X

Austria încearcă să limiteze migraţia pentru reîntregirea familiilor prin teste ADN de rudenie 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN în cazul rudelor persoanelor care beneficiază de statut de refugiat în Austria pentru a reduce afluxul de imigranţi în ţară, informează Agerpres, care preia DPA.

Nehammer, un politician conservator, a anunţat duminică o intensificare a utilizării testelor genetice pentru a dovedi relaţiile de rudenie.

Verificările efectuate de experţi în documente şi de către oficiali în domeniul securităţii vor fi, de asemenea, înăsprite ca parte a procesului de reîntregire a familiei, a declarat el pentru agenţia austriacă de presă APA.

„Vom restricţiona reunificarea familiilor prin controale stricte”, a declarat cancelarul austriac, fără să precizeze cât de multe fraude au fost descoperite până în prezent în astfel de proceduri.

Reunificarea membrilor familiei refugiaţilor cu statut deja recunoscut a fost împiedicată de pandemia de coronavirus, iar în prezent Viena se confruntă cu o creştere uriaşă de cereri în acest sens.

Ministerul de Interne austriac a înregistrat circa 6.900 de cereri de azil în primul trimestru al acestui an. Dintre acestea, 45% au fost făcute de persoane care au primit un permis de intrare în cadrul unui program de reîntregire a familiei. Cu un an în urmă, proporţia a fost de 16%, potrivit DPA.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button