X

FĂRĂ VACCIN! Flavia Groșan, medicul român, care și-a vindecat toți cei 1 000 de pacienți de Covid, fără o zi de spitalizare: “Este doar o pneumonie atipică”. Care sunt medicamentele mortale ce nu trebuie folosite

Un medic pneumolog explică problemele respiratorii ale unui pacient vindecat de COVID-19 - Stirileprotv.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică. Medicul român avertizează că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii.

Citiți și: Un antibiotic ce ar spulbera COVID este ținut la sertar de Agenția Americană a Medicamentelor

Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog și are până acum aproape o mie de pacienți Covid vindecați fără o zi de spitalizare, doar cu medicație. Covidul este o pneumonie, una atipică, dar pneumonie, și trebuie tratată ca atare, spune dr. Groșan.

”Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei.

Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, ne spune dr. Flavia Groșan.

Citiți și: Schema de tratament anti-Covid. Dr. Adina Alberts recomandă: “Nu mergeți la spital dacă nu este musai”. Medicul explică totuși care sunt drepturile pacienților Covid-19 și ce trebuie să solicite medicilor în spitale

Oxigenul în exces provoacă edem cerebral

Medicul pneumolog atrage atenția să supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților.

”În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că normal creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ține saturația, dar crește în același timp dioxidul de carbon în creier și fac edem cerebral și mor. Eu mă duc pe medicație ca să controlez saturația din oxigen. Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare.

Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienții intră pe picioarele lor și se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturație atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital. Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturație. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital și a apelat la mine. Am reușit să îl vindec fără spitalizare și doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicație calm, frumos până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc”, ne-a declarat medicul pneumolog-bronholog Flavia Groșan.

Medicamente mortale

Administrarea Kaletrei și a Codeinei în Covid este considerată o mare greșeală de către medicul Flavia Groșan, pentru că acestea agravează boala.

”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”, a mai afirmat medicul Flavia Groșan.

Citiți și: MANIFEST anti-amendă pentru mască, distribuit de un comisar de Poliție pe rețelele de socializare

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

24 comentarii

 1. Sistemul medical pe care il descrie si acest medic onest, este la ora actuala, complet satanizat! Dar pt a se ajunge la aceasta “performantza”, s-a “lucrat” la el de mult timp! In primul rand, personalul din sanatate a fost ademenit mereu cu bani, de fiecare Guvernare, creand astfel un sistem de mercenari in Sanatate. Apoi celor valorosi, onesti si responsabili din domeniu, li s-a facut vant din sistem si multi dintre ei au ajuns cadre medicaleapreciate in strainatate, in timp ce in Romania au ramas, ori mediocrii, catastrofele, ori spagarii! Plecarea celor valorosi din sistem a pus o presiune uriasa pe cei ramasi, nu doar dpdv numeric, ci si prin scaderea drastica a calitatii actului medical, asa explicandu-se partial “oboseala, blazarea si lehamitea” lor, care s-a vazut cel mai bine, in legarea si sedarea totala a pacientilor, astfel incat acestia sa nu-i “oboseasca” suplimentar! Bomboana pe coliva a constituit-o numirea pe timp indelungat a unor adevarate “rotite de transmisie oculte” in Minister(cum este de exp, Arafat), de care nu s-a atins nimeni de-acolo(sau cei care i-au deranjat pe acestia, inclusiv ministrul, au platit cu functia sau chiar cu cariera), care au pus mereu la cale cele mai demonice si malefice reguli si proceduri, pe care le urmeaza orbeste toti lucratorii din Sanatate, ca e mai comod asa! Iar rezultatele acestor experimente macabre se vad cel mai bine astazi, in spitalele romanesti, devenite asemenea unor Lagare de concentrare si exterminare! Cu ce sunt astia mai prejos, decat medicii nazisti? Doar ca unii isi omorau pacientii cu injectii letale si cu gazul Cyclon B, iar cei de astazi, cu sedare totala, legare si ventilare in exces? Rezultatul este acelasi!

   1. De ce crezi crezi ca sunt povesti? Le-au confirmat insasi unii dintre nazisti! Aaa, faptul ca jidanii le exageraza extrem de mult si cer si celorlalte popoare sa comemoreze si sa contribuie financiar si educational la Holocashul lor, asta e cu totul altceva!

