X

Șeful de bancă împiedicat este în fapt patronul de la PNL, USR-PLUS și a lui Iohannis

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ați văzut mai ieri informația despre marele boss de la Raiffeisen care a căzut de pe bicicletă peste Nicușor Dan?

Steven van Groningen, directorul general al Raiffeisen România, a căzut cu bicicleta în timp ce se plimba alături de primarul Nicușor Dan și de ministrul Barna Tanczos, în Parcul Herăstrău.  Acesta a căzut chiar peste ministrul Mediului.

Ce nu știu însă românii este că în realitate acesta este șeful de la USR-PLUS, PNL și a lui Iohannis. Un astfel de personaj reprezintă un pericol pentru securitatea națională a țării și prezența sa permanentă în anturajul celor care ar trebui să reprezinte România reprezintă o problemă de mare amploare.

Este știută apropierea lui și susținerea acordată pentru proiectele globaliste ale USR-PLUS și PNL.

Acesta un sfătuitor apropiat al celor care conduc România, dar nu în interesul poporului român. Gradul scăzut de absorție al fondurilor europene în această perioadă și interesul crescut față obținerea de credite bancare are legătură tocmai cu acest anturaj dubios cu caracter infracțional. România urmează să se împrumute datorită PNL și USR-PLUS cu aproape 15 miliarde de euro, oare în interesul cui este acest credit? La cine vor ajunge în realitate banii și cine îl va plăti.

Vă spunem noi că beneficiarul real al creditului nu este poporul român și nu se vor construi autostrăzi din acești bani.

Sigur că românii sunt obișnuiți ca infractorii să aibă tatuaje, dar cei mai periculoși infractori sunt tocmai cei care disimulează foarte bine inocența și care lucrează cu mănuși fine, prin intermediul conturilor bancare, a bursei sau a mediului online. Acest individ a produs mai mult rău românilor și afacerilor românilor decât toți infractorii luați la un loc.

Steven van Groningen este reprezentantul companiilor austriece-ungare-germane care delapidează România. Acest cartel infracțional folosește Raiffein pentru a extrage sumele importante de bani făcute în România prin OMV și din tăierea ilegală a pădurilor. Imperiul austro-ungar este la momentul de față mai periculos decât cel otoman, delapidarea României făcându-se fin prin mecanisme moderne. Acestea sunt doar principalele probleme, nu mai vorbim despre retrocedările fictive și suprafețele impresionante de teren pe care au pus mâna în mod ilegal.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Romania e sat fara caini, oricine vrea sa-si bata joc de aceasta tara e binevenit de actuala clasa politica. Ne asteapta intrarea in incapacitate de plata, ca apoi, un “binefacator” in blana de oaie de gen Rockefeller sa imbrace blana de oaie cumparand datoria Romaniei in schimbul careia Romania va deveni proprietatea lui personala, cu popor cu tot.

  2. Nu exista in toata Lumea asta, vreun popor sau populatie mai grav afectata de Sindromul Stockholm, decat este poporul roman! Din pacate pt noi si din fericire pt altii(asa cum este si acest infect si infractor, van Groningen), suntem un neam ajuns in faza de cancer terminal, din toate punctele de vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button