X

Șeful unității de terapie intensivă pediatrică din SUA a surprins …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

… privind creșterea efectelor secundare după vaccinări la copii: „Nu am avut niciodată un singur pacient cu o complicație de vaccinare”. 

Sara Ross, MD | Tufts Medical Center

Dr. Sara Ross, directoarea terapiei intensive pediatrice la Tufts Children’s Hospital din Boston, SUA, a declarat că standardul de siguranță pentru vaccinurile COVID „pare să fie diferit de toate celelalte vaccinuri la care expunem copiii”.

Lucien Wiggins, în vârstă de 12 ani, a ajuns la Spitalul de Copii Tufts într-o ambulanță pe 7 iunie. Avea dureri în piept, amețeli și nivel ridicat de proteine ​​în sânge, ceea ce ar putea indica o inflamație a inimii. Simptomele începuseră cu o zi înainte, dimineața, după a doua vaccinare cu injecția de ARNm Pfizer BioNTech.

Pentru Dr. Sara Ross, șefă de terapie intensivă pediatrică la Spitalul din Boston, evenimentul a confirmat o întrebare pe care o suspecta: Se juca țara cu focul vaccinând copii împotriva COVID din moment ce boala era relativ ușoară pentru ei?

Lucrez în unitatea de terapie intensivă pediatrică de aproape 15 ani și nu am văzut niciodată un singur pacient cu o complicație legată de vreun vaccin”, a declarat Ross pentru Kaiser Health News. „Standardele noastre de siguranță par a fi diferite pentru toate celelalte vaccinuri la care expunem copiii”.

În mod surprinzător, mama lui Lucien, Beth Clarke, care nu pare să știe că există tratamente sigure, eficiente și ieftine pentru COVID, la fel cum copiii prezintă un risc foarte mic să moară din cauza COVID, a spus că reacția fiului ei a fost „ciudată”, dar că ea ar prefera ca el „să aibă un efect secundar la vaccinul COVID și medicii îl pot ajuta, și, că eventual, ar putea să moară. Dar, de asemenea, este de părere că este important ca toți prietenii săi să fie vaccinați „…

Infectious disease expert at FDA meeting raises concern about 'safety' of kids getting COVID vaccine | News | LifeSite

Date fiind circumstanțele, a spus dr. Cody Meissner, care a fost consultat cu privire la cazul lui Lucien în calitate de șef al bolilor infecțioase pediatrice la Tufts, beneficiile vaccinului COVID în acest moment nu sunt mai mari decât riscurile pentru copii.

„Cu toții ne dorim un vaccin pentru copii, dar sunt îngrijorat de problema siguranței”, le-a spus Meissner altor membri ai comitetului consultativ săptămâna trecută.

„La adolescenți, reacțiile adverse suspectate ale vaccinului ar putea avea efecte pe termen lung, cum ar fi: B. cicatrici, bătăi neregulate ale inimii sau chiar insuficiență cardiacă prematură”, a spus Meissner, așa că are sens să așteptăm până când gravitatea problemei devine mai clară”.

„Ar putea boala să revină în toamnă? Clar. Dar cred că probabilitatea este destul de redusă. Iar prima noastră datorie este să nu facem rău”, a spus el.

Ross a spus că cele mai mari amenințări pentru copiii pe care i-a văzut unitatea sa de terapie intensivă sunt supradozele de droguri și bolile mentale cauzate de închiderea la domiciliu COVID.

„În timp ce toată lumea ar trebui să fie în cele din urmă vaccinată împotriva COVID, utilizarea vaccinului nu ar trebui extinsă la copii fără date complete de siguranță „, a spus Ross. – Indexexpurgatorius

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button