X

Cum l-a sfidat Ioana Mihăila pe academicianul Leon Dănilă, care aşteaptă o proteză de şold

Cum respectă miniștrii din actuala guvernare adevăratele valori din medicina românească? Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă i-a transmis academicianului Leon Dănilă care așteaptă o proteză de șold că nevoile din „sistemul de sănătate sunt foarte mari” şi că „fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă”.

Nevoile în sistemul de sănătate sunt foarte mari. Am toată compasiunea şi toată simpatia pentru toţi pacienţii care în cursul anului trecut şi de când a început pandemia, nu au reuşit să ajungă la asistenţa medicală. Dar nu pot să mă opresc în a avea compasiune pentru acei pacienţi infectaţi cu COVID care au trebuit să stea zile întregi în unităţile de primiri urgenţe. Aşa că, în acel moment, decizia a fost luată pentru acei pacienţi care deja ajunseseră la spital şi pentru care riscul era de a-şi pierde viaţa în următoarele zile. Acesta a fost motivul, motiv pe care l-am explicat şi în întâlnirile pe care le-am avut cu şefii de secţie şi cu managerii de la Foişor şi care a părut că este înţeles de către personalul medical de acolo, motiv pentru care doresc să le mulţumesc pentru colaborarea din aceste săptămâni şi pentru faptul că au fost deschişi la a trata pacienţii care aveau atâta nevoie în acel moment de asistenţă medicală”, a declarat Ioana Mihăilă, fiind întrebată ce îi transmite academicianului Leon Dănilă care aşteaptă o proteză de şold la Spitalul Foișor.

Ioana Mihăilă a mai fost întrebată dacă ia în calcul urgentarea celor care au nevoie de operaţii, cum este cazul academicianului Leon Dănilă, ministrul Sănătăţii declarând că încurajează tratarea pacienţilor în funcţie de prioritatea medicală.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Pe de altă parte ,dl.academician și senator pnl Leon Dănăilă voia ridicarea dreptului de practică al medicilor care nu sunt adepții vaccinurilor.

  2. Danaila si-o merita din plin. De ani buni s-a alaturat curentului neo-marxist si a legitimat PNL cu credibilitatea sa in sfera medicala, iar in ultimul an a fost un promotor acerb al vaxinului. Dumnezeu nu bate cu parul, doctore!

  3. @Naume
    Haideți, va rog, chiar nu trebuie jignit „Danaila”, te citez. Nu cred ca tu ai făcut mai multe pentru un domeniu ca el. Chiar merita sa te adresezi cu academicianul Danaila. Trebuie sa avem totuși un minim respect pentru personalități ca el, altfel nu trebuie sa ne mai batem cu cărămidă în piept ca noi ținem cu tara sau ca suntem patrioti. L-am urmărit în multe interviuri și este un om credincios și foarte smerit. Și este un mare păcat ca unui om de talia lui care a făcut atâta pt tara sa nu merite o banala proteza de sold. Să-ți fie rușine, ministreasa a sanatatii. Cine ești tu nou-numito fata de el?
    Sa știți ca nici măcar faptul ca e pro-vaccin nu ii scade valoarea meritelor sale ca academician și om smerit și modest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button