X

Au fost fabricate vaccinurile Astrazeneca și Johnson&Johnson cu intenție atât de nocive, ca să fie redirecționați toți oamenii spre vaccinurile cu ARN mesager?

Europa nu mai prelungește acordurile cu AstraZeneca și Johnson&Johnson. Toate eforturile merg către vaccinurile ARNm

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu toate că vaccinurile de la Astrazeneca și Johnson&Johnson sunt fabricate prin metoda consacrată, deci cu o experiență de zeci de ani, acestea se dovedesc că au mai multe reacții adverse, chiar mortale, decât cele fabricate în premieră pe bază de ARN mesager, de companiile Pfizer și Moderna.

După nenumăratele cazuri de tromboză venoasă cauzată de vaccinul AstraZeneca, cât și de cheagurile de sânge cauzate de vaccinul Johnson & Johnson, foarte multe țări și chiar la nivelul conducerii UE s-a decis suspendarea contractelor cu cele două companii și chiar anularea vaccinării cu aceste seruri.

S-a tot discutat de o geopolitică a vaccinării, de interese împotriva Marii Britanii care a părăsit UE etc. Dar se pune și întrebarea, dacă nu cumva totul este prevăzut, tocmai pentru împinge lumea să apeleze la noile vaccinuri, create după o tehnologie controversată, care se spune că modifică ADN-ul uman.

O altă ciudățenie este că foarte multe persoane publice, de la lideri politici la vedete din showbiz, se vaccinează cu AstraZeneca. Ori e apă chioară, ori aleg ceva mai sigur decât serurile ce le-ar modifica ADN-ul?

Europa nu mai prelungește acordurile cu AstraZeneca și Johnson&Johnson. Toate eforturile merg către vaccinurile ARNm

Comisia Europeană a decis să nu reînnoiască înțelegerile de aprovizionare cu vaccinuri anti-Covid cu AstraZeneca și Johnson&Johnson. Contractele în vigoare sunt valabile până la finalul anului în curs. „Comisia Europeană, în colaborare cu liderii statelor europene, a hotărât să nu reînnoiască acordurile cu laboratoarele care produc vaccinuri anti-Covid de tip vector viral, care expiră la finalul anului”, transmite cotidianul italian La Stampa, care citează o sursă din cadrul Ministerului Sănătății din Italia.

Bruxelles preferă să își concentreze eforturile asupra vaccinurilor cu tehnologie ARN mesager, cum sunt cele produse de Pfizer sau Moderna.

Comisia Europeană așteaptă clarificări din partea companiei americane Johnson & Johnson, care a decis, „în mod neașteptat”, să amâne livrarea dozelor în Europa, potrivit declarațiilor unui oficial european.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Da, asta e adevarul! Pt ca MoarteaZeneca si Johnson&Johnson sunt raul mult mai mic in raport cu celelalte doua, care reprezinta raul maxim: Iadul si moartea, atat in viata asta, cat si in cea de dincolo!

  2. Iata o… “redirectionare”. Sau mai bine zis: chiar daca prostia nu doare, asta nu inseamna ca nu ucide:

    Scientists Create Monkey-Human Chimeric Embryos

    https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/04/15/scientists-create-monkeyhuman-chimeric-embryos.aspx

    Scientists Create Early Embryos That Are Part Human, Part Monkey

    https://www.npr.org/sections/health-shots/2021/04/15/987164563/scientists-create-early-embryos-that-are-part-human-part-monkey

    Chimeric contribution of human extended pluripotent stem cells to monkey embryos ex vivo

    https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(21)00305-6

  3. Probabil – Poate fi o diversiune ca sa discrediteze metodele clasice insa e nevoie de o coordonare centrala la toate aceste corporatii.

  4. Fals!toate sunt la fel de toxice,diferența este că unele sunt programate să aibe efecte mai târziu.
    Dacă era așa, nu așteptau sfârșitul anului,ci întrerupeau de acum furnizarea acelor otrãvuri;;există o explicație pe cât de simplă,pe atât de strãinã pentru cei mai mulți dintre oameni:
    la sfârșitul anului se va fi terminat cu candidații la sinucidere;ei știu exact cam câți oameni sunt dispuși să se sinucidă;la noi în țară stăm chiar bine,estimez că cel târziu în data de 10 Mai se va termina cu ,,salvatorul”fiindcã cei mai mulți dintre români nu sunt bătuți în cap ca să accepte ,,binele”ce ni l oferă politicienii,,binevoitori”de mai bine de 30 de ani.

  5. Medic român: Toți trebuie să ne imunizam natural facand boala , nimeni nu trebuie vaccinat, Vaccinarea m-ARN este un experiment non-etic si riscant, masurile guvernului sunt ridicole , masca si izolarea SCAD imunitatea!
    Dr. Mihaela Secară, manager la Spitalul județean Bacău și Medic la Spitalul din Onești – suport Covid

    https://youtu.be/FcZy3eKnwyo

  6. Corect.
    Am spus asta intr-un comentariu prin luna Noiembrie 2020.
    Vaccinurile AstraZeneca Johnson si celelalte, sunt ca si ” iepuii ” in atletism. Sunt puse acolo ca sa deruteze si sa creeze impresia ca s-au incercat si alte variante dar nu erau bune.
    Vaccinurile mARN sunt cele care o sa ramana pe piata si cele care vor fi recomnandate si impuse.
    Scopul este de a schimba ADNul uman (asa cum spune parintele Elpidie.
    Ei nu pot face asta complet si dintro-data , corpul omenesc nu ar suporta . Si atunci o sa schimbe pe secvente, prin cele 7 vaccinuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button