X

Anca Alexandrescu: Aşa cum am anunţat deja, am decis să mă implic într-o amplă campanie antidrog!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Aşa cum am anunţat deja, am decis să mă implic într-o amplă campanie antidrog! Aşa că astăzi am mers la Agenţia Naţională Antidrog alături de Mihai Belu. Nu voi porni la drum până când nu voi înţelege unde sunt problemele, ce trebuie schimbat şi ce este de făcut şi, mai ales, să văd cu ochii mei realitatea!”, scrie, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu.

„Nu voi face o campanie din studio, ci în lumea reală! Nu-mi doresc o campanie pentru rating şi de imagine! Vreau să las ceva în urma mea pentru că pot să fac nişte lucruri şi am datoria să o fac! Astăzi am facut un prim pas şi am înteles că e o luptă şi cu dependenţa în general, de cele mai multe ori cu părintii, dar şi cu autorităţile! Mi-a placut foarte tare de şefa ANA, Ramona Dabija, mai ales că am vorbit în primul rând ca de la părinte la părinte. Va urma…”, adaugă Alexandrescu.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button