X

Vaccinurile Covid-19 ar putea fi cauza mutațiilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

din indexexgatorius

În ianuarie, un raport de informații al Forțelor de Apărare din Israel (pdf) a avertizat că programul de vaccinare în masă al Israelului ar putea crea o mutație rezistentă la vaccinurile Covid.  Raportul, produs pentru Centrul Național de Conștientizare și Informare a Coronavirusului, a constatat că „campania de vaccinare în masă legată de epidemia activă din Israel poate alimenta dezvoltarea virusului”.

Asociación Corvelva - Según Montagnier, el coronavirus fue manipulado para una vacuna contra el SIDA

În luna mai, Luc Montagnier de la Institutul Pasteur, virusologul laureat al Premiului Nobel din 2008, a avertizat că vaccinurile Covid-19 ar putea provoca variante mai mortale. „La institut fac experimente cu pacienți care au contractat coronavirusul după vaccinare. Le voi arăta că dezvoltă mutații rezistente la vaccin”, a spus el într-un interviu în Franța. Potrivit lui Montagnier; „Anticorpii produși de virus sunt cei care fac o infecție mai puternică. […] Este clar că vaccinarea creează noi variante […].”

Wissenschaftler widersprechen Impf-Aussagen von Geert Vanden Bossch

În timp ce alții nu sunt de acord, este o știință fundamentală faptul că vaccinările în masă pot crea variante pe fondul unei pandemii, a spus virusologul belgian Dr. Geert Vanden Bossche, ale cărui referințe în industria vaccinurilor includ funcții la GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) și Bill and Melinda Gates Foundation.

Într-un discurs de deschidere la Summitul SUA de Vaccinuri din Statele Unite și într-o scrisoare către Organizația Mondială a Sănătății (pdf), Dr. Bossche a expus pericolul. Deoarece vaccinurile Covid-19 nu pot ucide virusul rapid, ele creează un teren propice pentru apariția mutațiilor. Virusul are apoi timp să se adapteze și să mute – ceea ce nu ucide rapid îi face pe urmași mai puternici – ceea ce a dus la nesfârșita serie de mutații pe care le vedem în prezent.

Potrivit Dr. Bossche, riscul acestei „întăriri imunitare” crește în mare masură prin blocări, care împiedică sistemul imunitar înnăscut al organismului să fie suficient provocat de agenții patogeni aleatori și alte influențe ale mediului pentru a-l opri, cum ar fi să nu facem suficient exercițiu pentru a ne păstra inimile și plămânii în mișcare și menținerea altor mușchi în formă.

Furtuna perfectă a unui sistem imunitar înnăscut ineficient și a vaccinurilor ineficiente contra Covid-19 ineficiente împotriva virușilor mutanți din ce în ce mai virulenți produși în interior va vaea ca rezultat la persoanele infectate anterior cu Covid-19 și la cele care au fost vaccinate să cedeze variantei de infecție, a spus Dr. Bossche, vaccinatul adăugat, prezintă un risc deosebit, deoarece anticorpii specifici de lungă durată produși prin vaccinare au o tendință specială de a neutraliza anticorpii obișnuiți din organism (pdf).

Teoria conform căreia vaccinurile împotriva variantelor nu sunt la fel de eficiente a fost susținută de un Studiu nepereche efectuat în luna mai de 14 cercetători de la cinci școli medicale și universități germane care au găsit varianta B.1.617 din Delta (India) ca fiind de gradul patru care a fost clasificată drept „variantă de preocupare globală” de către OMS, s-au dovedit a fi transferabile: mai mult, probabil că virusul mamă infectează pacienții care au fost vaccinați sau infectați anterior.

Autorii au concluzionat că abilitatea variantei Delta de a se sustrage anticorpilor specifici împotriva Covid-19 „poate contribui la răspândirea rapidă a acestei variante”, adăugând că „la populațiile cu un procent ridicat de persoane cu reacții imune preexistente împotriva SARS – CoV- 2 [cunoscut și sub numele de Covid-19], variantele virale care se pot sustrage controlului imunitar, au un avantaj selectiv. „Au descoperit că un fenomen similar se produce cu varianta sud-africană B.1.351 și cu o mutație braziliană numită P. care prosperă și la populațiile vaccinate împotriva Covid-19.

Cu alte cuvinte, pe baza acestor informații; Persoanele despre care se spune că sunt imuni la Covid-19 (fie pentru că au fost vaccinați, fie pentru că au trecut infecția) ar putea fi totuși mai sensibili la variante mai transmisibile și / sau mortale ale virusului.

Un alt studiu ne revizat care susține această teorie a fost realizat de serviciile de sănătate israeliene Clalit și Universitatea din Tel Aviv. Acesta a analizat 800 de persoane infectate cu Covid-19 – dintre care 400 au fost vaccinate anterior și 400 nu au fost vaccinate – și a constatat că cei care au fost complet vaccinați cu două injecții Pfizer contractau varianta sud-africană cu o rată de opt ori mai mare decât la cei nevaccinați (deși dimensiunea eșantionului este foarte mică). Studiul, care a comparat cele două grupuri bazate pe date demografice, cum ar fi vârsta și sexul, a constatat, de asemenea, că persoanele care au primit o injecție Pfizer au fost mai susceptibile sa primească varianta britanică decât cele care nu au fost vaccinate.

Două noi preocupări au fost exprimate în articolul care a apărut în Science Mag la începutul acestui an, intitulat „Noi mutații care cresc spectrul evadării imunologice”, care descrie modul în care cele mai multe mutații letale ar putea învăța răspunsul imun la indivizi vindecați sau vaccinați anterior, ceea ce oferă mutației un avantaj la populațiile cu imunitate ridicată.

Dr. Jesse Bloom named Howard Hughes Medical Institute investigator

Într-un exemplu, Jesse Bloom, biolog evoluționist la Fred Hutchinson Cancer Research Center, a arătat că E484K, o mutație într-o variantă sud-africană numită 501Y.V2, a redus eficacitatea anticorpilor specifici de până la 10 ori.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button