X

Sondaj: 32% dintre români cred că actuala coaliție PNL-USR PLUS-UDMR are zilele numărate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coaliția de guvernare compusă din PNL, USR PLUS și UDMR nu mai prezintă încredere.  Datele celui mai recent sondaj pe această temă arată că aproape un sfert dintre români cred că acest guvern va mai rezista câteva luni.

Potrivit unui sondaj realizat de Avangarde în perioada 1-8 mai, 32% dintre românii intervievați cred că actuala coaliție de guvernare va rezista câteva luni, 1% până în 2022, 3% până în 2023 și 22% până la alegerile din 2024. Important de precizat că 29% spun că nu pot aprecia iar 3% nu știu sau nu răspund.

Sursa: PS News

Totodată, 40 % dintre cei intervievați cred că președintele Klaus Iohannis nu a procedat corect când a ales să nu intervină public în nici un fel pentru soluționarea crizei politice, 35% cred că a procedat corect iar 25% nu știu sau nu răspund.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. https://invictuswebmedia.com/2021/05/09/pregatire-pentru-o-pandemie-cibernetica-cyber-%e2%80%8b%e2%80%8bpoligonul-2021-pentru-a-pune-in-scena-simularea-atacului-lantului-de-aprovizionare/

    Schwab a adăugat,

    „Este important să se utilizeze criza COVID-19 ca o ocazie oportună pentru a reflecta asupra lecțiilor comunității de securitate cibernetică pentru a extrage și îmbunătăți lipsa noastră de pregătire pentru o potențială pandemie cibernetică.”

    Pe măsură ce lumea digitală invadează lumile noastre fizice și biologice, un atac cibernetic eficient ar putea compromite orice este conectat la Internet, inclusiv:

    Dispozitive medicale care mențin oamenii în viață
    Ecosistemul Internet of Things (IoT) de dispozitive conectate care execută case inteligente (adică camere, microfoane, senzori etc.)
    Ecosistemul Internet al Corpurilor (IoB) al oamenilor conectați digital
    Sisteme financiare globale
    Rețele energetice
    Instalații de tratare a apei
    Sisteme IT guvernamentale
    Infrastructura militară și de apărare
    Și altele./

    „Criza COVID-19 ar fi privită în acest sens ca o mică tulburare în comparație cu un atac cibernetic major” – Klaus Schwab

    Tendințe care apar din exercițiul digital de pandemie

    În acest articol, am analizat trei tendințe emergente Cyber ​​Polygon 2020:

    O consolidare mai mare a resurselor și colaborărilor între corporații și state
    Un plan pentru a face față știrilor false, dezinformării, și dezinformării care încă nu a fost dezvăluită
    Un impuls către identitatea digitală care va trebui să fie securizată și protejată
    În timp ce aceste observații de bază au fost extrase din exercițiul de anul trecut, Cyber ​​Polygon din acest an va prezenta noi provocări în care participanții vor răspunde unei amenințări diferite: un atac direcționat la lanțul de aprovizionare asupra unui ecosistem corporativ în timp real.

    Dacă rezultatele și recomandările din simulările anterioare de pandemie sunt un indiciu pentru ceea ce ar putea să i se întâmple societății, atunci constatările și politicile din Cyber ​​Poligonul 2021 ar putea avea un impact social în lumea reală în viitorul foarte apropiat.

    De exemplu, multe scenarii desfășurate în simulările de pandemia fictivă susținută de WEF Clade X (Mai, 2018) și Event 201 (October, 2019) au venit ulterior, împreună cu mai multe recomandări politice pentru a face față pandemiei COVID-19.

    Aceste scenarii au descris:

    Guverne care impun blocaje în întreaga lume
    Prăbușirea multor industrii
    Creșterea neîncrederii între guverne și cetățeni
    O mai mare adoptare a tehnologiilor de supraveghere biometrică
    Cenzura rețelelor sociale în numele combaterii dezinformării
    Dorința de a inunda canalele de comunicare cu surse „autorizate”
    Șomaj în masă
    Revoltă pe străzi
    Și multe altele!
    Când Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat pe 11 martie 2020 coronavirusul pandemie, guvernele din întreaga lume au intrat în blocaj, ceea ce a avut efecte devastatoare asupra economiei: închiderea afacerilor, creșterea tulburărilor civile, creșterea șomajului, execuții ipotecare la orizont, și cel mai mare transfer de bogăție înregistrat vreodată în istoria omenirii.

    Fără îndoială, multe dintre aceste scenarii au fost deja anticipate și luate în considerare în simulările anterioare, și toate s-au concretizat.

    Conversațiile care vor apărea din Cyber Poligon 2021 se vor dovedi a fi la fel de profetice pentru lumea digitală precum Event 201 și Clade X au fost pentru cea fizică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button