    1. Foarte exact ceea ce spuneti. Numai cei care au cautat si s au documentat putin au inteles lucrurile. Restul… tot o apa s un pamant…

  1. De ce nu aflam mal multe informații? La ce spital se întîmplă acest “miracol” Cine a monitorizat această performanță? Se da un nume, nici măcar nu știm dacă e real și se construiește un întreg scenariu! . ..PS Tratamentul COVID nu e identic pentru toți bolnavii! PPS DACA TOATE CAZURILE TRATATE DE MEDICUL ÎN CAUZĂ AU FOST DOAR MEDII ȘI UȘOARE?!…Etc…

  2. Doamne, cata dreptate aveți!! Dar avem o mulțime de români care “sunt legați la ochi și au dopuri în urechi”!! E cumplit de dureros!! MEDICII, ÎN LOC SĂ INTRODUCĂ HIDROXICLOROCHINA, IVERMECTINA ȘI ALTE MEDICAMENTE CARE FAC BINE CONFORM SPUSELOR UNOR Specialiști AU ASCULTAT ORDINE “DE SUS” ȘI AU INTERNAT BOLNAVI CU FORME UȘOARE DE GRIPA ȘI I-AU TRECUT PE INTUBAREA, SEDARE ȘI I-AU OMORÂT!!! TRĂIM VREMURILE DE PE URMĂ!! NU ȘTIU CE VOM MAI “PRINDE” NOI, DAR SIGUR ESTE ÎNCEPUTUL!!! ?????
   DOAR cu purtarea “BOTNITELOR” îți dai seama ca lumea(nu, nu doar romanii) nu mai gandeste:le spui ca OMUL A FOST LĂSAT DE DUMNEZEU SĂ TRĂIASCĂ CU AER, NU CU CO2(BIOXID DE CARBON), zic DA, DA, dar nu aplica în practica – tot cu “BOTNITELE” pana sub OCHI și majoritatea celor care au făcut forme grave de COVID!! UNII AU AVUT ȘANSĂ SĂ AJUNGĂ LA SPIT NOSTRU JUD. UNDE AU FOST TRATAȚI CU IVERMECTINA(chiar eu i-am trimis unei prietene, la indicația medicului IVERMECTINA și cu plămânii afectați în proporție de 70%, a scăpat, altfel venea direct în sac la cimitir!! Dar câți au avut șansa asta??? Alții mulți, au ajuns la Sibiu, Tg. Mureș și în alte părți unde “medicii” criminali i-au omorat???

  3. Nu reușesc să scriu direct dar răspund aici în speranța că vor citi și alții.
   Voseptol este pe bază de uleiuri din plante și cred că face minuni dacă este luat împreună cu imunosuport și dacă faci zilnic ceva mișcare iar oxigenul este suficient dacă te așezi 30 min la fereastră fără mască.

  4. Si cand ne zicea domul Lorin Fortuna ca Reptilienii ne conduc de mii de ani ziceati ca e nebun…..aham…

 2. Protocoalele sunt impuse din afara, fratilor. La nivel global. Prin SUA au concediat doctori care au dat tratament diferit de recomandarile CDC. Doctorii trebuie sa urmeze un protocol. Daca nu il urmeaza pot fi sanctionati sau dati afara pentru malpraxis (da, neurmarea protocoalelor date de OMS si impuse de MS poate fi considerata malpraxis)
  Doctorii sunt sclavi in acelasi sistem. Nu spun ca este bine. Dar nici nu sunt singurii de vina de situatia asta. Daca gloata este asmutita impotriva doctorilor, ar trebui sa se inteleaga care este cauza problemei. Nu rezolvi problema lovind in doctorasii slugoi in sistem. Trebuie lovit in armele sistemului, adica schimbate protocoalele alea ucigase.
  Daca luati o amenda pentru masca, va certati cu berbecul care urmeaza niste ordine sau luptati pentru schimbarea hotararii de guvern?

