X

Carantină globală o dată la 2 ani. Nebunia adepților încălzirii globale are legătură directă cu plandemia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Emisiile de dioxid de carbon trebuie să scadă cu echivalentul unui carantine globale la fiecare doi ani pentru următorul deceniu, pentru ca lumea să se menţină în limitele sigure ale încălzirii globale, au arătat cercetările.

Măsurile de carantină din întreaga lume au condus la o scădere fără precedent a emisiilor de aproximativ 7% în 2020, sau de aproximativ 2,6 miliarde de tone de CO2, dar sunt necesare reduceri între 1 miliarde şi 2 miliarde de tone în fiecare an din următorul deceniu pentru a avea şans să menţină creşterea temperaturii în intervalul de 1,5C – 2C faţă de nivelurile preindustriale, conform cerinţelor acordului de la Paris, relatează The Guardian.

Cercetările publicate miercuri arată că ţările începeau să-şi încetinească ratele de emisii de gaze cu efect de seră înainte ca pandemia Covid-19 să se declanşeze, dar nu la nivelurile necesare pentru a preveni criza climatică.

De când măsurile de carantină au fost uşurate în multe ţări anul trecut, au existat semne puternice că emisiile vor creşte din nou la nivelurile din 2019, afectând grav perspectivele de îndeplinire a obiectivelor de la Paris.

Corinne Le Quéré, coautor al studiului, a declarat că lumea se află într-un moment crucial: „Avem nevoie de o reducere a emisiilor de aproximativ dimensiunea unei carantine la fiecare doi ani, dar prin metode complet diferite”, a spus ea.

Guvernele trebuie să acorde prioritate acţiunilor climatice în eforturile lor de recuperare după pandemie, a spus ea.

Studiul se alătură altor cercetări care arată că scăderea drastică a emisiilor de gaze cu efect de seră asociate pandemiei va avea un impact redus asupra obiectivelor climatice pe termen lung şi poate fi urmată de o revenire rapidă, cu excepţia cazului în care ţările iau măsuri rapide pentru a îndrepta economiile lor de combustibilii fosili.

Lucrarea, publicată în revista Nature Climate Change, arată că multe dintre principalele economii ale lumii îşi reduceau emisiile înainte de pandemie. Global Carbon Project, o echipă de oameni de ştiinţă din întreaga lume, a constatat că 64 de ţări şi-au redus emisiile în perioada 2016-2019 comparativ cu 2011-2015, dar 150 de ţări au arătat o creştere a emisiilor în ultima perioadă.

Ținta este aceasta:

11.000 de experți propun soluția finală privind încălzirea globală: uciderea a miliarde de oameni

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Trebuie sa fim onesti si sa recunoastem ca ne purtam cu natura si cu animalele de parca ar fi niste jocuri pe calculator. Dar, numai Dumnezeu are drept de viata si de moarte asupra noastra, nici o fiinta umana nu are dreptul sa controleze demografia umana. Doar niste inchinatori la Necuratul isi aroga acest drept.

    1. Andrei dragă, sunt de acord cu tine că nu prea mai avem respect față de natură și de cele firești, însă aici nu e vorba de educație, ci de control. Dau vina pe omenire – adică pe mine și pe tine – pentru dezastrele ecologice întâmplate până acum, când știm bine că e din cauza lăcomiei bogătașilor lumii, care nu se mai satura să adune averi.

      1. E mai mult decât atât, e o RELIGIE păgână, reînviată de new-ageisti (sataniști camuflati in cunoștință de cauză)!

  2. Dar de ce nu spune nimeni ca acest periculos… COdoi, expirat si de om, este hrana plantelor si copacilor care “expira” oxigenul pe care il respira animalele si oameni. Scopul este un genocid prin scaderea nivelulului de oxigen si desertificarea la propiu a planetei. Alte cercetari mai serioase arata ca nivelul de co2 este 3-4 ori mai mic decat ar trebui pentru a avea o vegetatie bogata, luxurianta. Dupa cum se vede este un razboi pe aer, pe oxigen. Adica, cum s-ar zice: nu ati crezut in “nivelul ridicat de CO2″… acum il aveti in botnitele pe care le purtati!!!

    1. Intr-adevar, dioxidul de carbon este hrana pentru plante dar problema este ca suprafetele impadurite ale planetei au scazut ff mult; in America de S (care era principalul plaman verde al planetei), s-au facut defrisari ca la balamuc, si in alte parti ale planetei la fel. Asadar, ar fi hrana pentru plante (CO2)….dar au cam disparut plantele.

  3. N-are nici o importanta pt papusarii Ocultei Mondiale ca, datorita scaderii intensitatii radiatiei solare, trendul pe care-l va urma clima este de racire continua(specialistii cinstiti, afirma ca ne indreptam chiar catre o noua glaciatiune)! Ei o tin una si buna cu inclazirea lor globala si oricine trebuie sa sustina aceasta ineptie, caci altfel e de rau! Eu cred ca toti acesti papusari mondiali sunt fani pe viata ai celebrei schite a lui Caragiale, “Caldura mare”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button