X

ALERTĂ! 20 de președinți și șefi de guvern au semnat pentru crearea unei structuri supranaționale împotriva naționalismului vaccinului

Hobbes's Leviathan overseeing Planet Earth

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

20 de șefi de state și guverne cer, într-o scrisoare comună, semnarea unui tratat care să creeze o “comunitate globală” pentru a pune deoparte “naționalismul” și “izolaționismul”, potrivit CNN..

„Vor fi alte pandemii şi alte urgenţe majore de sănătate. Niciun guvern unic sau agenţie multilaterală nu poate aborda această ameninţare singură. Întrebarea nu este dacă, ci când”, se menţionează în articol.

“În acest scop, credem că națiunile trebuie să lucreze împreună pentru un nou tratat destinat pregătirii și răspunsului în fața pandemiilor”, spun semnatarii articolului.

Printre semnatari se numără:

  • Directorul General al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus
  • Mario Draghi, Primul Ministru al Italiei
  • Klaus Iohannis, Președintele României
  • Boris Johnson, Primul Ministru al Regatului Unit
  • Emmanuel Macron, Președintele Franței
  • Angela Merkel, Cancelarul Germaniei

Există câteva excepţii notabile la lista semnatarilor articolului. Liderii SUA, Chinei şi Rusiei nu şi-au pus numele la pachet, dar Tedros a spus că toate statele membre vor fi incluse în discuţiile cu privire la un tratat internaţional.

„Când va începe discuţia despre tratatul de pandemie, toate statele membre vor fi reprezentate”, a spus Tedros.

Un asemenea tratat ar transfera, practic, o mare parte din suveranitatea națională către organisme supranaționale care ar fi chiar deasupra Uniunii Europene și ar putea constitui primul pas concret spre crearea unui guvern mondial.

Crearea noii structuri stă sub semnul coronavirusului, întrucât principala motivație invocată de autorii articolului este legată de combaterea și prevenirea pandemiilor. Primul și cel mai important “departament” al noii structuri pare să fie asociat cu Organizația Mondială a Sănătății, dat fiind că liderul OMS este singurul dintre semnatari care nu e nici șef de stat nici șef de guvern, lucru care sugerează că șefului OMS i se recunoaște un statut de calibrul respectiv. OMS ar putea primi, astfel, atribute similare unui “minister al sănătății planetar”.

Textul integral al articolului poate fi citit pe mai multe situri oficiale, inclusiv pe situl Consiliului Europei:

https://www.consilium.europa.eu/pt/press/press-releases/2021/03/30/pandemic-treaty-op-ed/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

        1. Asa este! Ai dreptate, ma mai ia valul si pe mn si reacționeze la nervi! Numai Iisus Hristos ii mai poate opri!??? Raul e generalizat pe intreaga planeta! ???

    1. Ce e aia structura supranationala? Bai Herr Johannis poate nu stiai dar deasupra Romaniei si deasupra Natiunii Romane se afla numai Dumnezeu!

      Daca ai nevoie sa iti traduc in germana sa imi spui.

  1. Daca nici macar nefericita marioneta de Biden n-a aderat la aceasta suprastructura luciferica, atunci e clar de cat de jos suntem.

  2. Si-a scos Oculta, slugile la inaintare! Se putea sa nu apara pe aceasta lista a slugoilor de cea mai joasa spetza, si Robotul autist din fruntea Romaniei? Il doare pe Plavan de suveranitatea si independenta Romaniei, tot asa cum ma doare pe mine cand dobor o musca daunatoare, cu pliciul! Insa, fara SUA, China si Rusia, structura lor satanista n-are nicio valoare!

    1. Oricum, slugoii astia de cea mai joasa spetza, care si-au sacrificat deliberat independentza si suveranitatea propriilor popoare, pe altarul Noii Ordini Mondiale, nu reprezinta altceva, decat cele mai mari Iude ale neamurilor lor, iar singura sentinta corecta pt ei, este pedeapsa cu moartea cea mai crancena!

  3. Si daca a semnat… nu stiu ce… a semnat cumva pentru mine ? Nu l-am desemnat sa semneze ceva in numele meu. Simplu. Am eu vre-un contract cu cetateanul Klaus Iohannis prin care il desemnez, il imputernicesc eu personal, sa ma reprezinte sau sa actioneze in numele meu? Nu am. Deci nu ma intereseaza ce semneaza sau ce face acest individ.

    Aa, da, se va zice: a fost ales de popor!

    Bine, atunci sa arate cineva ca l-a votat pe acest cetatean. Poate sa dovedeasca cineva ca l-a imputernicit, prin vot sau printr-un document oficial, pe acest Iohannis ca sa ii reprezinte interesele? Nu. Atunci acest individ, pe nume Klaus Werner Iohannis, sa se duca de unde a venit si sa ne lase in pace, pentru ca nu actioneaza in numele meu si nici in numele poporului român. Noapte buna, cetatene Klaus Werner Iohannis…

  4. Atâta vreme cât n-a făcut un referendum, pentru a consulta poporul, dacă vrea sau nu să adere la ceva, înseamnă că nu-i valabilă semnătura lui. Cu atât mai mult, cu cât poporul nici nu-l mai vrea ca președinte! Ducă-se cu cei cu care a semnat și ne ne lase-n pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button