  1. @@@Dan,o întrebare de bun simț cred eu:
   după atâta timp de când se lucrează cu aceste protocoale care au adus atâta moarte,atåta suferință,au ieșit medicii și asistenții la unison să declare că totuși este ceva greșit la ele,că trebuiesc schimbate?știu,e greu,e ,,riscant”sã faci așa ceva,mai ușor este să confiști pacienților mijloacele de comunicare și să i legi de pat,să le administrezi medicamente care mai de care mai toxice,medicamente care nu au nici o treabă cu guvidul;dar de,e ,,riscant”sã deranjezi sataniștii de sus,pardon specialiștii de la vårf,că de,e posibil să îți pierzi rolul de exterminator,pardon,de vindecãtor de covrig dacă nu respecți protocolul ,,salvator”.

   1. @@@Dan,și încă ceva: acestei doamne minunate din articol,cum de nu i a fost frică că nu și pierde postul?cum de a îndrăznit să fenteze protocolul covrigului?
    Aș,știu să găsim scuze e ușor,să luăm atitudine este ,,riscant”și incomod.

    1. @@@Dan,și încă ceva: acestei doamne minunate din articol,cum de nu i a fost frică că nu și pierde postul?cum de a îndrăznit să fenteze protocolul covrigului?
     Aș,știu,să găsim scuze e ușor,să luăm atitudine este ,,riscant”și incomod.
     Credeți mă,dacă cei din sistemul medical ar fi luat atitudine publicã și ar fi apelat și la ajutorul populației (prin susținere),cu siguranță oamenii ar fi fost de partea lor prin proteste,manifeste ș.a.
     Nu este curios că nici acum,la mai bine de o săptămână de când a apărut în presă dezvăluirea medicului de la ATI,cei mai mulți dintre medici nu iau atitudine?a,știu o să mi spuneți că acela este un caz izolat,aceasta va fi scuza;de parcă protocolul nu este unul singur pentru tot sistemul!

     1. Doamne, cata dreptate aveți!! Dar avem o mulțime de români care “sunt legați la ochi și au dopuri în urechi”!! E cumplit de dureros!! MEDICII, ÎN LOC SĂ INTRODUCĂ HIDROXICLOROCHINA, IVERMECTINA ȘI ALTE MEDICAMENTE CARE FAC BINE CONFORM SPUSELOR UNOR Specialiști AU ASCULTAT ORDINE “DE SUS” ȘI AU INTERNAT BOLNAVI CU FORME UȘOARE DE GRIPA ȘI I-AU TRECUT PE INTUBAREA, SEDARE ȘI I-AU OMORÂT!!! TRĂIM VREMURILE DE PE URMĂ!! NU ȘTIU CE VOM MAI “PRINDE” NOI, DAR SIGUR ESTE ÎNCEPUTUL!!! ?????
      DOAR cu purtarea “BOTNITELOR” îți dai seama ca lumea(nu, nu doar romanii) nu mai gandeste:le spui ca OMUL A FOST LĂSAT DE DUMNEZEU SĂ TRĂIASCĂ CU AER, NU CU CO2(BIOXID DE CARBON), zic DA, DA, dar nu aplica în practica – tot cu “BOTNITELE” pana sub OCHI și majoritatea celor care au făcut forme grave de COVID!! UNII AU AVUT ȘANSĂ SĂ AJUNGĂ LA SPIT NOSTRU JUD. UNDE AU FOST TRATAȚI CU IVERMECTINA(chiar eu i-am trimis unei prietene, la indicația medicului IVERMECTINA și cu plămânii afectați în proporție de 70%, a scăpat, altfel venea direct în sac la cimitir!! Dar câți au avut șansa asta??? Alții mulți, au ajuns la Sibiu, Tg. Mureș și în alte părți unde “medicii” criminali i-au omorat???FELICITĂRI DOAMNEI DOCTOR FELICIA GROSAN!!! AVEM NEVOIE DE AȘA MEDICI ȘI DUPA CUM AM ÎNȚELES ȘI UNELE CADRE MEDICALE CURAJOASE CARE, ALĂTURI DE DOAMNA DOCTOR, AU CONTRIBUIT LA ÎNSĂNĂTOȘIREA PACIENȚILOR!!! PĂCAT CA SUNT PUTINI!!!

