X

Necinstirea sufletească a evreicei Maia Morgenstern

Maia Morgenstern, după o replică antisemită rostită la o întrunire pentru directori de teatre și instituții de cultură: "Sunt rănită. Tremur"

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Actrița de origine evreiască Maia Morgenstern a primit mai multe mailuri pe adresele Teatrului evreiesc în care era amenințată în mod incalificabil de un descreierat.  La final, mesajul era semnat “din partea Partidului AUR”. Ce s-a gândit actrița? Să-l publice imediat pe facebook și să se vaite, fără să se gândească (sau poate chiar asta a gândit) că va acuza pe nedrept niște persoane, mai mult, un întreg partid de lucruri de care nu se fac vinovați.

O fi descreierat acel individ ce a scris asemenea mizerii, dar evreica Maia Morgenstern este o necinstită sufletește pentru modul ticălos prin care a atras ura și calomnia asupra unor oameni nevinovați. A trebuit ca partidul AUR să publice un comunicat de presă prin care dezmințea că acel mesaj i-ar aparține și condamna conținutul său.

Dacă era cinstită și de bună credință, actrița ar fi trebuit întâi să contacteze conducerea AUR și să-i întrebe dacă acel mesaj le aparține. După care publica mesajul unde vroia dânsa, dar fără a-i fi atribuit partidului AUR. Este atât de greu să fii corect? Chiar și pentru faptul că ești evreu?

Cu astfel de nedreptăți, nu va atrage nimeni compasiune și înțelegere față de comunitatea evreiască din România, ci dimpotrivă. Dacă vreți respect, atunci dați dovadă de respect, semiților!

Ion Cristoiu avertizează de mai bine de o săptămână că, de ceva vreme, se desfășoară în mod coordonat o operațiune periculoasă, de natură să aplice eticheta de antisemitism asupra României. Și are dreptate!

Totul a început prin treaba ciudată prin care Cîțu și-a înființat o funcție de consilier pe probleme de antisemitism, unde l-a numit pe unul dintre gemenii Muraru, fratele viitorului ambasador român în SUA. Adică, la câte probleme majore are guvernarea, Cîțu a inventat o funcție pentru o problemă inexistentă. Pe această linie a venit destituirea lui Bjoza, șeful foștilor deținuți politici dar, conform propriilor vorbe de la GOLD FM, și prigonirea lui Marius Oprea din fruntea institutului ce investighează crimele comunismului. Hodoronc-tronc, a mai fost anunțată de SRI și înființarea unei catedre/curs unde s-ar studia problema antisemitismului sau ceva similar.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Acest articol trebuie trimis neapărat pe adresa de ✉️ ? a dumneaei;cine are adresa,o poate face,cine nu vrea,poate posta aici adresa pentru a l trimite eu.

  2. Stiati ca Morgenstrn inseamna (in idish sau germana) Steaua Diminetii adica LUCIFER?
    Va dati seama ca e o INSCENARE extrem de transparenta? De rasul curcii?

    1. O fi o diversiune aruncata de “structuri” pentru a crea subiecte false si a distrage atentia de la alte probleme grave ? O astfel de opearatiune ar fi, totusi, de o prostie fara precedent, riscand sa afecteze imaginea Romaniei pe plan extern. Cine are acest interes ?
      Sau o razbunare a gunoaielor de la USR pentru reactia lui Dan Tanase- AUR impotriva lor la votul pentru desfiintarea SIIJ ?

  3. Misiunea este ca 5-10 descreierati să trimită mailuri compromițătoare – nu ca cel din articol, care este foarte just – și astfel să se zică: vedeți, există antisemitism în România. Și să discrediteze nu doar AUR, ci și pe români. Totul dupa ce Dan Tanasa s-a certat cu un USR-ist, care ar fi, zice-se, din servicii.

    Nu există antisemitism în România! Inclusiv ortodoxia noastră îl interzice. Este o mare nedreptate, strigătoare la cer, să numești poporul acesta amărât al nostru – cu toate păcatele și prostia sa – dar totuși un popor foarte iubitor de străini, a fi antisemit.

