X

Consumul de droguri e total în România. Judecători, procurori, miniștri, printre ei


Un cunoscut jurnalist spune că nimeni nu are curajul să înfrunte acest  fenomen care a cuprins România, consumului de droguri, și că situația este complet scăpată de sub control. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o postare pe Facebook, jurnalistul susține că există chiar și polițiști, judecători, procurori, parlamentari și miniștri care sunt consumatori.

„Consumul de droguri e total  în România. Se consumă la greu în toate păturile sociale. Consumă tineri, consumă adulți, consumă vârstnici (da, da, știu oameni de peste 70 de ani care fumează iarbă pentru ca li s-a spus că în felul ăsta scapă de problemele de sănătate!!!).

Trag pe nas, iau pastile și bagă jointuri polițiști, judecători, procurori, parlamentari și miniștri. Nimeni n-are curaj să se lupte cu mafia drogurilor. Sunt prea mulți bani la mijloc, prea multe jocuri de putere.
Și tocmai pentru că autoritățile nu pot face nimic, poate n-ar strica să vă supravegheați mai îndeaproape copiii. Mai căutați-i în buzunare, s-ar putea să aveți surpriza să găsiți o bilă, un joint, o pastilă…”, a scris jurnalistul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dar cum altfel s-ar explica decît prin șantaj legat de droguri, trafic de copii, pedofilie, satanism, faptul că avem în posturi înalte, de încredere, indivizi dependenți? Macron în Franta, cocainoman, ba mai e ” însurat ” și cu un bărbat ce joacă rol de femeie, Clinton în America cocainoman, exemple sunt cu duiumul. Cum execută aceștia comenzi împotriva țării sau populației țării lor? Prin șantaj legat de anumite situații sau dependențe nepermise – încă- în mod oficial.
    Nici un om curat nu ar accepta ceea ce acceptă să facă unul șantajabil .
    Însă foarte vizat este tineretul in întregime, el trebuie distrus- în viziunea iudeo- masoneriei. Există o carte pt cei ce înțeleg engleza , de procurat de pe internet prin descarcare simplă, ce se intitulează ” Dope Inc.” În care se arată rolul de intermediar pe care îl au agențiile guvernamentale în comerțul de droguri, între traficanți și dealeri ( distribuitori ) . Nu arunc acuzații, însă dacă la noi în țară agențiile si-ar fi făcut datoria, situația nu ar fi ajuns disperată, cum se spune în articol. Și inainte de 1989 se consumau droguri în lume, însă la noi în țară situația nu era scăpată de sub control ca acum. Ce s- o fi întîmplat oare cu societatea noastră între timp?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button