  2. P.M. imi pare rau ca nu ai inteles. Daca stii atat de bine ce iti voi raspunde, poate nici nu merita sa te obosesti sa mai citesti. Insa tu de fapt nu stii ce urmeaza sa scriu, cum de fapt nici macar nu ai inteles ce am scris mai sus. Eu nu scriu pentru a “scuza” pe nimeni. Nu am spus ca doctorii nu sunt de vina. Am spus ca nu sunt singurii de vina. Iar adevarul este ca au iesit si au vorbit. Si la noi, si pe afara. Cativa. Putini. Cei pe care ii stie toata lumea si ii batjocoreste ca anti-vaccinisti. Sau, cum este doctorul Razvan Constantinescu pe care au vrut sa il dea afara din Colegiul Medicilor. Nici nu stiu daca au reusit inca sau nu. Ce spui tu, sa iasa “la unison” este o prostie. Doctorii nu sunt uniti la fel cum nici macar nationalistii sau credinciosii nu sunt uniti. Doctorii habar nu au pe ce lume traiesc, majoritatea. Unii s-au inghesuit la vaccinare. Se scrie: peste 50% din doctori nu se vaccineaza!!! In loc sa se spuna peste 40% nici nu stiu ce li se injecteaza. Pai in toata aceasta dezbinare sa ai pretentia ca un intreg bloc profesoral sa fie unit si sa ia pozitie ferma este pur si simplu ireal.

   Insa daca gloata vrea sange, ce sa faci? Toata gloata tefelista care urla, nu gandeste, vrea un vinovat in care sa arunce cu pietre. Si presa, vicleana cum este, condusa de cine este, se asigura ca indreapta gloata sa arunce in cine vrea ea. Aceeasi gloata care l-a ales pe Iliescu, care l-a votat pe Basescu si care acum si-a pus sperantele in USR. Gloata de imbecilizati care nu realizeaza ca lupta trebuie data cu sistemul, nu cu fiecare idiot util sau sluga a acestui sistem in parte. Dar stai linistit, P.M. Sunt convins ca gloata va da din coada de bucurie cand vor avea pe tava “vinovatii”, “criminalii”, care vor fi vre-un doctoras marunt si incopetent sau vreo asistenta habarnista, in timp ce protocoalele OMS vor fi aplicate in continuare, mai cu grija, sa nu mai scape in presa. Campania asta de denigrare a profesiilor de importanta vitala intr-un neam, are loc de ani de zile. Nu a inceput cu acest acest scandal, insa nici nu se va termina pana cand nu vor reusi sa PRIVATIZEZE sistemul de sanatate, si sa distruga complet sistemul de invatamant. Si atunci gloata va cauta alt vinovat, cand va trebui sa isi vanda apartamentul pentru o operatie de apendicita si cand copiii le vor luati de acasa si dusi la scoala pentru spalare pe creier si propaganda comunista. Pacat ca gloata nu vede padurea de copaci.

