X

Traficul de droguri generează sute de milioane de euro la negru! De aici pleacă influența. Cine deține puterea?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Presedintele Federatiei Neguvernamentala Antidrog CIADO, Gigel Lazăr, a arătat care este miza traficului de droguri din România.   Precizările aceastuia vin în contextul în care tot mai mulți oameni sunt prinși că se droghează în România, ba mai mult unii dintre ei comit accidente mortale, cum e și cazul tânărului Vlad Pascu.

„Antidrog cand va fi, in rest de „bine” sa fie…288.000.000 euro!

Declaratii, ingrijorari, angajamente si cam atat!

Grea nuca pentru Guvernul României, pentru premierul Marcel Ciolacu. Ajung la vorba domnului Cătălin Predoiu – Ministerul Afacerilor Interne, Romania pierduta lupta (este prea mare hora pe cca 288 milioane euro la negru si numerar). De unde suma? Simplu 1 milion de consumatori (vorbim de droguri ieftine) ce sa zicem o „ard” pe distractie in wek. 1 mil x 30 lei (bland am fost cu costul) x 4 wek.luna x 12 luni = 288.000.000 euro.

De o luna mass media arata, explica, demonstreaza ei si? Stau si ma gandesc daca ar trebui pentru Moldova sau Ucraina (fara a dori o comparatie neaparat) sa miscam legi sa alocam resurse financiare, umane oare ar dura la fel de mult cum dureaza sa facem un sistem integrat antidrog pentru protejarea tinerilor romani? Ba sedinte, ba declaratii de presa, ba CSAT…?

Deci 288.000.000 euro numerar anual la negru ( si nu, nu am calculat drogurile de lux). De aici pleaca influenta. Cine detine puterea?”, a explicat Gigel Lazăr, pe pagina sa de Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Prafurile pentru mam’mare” sunt sursă de finanțare pentru statulparalel și politicieni, oriunde în lumea asta.Cu totată supravegherea electronică, ar fi floare la ureche să distrugă producția și distribuția engros și endetaile.Doar n-o să scuipe țâța grasă din gură……

  2. Vorba bancului cu partizanii sârbi ascunși în fântâna satului și nemții care vorbeau lângă ea unde să-i caute: Să-i căutăm în munți sau să-i căutăm în fântână! , iar ecoul răspundea: Să-i căutăm în munți!
    Așa caută prafurile și deecoata noastră: în munți în loc de fântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button