    Să nu intram in jocul lor meschin, precum niște idioți utili. Poporul evreu majoritar și profund, astăzi suferă exact precum noi sau poate chiar mai rău. Evreii antisionisti sunt aproape martirizati. Diliii care au tot atacat bisericile romanesti din Israel sunt marginali și susținuți de o minusculă elită nebună, plină de bani, care lucrează taina fărădelegii. Ei nu sunt reprezentativi pentru poporul evreu, cum nici infierbantatii idioți utili din România (vreo 10-20 la număr) nu sunt reprezentativi pentru poporul nostru.

    1. Totuși, oare nu chiar poate fi actiunea lui Lavric ,care urăște femele, mai ales ca actriță a jucat rolul Maicii Domnului, ceea ce domnului misogin Lavric, cu siguranță i se pare o blasfemie. ..zic și eu..ca fum fără foc…

      1. Urăște femeile?! Domnul Sorin Lavric, cu toate păcatele și scăderile lui, e un mărturisitor creștin ortodox și nu urăște nici o femeie. Urăște, in schimb, după cum a și declarat, prostia.

      2. Teodor , daca nu esti cu misie, trebuie sa recunosti ca faci o asociere absolut debila intre Sorin Lavric si operatiunile murdare ale USR.

      3. Sa-mi fie cu iertare dar rolul jucat de ea era o blasfemie la adresa Maicii Domnului!
        Si ca sa spun totul este o blasfemie sa joci astfel de roluri indiferent unde si cum!
        Mai mult!
        Actorii fac un lucru lipsit de Dumnezeu prin insasi “profesia” lor! Implicatiile sunt profunde! Nici un duhovnic ortodox sanatos la cap nu ar recomanda vreunui om sa joace teatru! Canoanele sfintilor interzic jocul de teatru! Daca ai urmarit vreun joc de teatru… scuza-ma dar oamenii aia se comporta ca niste nebuni si chiar gesturile si cuvintele pe care le scot pe gura sunt nebunesti, unele chiar satanicesti!
        Actorii sunt foarte respectati in societatea de astazi, dar noi stim de cine e condusa societatea si moravurile ei la ora actuala!

        As putea da si exemple dar ma opresc aici!

        1. Pai da ca cinematografia inspira generatii de tineri care fac ce fac actorii si cantaretii mai nou fac copii ca ei fara cununie si stau zece ani unul cu altul așa in concubinaj apoi se casatoresc sau nu si spun cs e cool unde e tradiția ortodoxa?! nicăieri prin cinematografie lucrează mai nou diavolul prin filme horror, sf si altele!

    2. Punct ochit, punct lovit! E o diversiune operativa. Orice reactie ar putea potenta diversiunea.Avem probleme mult mai mari si mai grele. Traim in dictatura si orice lucrul de genul asta o va face si mai otravitoare.

  4. Aur a dat o dezmințire clară aseară la RomaniaTv
    P.S.: dar atunci când duduia Morgenstern bagă frica în români cu clipul ei cu testarea covrig,cum e?

  5. Toata aceasta mascarada este un scenariu si o regie marca SRI(adica facute grosolan, neprofesionist si pe care le anticipeaza si cei mici) facute in intelegere cu Maia Morgenstern(care intr-adevar, dezamageste mult prin jocul antiromanesc pe care-l face), ce vizeaza 2 obiective principale:
    1. desfiintarea AUR, care desi e departe de adevaratul nationalism si suveranism, tot ii deranjeaza pe progresistii si globalistii din politica, servicii si pe cei straini;
    2. sensibilizarea majoritatii populatiei Romaniei, in vederea promulgarii unor legi de politie politica si de gandire, prin care sa se dea sentinte extrem de dure, tuturor celor care nu respecta corectitudinea politica si gandesc si au opinii, altfel decat globalistii!
    Ne apropriem cu pasi repezi de dramele cumplite ale intunecatilor ani ’50!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button