   1. Nu poti sa lovesti direct sus, ce nu-ntelegi? Ca sa miscam ceva avem nevoie ca aceste „cadre medicale” sa-si faca datoria MORALA in primul rand, despre ce vorbim, genocidul, crimele, sunt toate PE FATA. Problema insa, este veche, cel putin la noi in tara, moralitatea unor „medici” lasa de dorit, cati oameni au murit pana acum din NESIMTIREA medicilor, femei insarcinate, copii? Despre ce vorbim??? In America, in medie, 100 de copii se nasc morti PE ZI, din cauza MEDICAMENTELOR, VACCINURILOR, in primul rand, dupa care urmeaza alimentatia… nu mai vorbesc de pierderile de sarcini (multe cauzate de contactul ala… mult recomandat de medici). Sa vorbim despre procentul in lume al copiilor care se nasc malformati care mor subit sau in primul an de viata? Sa vorbim despre procentul cancerului la copii in romania, in lume, rata mortalitatii, despre EFICIENTA CRIMINALA A CHIMIOTERAPIEI???? Si lista este luuuuunga, cei care s-au ridicat au murit, este foarte adevarat, pentru ca din pacate sunt putini dar oare nu au murit si cei care AU TACUT????NU AU MURIT SI CEI CARE I-AU UCIS???????????TRAIESTE CINEVA VESNIC, TRAIM VESNIC???? Asistam la un spectacol macabru, SUNT PE FATA, guvern, televiziuni, „medici”, figuranti IEFTINI toti, STUDIEM cu totii, vrand nevrand ,pspihologia, tradarea, mizeria umana pe fetele lor HADE de satanisti PEDOFILI. Unde sunt ma, astia care „ne vreti binele” Alexandra, Luiza, micuta Sorina??? Unde sunt, ma, MIILE de copii disparuti anual in retele sa stanism, pedofilie, trafic de organe, sa vorbim despre procentele copiilor disparuti in ROMANIA si in lume sub atenta supraveghere si COORDONARE de sus de catre NATO, UE, OMS, GUVERNE….. asta este toata grija lor, TRAFICUL DE CARNE VIE, iar medicii sunt complici, noi suntem complici, oricine poate ceva, oricat de putin si nu face…..nu mai vorbim despre saracirea VOITA, FORTATA a populatiei, despre felul in care cei care ar trebui sa protejeze populatia, copiii care dispar, vaneaza eroic batranii care vand ghiocei si patrunjel. Sigur , mereu si din nou, totul pleaca de jos, daca nu ne misca cand mor copiii in „mamele ” acestui neam din cauza metodelor contraceptive, si ce coincidenta, fratilor, cum mor ei acolo, imobilizati, agonizand…parca imi spune ceva….cum mor cei care sunt scosi bucata cu bucata…si ne lasa rece totul dar ne scandalizam acum cand ni se arata poze cu cei dragi, de ce oare? Ne rugam dar nu ne asculta Dumnezeu pentru ca ne rugam cu mortii-n chiloti cum bine zicea cineva, nu ne rugam curat in CREDINTA CURATA, ne intinam prin pomenirea unor pseudoierarhi/minciunierarhi, dar noi suntem cu totii doar niste nevinovati si niste „victime” fara sa intelegem ca toata PUTEREA este in mainile noatre, in mainile poporului iar noi prin tacerea si participarea noastra le facem jocul. Pentru cei care participa la GENOCID(si intra aici si cei care isi intineaza rugaciunea prin pomenirea sau participarea la pomenirea ierarhilor tratadori pentru ca DA, RUGACIUNILE acestui neamm rugaciunile celor „MICI SI SIMPLI”, sunt CEA MAI EFICIENTA SOLUTIE, in orice problema,, iar ei tocmai asta au reusit…..) , insa va spun, ca, chiar daca prin absurd, veti scapa de judecata lumeasca, nu veti scapa de ADFEVARATA judecata, cea DIVINA, nu va fi nimeni acolo sa va scoata, da, noi vom muri, mai devreme sau mai tarziu, cum mai devreme sau mai tarziu VETI MURI SI VOI, de fapt nu, ei uite, mai gresesc si eu, cu totii gresim, voi SUNTETI deja MORTI!!!
    Avem elemente de studiu fetele vastre de psihopati criminali, cadavre ambulante, guvernanti, „MEDICI”….. , toti astia carora va place sa va numititi oameni, eeeeee om este altceva decat vedem noi cand va privim, bleahhhh!
    …. si, inca cea NU EXISTA MORTI DE COVID, IN ROMANIA SI ORIUNDE in lume unde NU S-A DEMONSTRAT prin AUTOPSIE motivul mortii, NU AVEM DECESE DE COVID. Lipsa AUTOPSIEI este MOTIVUL DECESELOR, deci va rog sa corectati care pe unde puteti ca NR DECESELOR NU ESTE DIN CAUZA COVIDULUI este printre altele din cauza LIPSEI AUTOPSIEI.
    …da parca, si totusi, de ce NU SE VORBESTE despre toate astea la televizor??????Ma iertati si post usor!

    1. voiam sa zic psihiatrie nu psihologie ca astia sunt cazuri clinice…..si ce era mai important am vrut sa tranmit si eu felicitari doamnei Doctor!

  3. Bună ziua, fără acceptul doctorilor, genocidul ăsta nu ar avea loc. Ei sunt îngerii în negru care decid și implicit iau viața semenilor lor. Ei sunt mana murdară a sistemului satanist!

