X

De ce liderii politici din UE se vaccinează cu Astrazeneca

Inquam vaccin astrazeneca

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai mulți lideri europeni au ales să se vaccineze cu serul de la AstaZeneca. În România, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, și vicecancelarul Olaf Scholz s-au vaccinat vineri cu Vaxzevria, vaccinul produs de compania AstraZeneca, informează News.ro.

„Mă bucur că mi-a fost administrată astăzi prima doză a vaccinului AstraZeneca”, a spus Angela Merkel.

Preşedintelui Frank-Walter Steinmeier i-a fost administrat același tip de vaccin la începutul lunii aprilie.

De asemenea, premierul francez, Jean Castex, ministrul sănătății francez, Olivier Veran, premierul britanic, Boris Johnson, și premierul italian, Mario Draghi, au ales același vaccin.

Citiți și: Au fost fabricate vaccinurile Astrazeneca și Johnson & Johnson cu intenție atât de nocive, ca să fie redirecționați toți oamenii spre vaccinurile cu ARN mesager?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Se vaccineaza cu Astra Zeneca pentru ca este un vaccin CLASIC , bazat pe un asa -zis “virus” atenuat si NU pe tehnologie mARN . Am cunoscuti care merg sa-si bage acest ser pentru ca se tem de metoda experimentala Pfizer sau Moderna. Deci politrucii evita experimentul mARN .

    1. Nu ne putem baza pe asta, eu cred ca toate sunt la fel de nocive, nu cred ca vrea cel viclean sa scape cineva fara nanocipuri sau alte minuni…

    2. Nu este un vaccin clasic. Tot un fel de inginerie genetica presupune si acesta, un virus mutant inginerit in laborator, ca sa includa acea proteina. Ce ar putea merge rau? Cancer, mutageneza de insertie, autoimunitate … Plus sindrom hiper-inflamator imun la contactul cu virusul natural. Moarte. Ghinion!

    3. E un pic gresit. Doar India are un vacin clasic din virus inactivat. Astra Zeneca si J&J sunt asa zise Virus vector vaccine. Unde se ia alt virus si se introduce in el ADN pt a da instrucriuni celulelor sa faca aceasi proteina SPIKE ce o fac si Pfizer si Moderna. Cred ca folosesc un adenovirus ( virus de raceala) de la cinpanzei caruia au inoculat alt ADN. Practic toate patru se folosesc de instructiuni genetice pt a convinge celulele sa faca acele proteine spike Singura diferentza intre ele e modul in care se cistiga access in celule. Pfizer si moderna folosesc o incapsulare liposomala a mARN iar Astra si JJ folosesc un virus pt a transporta ADN in celula. Se poate discuta care din forme ar prezenta mai multe riscuri insa principial toate patru se folosesc de informatie genetica pt a instructs celulele sa produca proteina SPIKE care odata ce incepe sa circule prin singe se presupune ca va creea un raspuns imunitar in corp si vom produce anticorpi contra lor. Un posibil dezavantaj e ca testele PCR analizeaza existenta a doua proteine P si S unde S e exact acea proteina spike.

  2. Nu stiu de unde le scoateti ca sunt vaccinuri clasice, aveti ceva dovezi???
    Astra Zeneca se bazeaza pe ADN recombinat, despre ce vorbim? Deci virusul patrunde in celula si isi insereaza materialul genetic DIRECT in ADN, deci nu mai este nevoie de reverstranscriptaza, este chiar mai simplu procedeul.

  3. What COVID-19 Vaccine AstraZeneca contains

    One dose (0.5 ml) contains: COVID 19 Vaccine (ChAdOx1-S* recombinant) 5 × 10^10 viral particles

    *Recombinant, replication-deficient chimpanzee adenovirus vector encoding the SARS CoV 2 Spike glycoprotein. Produced in genetically modified human embryonic kidney (HEK) 293 cells.

    This product contains genetically modified organisms (GMOs).

    The other excipients are:

    L-histidine
    L-histidine hydrochloride monohydrate
    magnesium chloride hexahydrate
    polysorbate 80
    ethanol
    sucrose
    sodium chloride
    disodium edetate dihydrate
    water for injections

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button