X

BASARABIA E ROMÂNIA – CAMPANIE DE SUSŢINERE ŞI PROMOVARE A FIRMELOR ROMÂNESTI ŞI DIN REPUBLICA MOLDOVA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Povestea de succes a familiei Oleg si Valentina Tătaru a început o dată cu înființarea companiei S. C ARTSANI COM S.R.L în martie 2002, în Ploiești. O familie frumoasă din Republica Moldova , cu dragoste față de tradițiile românești și limba română s-a decis să-și dezvolte afacerea în România pentru a avea posibilitatea de a-i ajuta și pe români și pe frații moldoveni.

Compania are 300 de angajați, dintre care 14 sunt dizabilități, un gest admirabil al familiei Tătaru, care vine cu orice prilej, în ajutorul celor celor cu probleme sau nevoiași, un exemplu demn de urmat pentru toți oamenii de afaceri.

S.C. ARTSANI COM S.R.L. este în acest moment, una din cele mai cunoscute societăți din Prahova, care activează în domeniul comercializării unei game foarte largi de produse ce cuprinde materiale sanitare, centrale termice, feronerie, electrice, metalo-chimice, gresie, faianță și materiale de construcții.

În Aprilie 2015 a fost deschis cel de-al doilea magazin la Bușteni, Prahova.Din Septembrie 2016, S.C. Artsani Com S.R.L. a inaugurat una dintre cele mai mari secții de fasonare oțel beton din Sud-Estul României. Secția este echipată cu 6 mașini de fasonare ce asigură o capacitate de producție de 100 000 Kg în 24 de ore.
De asemenea, un alt domeniu în continuă dezvoltare este realizarea de instalații de încălzire centrală, service centrale termice și verificări tehnice periodice pentru centrale termice.

S.C. ARTSANI COM S.R.L. își desfașoară activitatea pe o suprafață totală de 22.500 mp, din care suprafața folosită pentru vânzare este de 6.000 mp. De asemenea, spațiul pentru vânzare și depozitare este deservit de o parcare de 150 locuri.

Produsele sanitare și materialele de construcții constituie baza și totalizează un numar de aprox. 16.000 de repere din cele 35.000 existente în magazin, cuprinzând tot ceea ce înseamnă instalații de alimentare cu apă, gaz, rețele de canalizare, instalații încălziri centrale, centrale termice, fitinguri fontă, pexal, cupru, PEHD, PPR, robineți, ciment, gleturi, adezivi, nisip, fier beton, țeavă, plasă de sârmă, căramidă, etc..

Activitatea și realizările de până acum, reflectă faptul că S.C. ARTSANI COM S.R.L. a reușit prin operativitate și competență să se impună în domeniul în care activează, devenind un partener agreat atât de persoanele fizice cât și de majoritatea societăților mari, mijlocii și mici din jud.Prahova, București, jud. Buzău și jud. Dâmbovița.
NIHIL SINE DEO este principiul de viață al familiei Oleg și Valentina Tătaru și conduși de acest principiu, au contribuit substanțial la lucrările bisericii cu hramul Nașterea Maicii Domnului din cimitirul Mihai Bravu din municipiul Ploiești , fiind de asemenea alături de părintele Nicolae Tănase de la Valea Screzii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button