 3. Doamne fereste si pazeste de prostia gloatei care se crede crestina, ca de usristi, psdisti, pnlisti si alti dusmani, ma apar singur. Parca era site crestinesc asta, dar intr-adevar cine stie ce aflati intreaba se vantura pe aici. Inteleg eu bine ce sustineti voi aici? Vreti sa exterminati medicii din romania? Sa ii puneti la zid? Ca sunt criminali. Toti (in afara de asistenta de la Sibiu si doctorita din articol) restul sunt criminali, pshihopati, nu?
  Doamne fereste! V-a luat bunul Dumnezeu mintile! V-a innebunit plandemia asta.
  Daca atata puteti gandi, daca asta este tot ce aveti mai bun in voi, vajnicilor aparatori ai credintei si ai neamului romanesc, atunci puneti-va pe treaba. Exterminati doctorii din tara, ca ei sunt criminali. Exterminati si profesorii, ca nu sunt nici aia buni. Pe cine mai aveti pe lista? Exterminatii pe toti, care misca in front, rupeti-l in doua. Incepeti de jos, de la infirmiere daca se poate. Doamne, bine zicea Petre Tutea, ca a facut puscarie pentru un popor de idioti.
  Suntem in postul mare, am incheiat orice discutie pe acest subiect. Dumnezeu sa va lumineze!

  1. Atat timp cat faci un rau cu buna stiinta esti intr-adevar un CRIMINAL. Si daca dupa sase ani de medicina plus doi de rezidentiat si alti cativa de practica imi vi si spui ca nu stii (desi poti afla si intelege mai usor ca un om oarecare) ce efect are un medicament sau tratament sau daca nu cunosti simptomele unei boli ci te increzi in niste teste (declarat neconcludente) e clar ca de fapt nu ai invatat nimic ci ti-ai platit examenele si esti un INFRACTOR din inceput sau n-ai nici o treaba cu scopul medicinei sau chiar esti criminal (Doamne fereste!). Si oare nu cumva chiar medicii profesori universitari sunt primii infractori atunci cand adera la loji masonice si asculta indirect de draq? Deci, ce discipoli sa aiba? Si cum sa nu ii aiba la mana? Sau poate nu stiti cum se angajeaza prin spitale, cate calitati si aptitudini d’alea in euro trebuie sa ai. Dar cand spun INFRACTORI si CRIMINALI nu condamn pe nimeni, doar atrag atentia, cu totii vom murii si vom da socoteala pentru toate faptele noastre. Exista pocainta. Poate ai gresit? – exista indreptare. Te mustra constiinta pentru un rau savarsit? exista spovedanie si plata prin a face binele de acum incolo. Si frate Dan, mustram si certam din dragoste pentru aproapele, indemnam din dragoste pentru aproapele si mai lasati-ne ca daca e post, trebuie sa stam cu mana in fund. Bine, stai cu una in fund daca vrei (e mai cald ca la ATI), da cu celelalte scoate ochii si urechile “idiotilor” lui Tutea din televizoare si radiourile pro… propagadiste.

  2. Nu cred ca e vorba despre a extermina pe cineva( în acest caz medicii) dar din păcate medicina se practica la fel ca orice alta meserie și nu din vocație sau compasiune pentru suferința cuiva, chiar și a unui animal. Încă din facultate studenții la medicina sunt obișnuiți cu ideea ca, acel corp uman este un obiect. E clar și limpede ca dacă medicii ar fi ieșit macar pe rand, nu toți sa spună și adevărul despre acest protocol, s-ar fi schimbat ceva și nu ar mai fi continuat în ritmul ăsta.

 4. Orice dictatura s-a bazat pe frica, fara frica omul nu poate fi supus si facut sa asculte fiindca opusul dictaturii adica libertatea si vointa libera este chipul lui Dumnezeu in om.
  “Pneumonia atipica” este reactia organismului la radiatiile 5G.
  Pe viitor, cine este “conspirationist”, “negationist”, intr-un cuvant recalcitrant va fi eliminat (infarct miocardic, accident vascular) de inteligenta artificiala prin 5G care comunica cu nanobotii din organism intrati prin alimentatie, vaccinuri, chemtrails.

 5. Asemenea Știri ne ajută să rezistăm, să ne ajutăm, respetăm etc și să revenim la Rădăcini, vorba fabulistului Donici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button