X

Israelul instaurează regimul NAZIST-medical: Cetățenii nevaccinați vor putea merge doar la supermarket sau farmacie

Israel| Cetățenii nevaccinați vor putea merge doar la supermarket sau farmacie, anunță ministrul Sănătății

Ministerul Sănătății intenționează să-i sancționeze pe israelienii care refuză vaccinul împotriva coronavirusului și impune pedepse severe întreprinderilor care acceptă clienți nevaccinați și persoanelor care falsifică adeverințele de vaccinare. Potrivit Channel 12, ministrul Sănătății din Israel, Yuli Edelstein, dorește să încurajeze imunizare pe scară largă, oferind avantaje celor care fac vaccinul și limitând opțiunile celor care nu îl fac.

„Cine nu vaccinează va ieși doar la supermarketuri sau farmacii, în timp ce vaccinații vor merge la stadioane și săli de sport”, a spus Edelstein.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Numărul infectărilor a ajuns joi la cea mai scăzută rată de la sfârșitul lunii decembrie, iar numărul pacienților grav bolnavi din spitalele israeliene a scăzut sub 1.000 pentru prima dată de la începutul lunii ianuarie. Însă campania de vaccinare început să încetinească.

Ministrul Edelstein a declarat că vrea să propună o legislație care să permită angajatorilor să împiedice lucrătorii care nu sunt vaccinați împotriva coronavirusului să vină la muncă și a avertizat că regula se va aplica și celor din sistemul educațional.

El a spus că lucrătorii din educație care refuză vaccinul ar trebui să plătească pentru un test Covid-19 la fiecare 48 de ore dacă vor să continue să predea.

Strategii de încurajare 

Premierul Benjamin Netanyahu le-a transmis joi miniștrilor de cabinet: „Cine nu vaccinează ne pune pe toți în pericol, deoarece poate provoca prăbușirea sistemului de sănătate”.

Oficialii fac demersuri pentru a încuraja oamenii să facă vaccinuri, inclusiv prin combaterea dezinformării online și prin planificarea stimulentelor.

Procurorul general adjunct Raz Nizri a avertizat autoritățile locale că nu li se permite să interzică cadrelor didactice, personalului și studenților nevaccinați accesul în instituțiile de învățământ, indiferent dacă este vorba despre o unitate privată sau de stat.

„Conform situației juridice actuale, consiliilor locale nu li se permite să stabilească în mod independent reguli pentru a limita accesul lucrătorilor din educație în instituțiile de învățământ”, a spus Nizri într-o scrisoare adresată consilierilor juridici ai municipalităților.

Channel 12 a raportat că oficialii caută să limiteze accesul la săli de sport, hoteluri, restaurante, evenimente culturale și sportive pentru cei care refuză să fie vaccinați.

Întrucât, din punct de vedere juridic, nu este posibilă interzicerea completă a celor care nu doresc să facă vaccin, va fi disponibilă o cale pentru cei care prezintă un test Covid negativ, efectuat în ultimele 48 de ore.

Însă oficialii din domeniul sănătății speră să găsească modalități de a face testarea mai dificilă – încurajând astfel și mai multe persoane să meargă la vaccin – inclusiv taxarea pentru teste, limitarea numărului lor și reducerea locurilor de testare, se arată în raport.

Campania de vaccinare încetinește

Până în prezent, 3.734.894 de persoane au avut cel puțin o primă doză a vaccinului, iar 2.376.138 au primit și rapelul – aproape un sfert din întreaga populație.

Dar, în ultimele patru zile, doar 65.000 de israelieni pe zi au fost vaccinați cu prima doza, chiar dacă serul este acum disponibil pentru toți israelienii cu vârsta peste 16 ani.

Numărul total de cazuri identificate de la începutul pandemiei a ajuns la 714.056, inclusiv 65.730 cazuri active. 5.272 de victime au Covid au fost înregistrate până acum în Israel.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

24 comentarii

 1. Asta e tare. Israelul adopta metodele lui Hitler in propria tara. Le adapteaza vremurilor actuale. Interesant…Probabil vor urma lagarele ptr evreii lor nevaccinati….

