile Societății Deschise Soros, care se pretinde a fi cel mai mare finanțator privat din lume pentru grupurile de apărare a drepturilor omului și justiției sociale, a declarat: „După cum am văzut în timpul pandemiei Covid-19, accesul la teste este absolut esențial atunci când vine vorba de limitarea răspândirii bolilor contagioase – o problemă care în cele din urmă ne afectează pe toți. ” –Forbes

Mark Davis Co-Founder and Chief Executive Officer

Fondat în 2003 de echipa tată-fiu Mark Davis (CEO) și tatăl Paul (șef), Mologic a lucrat în trecut cu brațul filantropic al lui Gates – înființând Centrul pentru Diagnostic Rapid Avansat (CARD) în 2016, cu sprijinul Fundația Gates. Paul Davis este, de asemenea, cunoscut pentru inventarea testului de sarcină Clearblue în 1988 – prima aplicație mondială a tehnologiei fluxului lateral conform companiei.

Nu este prima dată când Gates și Soros „colaborează”. În 2015, un grup de reflecție finanțat de Jeffrey Epstein, Institutul Internațional al Păcii, a găzduit o conferință „Pregătirea pentru pandemii” la Geneva – cu înalți funcționari ai Fundației Gates, Societatea Deschisă Soros, OMS, CDC, Crucea Roșie și Institutul Pasteur.

(TLB) a publicat acest articol din ZeroHedge scris și compilat de Tyler Durden.

Imagine prezentată în antet (editată) credit: Gates / Soros / Australian National Review

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Miliardarii, bancherii, au colonizat aproape toate țările și acum au trecut la exterminarea populației.
    Să nu l-e ajute Dumnezeu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button