 2. Acest proces de vaccinare incepe sa semene din ce in ce mai clar cu procesul de insemnare cu semnul fiarei descris in Apocalipsa.

  Propun ca tema de gandire pentru redactia Ortodoxinfo, o serie de articole, poate chiar o categorie pe site, despre plecarea oamenilor in comunitati crestine.
  Oamenii in comunitate vor gasi metode de a supravietui caci Domnul Iisus Hristos este unde sunt mai multi si nu ii va lasa fara sprijin.

  Articolele de informare de pe Ortodoxinfo sunt foarte bune, insa trebuie sa existe in permanenta o categorie de articole pe aceasta tema, retragerea si trairea in comunitati crestine.

  Ortodoxinfo a fost blocat acum ceva timp, deci e clar ca ustura foarte rau articolele prezentate aici, dar pe viitor e posibil ca nevaccinatii sa nu mai aiba acces la internet. Deci tot comunitatile crestine raman baza.

  1. @Grigorie,poate ar trebui să mai citești și să aprofundezi și tu.Vei ajunge să înțelegi mai bine aspectele profetuce din Biblie.SEMNUL FIAREI din Apocalipsa 13 țin strict de perioada ultimilor 3,5 ani ai înscăunării lui Antihrist. Va fi un semn primit de Bună Voie și în solidar cu ucigă-l toaca. Agenda 2030,am impresia că netezesc calea acestor lucruri ce vor veni.

   1. Am aprofundat urmatoarele:
    https://ortodoxinfo.ro/2021/01/04/vaccinare-si-pecetluire-o-perspectiva-spirituala-si-profetica/
    https://ortodoxinfo.ro/2021/01/10/mesaj-din-sfantul-munte-athos-nu-va-vaccinati-este-o-inselaciune/
    https://ortodoxinfo.ro/2017/09/05/parintele-elpidie-special-prin-asa-zisele-vaccinuri-vor-incerca-sa-ne-implanteze-nano-echipamente-corp/

    john, vor vaccinare obligatorie si repetata. Adica te duci 1 data pe an la cabinet sa te vaccinezi si e trecuta vaccinarea in pasaportul ala blestemat.
    Vaccinarea repetata este pentru depopulare caci vaccinurile astea inevitabil duc spre boli autoimune grave, lucru specificat si in Biblie, ca aceia ce vor primi semnul fiarei vor suferi de boli grave.
    Obligatorie insa inseamna semnul fiarei.

    Contine vaccinul un marker ce nu mai poate fi eliminat din corp?
    Pai atata timp cat modifica insasi genomul uman (geneza omului) si introduce in corp o proteina straina cu rol de marker identitar numita Luciferaza, as zice ca raspunsul este afirmativ.

    Semnul fiarei trebuie sa contina numele fiarei sau numarul numelui fiarei care este 666. Contine acest vaccin una dintre acestea?
    Luciferaza! Si atat!

    Este obligatorie marcarea pentru toata lumea?
    Absolut, de la presedinte pana la homeless.

    Cine nu are semnul nu poate vinde sau cumpara?
    Deocamdata mai poti intra la supermarket si farmacie, dar la servici nu. Serviciul este o vanzare, tu iti vinzi serviciile catre angajator. Dar in viitor nu se va mai putea face nimic fara insemnarea cu semnul fiarei.

    Semnul fiarei se pregateste pe teren inca dinainte de inscaunarea antihristului.
    Gandeste-te john, ce crezi ca antihristul va veni asa pe nepusa masa?
    Nicidecum, are nevoie de un sistem pus in functiune cu oameni loiali.

    Cum isi pot dovedi loialitatea acesti oameni fata de un Guvern Mondial si fata de antihrist?
    Evident, primind semnul fiarei inca dinainte de a se instala ca si conducator al lumii.

    Avem nesperata sansa ca Dumnezeu inca ne vorbeste prin oameni ca Parintii de mai sus. Dragostea Lui e ceea ce ne ofera speranta.
    Sa ascultam pe Domnul cand ne vorbeste prin acesti Parinti.

    Pana acum vaccinul asta repetat, indeplineste toate ingredientele semnului fiarei mai putin abilitatea de a vinde si cumpara. Dar cu aparitia antihristului probabil ca va aparea si aceasta conditionare. Vom vedea!
    Dar dorinta de depopulare a intunericitilor ne este cunoscuta, chiar publica.

   2. @john, si-atunci de ce spune Sfantul Paisie Aghioritul in “Trezire duhovniceasca”, editura Evanghelismos, ca “…vor face un vaccin care va fi obligatoriu, si ca sa-l poata face cineva, il vor PECETLUI” ?

   3. john ti-am scris un raspuns pe larg dar site-ul l-a bagat automat la moderare.
    Rog un moderator sa caute si sa permita raspunsul pentru john.

   4. @john, si eu ti-am scris, dar de ceva vreme sunt bagat la moderare, deci nu stiu daca va fi publicat ce ti-am scris.
    Oricum mi se pare ca unii nu vor sa accepte adevarul ca vaccinul e 666, dupa cum spune Sf. Paisie….

    1. Ține cont că acceptarea peceții implică si lepădare de Hristos.

     Apoi, tu folosesti si nickname-ul cu adresa lui Grigore?

     1. Eu nu am postat cu nickul Naavin si ceea ce scriu sunt pareri personale. Nu am nici pregatirea si nici inaltimea duhovniceasca sa spun ce sa faca altcineva. Am doar pareri, insa pentru asta e sectiunea comentarii, sa ne exprimam parerile.

     2. amanadoi ati spus intr-un raspuns catre john, ca i-ati raspuns, da ca comentariul vostru este la moderare… mi s-a parut ciudat ca in acelasi timp ati vorbit la fel, si mai aveai si alt IP fata de cel obisnuit

     3. @ OrtodoxInfo, o fi fost o confuzie…
      Eu nu-mi schimb nicknameul, Naavin sunt :), nici emailul nu-l schimb.
      Doamne ajuta!

 3. oare nu e suspect? oare nu e ceva necurat? tocmai ca evreii sa impuna tonul ingradirii drepturilor si libertatilor conform tiparului apocaliptic? de ce oare se dau ei ca exemplu? nu ca ceilalalti sa urmeze calea lor care duce direct in iadul dictaturii antihristice conform cuvantului profetic al apocalipsei :

  15.Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
  16.Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18.Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.
  (Apocalipsa cap. 13, 15-18)

 4. Oare cine a inventat și finanțat nazismul?… Istoria se repetă cu aceeași actori în altă recuzită. Doamne, apără-ne și ne miluiește!

 5. Pentru redactia Ortodoxinfo si Parintii care ne citesc, sigur starnesc interes aceste titluri:

  Rusia ar putea ataca Turcia
  https://adevarul.ro/international/rusia/discurs-amenintator-lamoscova-adresa-turciei-daca-vor-testeze-pielea-puterea-armelor-noastre-atunci-incerce-i-a-deranjat-rusit-1_602790155163ec4271f166e6/index.html

  Rusia poate ataca un membru NATO ca sa priceapa toti la ce sa se astepte. Turcia ar fi candidatul perfect, pentru ca Turcia a creat disensiuni in tabara NATO.
  https://adevarul.ro/international/rusia/putin-sfatuit-recurga-atacuri-aeriene-preventive-intimidare-sua-nato-1_6027def25163ec4271f379f4/index.html?utm_source=widget&utm_medium=website&utm_campaign=topdesktop

  Parintele Paisie a spus ca WW3 va porni cu Rusia care va ataca Turcia. Acest scenariu devine foarte clar daca ne uitam peste articolele de mai sus.

 6. Am trait sa o vedem si pe asta! Elitele jidanilor isi impart propriul popor in 2 categorii: cei pe care ii omoara sau ii nenorocesc prin vaccinarea satanica anti-covid si cei pe care ii nenorocesc dpdv social si material, daca acestia refuza vaccinarea! Si cand te gandesti ca, mai marii jidanilor ii acuza goimi de “antisemitism”, doar pt niste afirmatii ale acestora(in virtutea dreptului la libera exprimare), de cele mai multe ori, adevarate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE