X

Mesaj din Sfântul Munte Athos: “Nu vă vaccinați. Este o înșelăciune!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Arhim. Partenie, Starețul Sf. Mănăstiri a Sfântului Pavel, din Sfântul Munte Athos: vaccinul este o înșelăciune

Extras din cuvântul rostit în data de 7 ianuarie 2021, de Arhim. Partenie, Starețul Sf. Mănăstiri a Sfântului Pavel, din Sfântul Munte Athos.

Arhim. Partenie se roagă lui Dumnezeu și Maicii Domnului să ne acopere și să ne ajute pe toți, acum, la început de An Nou și să se liniștească lumea de aceste încercări care sunt și care vor mai veni asupra ei.

Deși spune despre Sfinția Sa că nu este învățat sau cu multe cărți citite, totuși, fiind în Sfântul Munte Athos de atâta vreme, cu experiența viețuirii monahale de acolo și din cele ce aude că se zic și din ce spun cei care se pricep și cu care a mai vorbit (Sfinția Sa fiind de fapt foarte cunoscut și apreciat în Sfântul Munte Athos și în lumea ortodoxă, ca un Stareț și părinte foarte duhovnicesc), le vorbește acum, cu dragoste și cu credința pe care o are, monahilor și celor care vor să îl asculte și îi îndeamnă pe toți să rămână statornici în credința în Dumnezeu și în mărturisirea lui Iisus Hristos, ca Domn și Mântuitor al nostru.

Referitor la vaccin, Arhim. Partenie spune că este o înșelăciune, că Sfinția Sa nu și-l va face și nici nu da binecuvântare niciunuia dintre ucenicii săi să și-l facă, pentru că se potrivește prea mult cu cele spuse în Apocalipsa, în capitolul 13, unde se vorbește despre pecetluire și despre faptul că cei care nu se pecetluiesc nu vor mai putea să facă nimic, nici să cumpere, nici să vândă. Deși nu se întâmpla chiar la fel, dar nu se poate să nu vezi asemănările cu cele spuse acolo.

Este și o mare batjocură felul în care, înainte de a ți se face acest vaccin, ești pus să semnezi o declarație că ți-l faci pe propria ta răspundere. Adică, cei care l-au produs sunt scutiți de orice răspundere prin aceasta declarație, care este o adevărata batjocură la adresa noastră.

Chiar dacă nu suntem categorici, și cei care doresc să își facă vaccinul pot să îl facă, Părintele nu dă binecuvântare cuiva să îl facă.

O să vedem ce se va mai întâmpla și care vor fi urmările asupra celor care se vaccinează. Dar sunt foarte multe semne de întrebare care se ascund în spatele vaccinului și pandemiei. E drept că sunt și foarte mulți oameni care se tem de moarte și doresc să se vaccineze, dar Arhim. Partenie nu se teme și nu ar trebui să ne temem nici noi. Poate veni boala, în 4-5 zile se poate întâmpla chiar să plece din lumea acesta, dar atunci este ca o îngăduință și binecuvântare care vine de la Dumnezeu și care va fi spre mântuirea lui.

Și Cuviosul Paisie Aghioritul, din dragoste de oameni și din solidaritate față de ei, s-a rugat să îi dea Dumnezeu și lui un cancer și chiar a murit de cancer, dar a rămas până la sfârșit statornic în credința sa.

Acum sunt atât de multe lucruri care se întâmplă contra Legii lui Dumnezeu și a celor 10 porunci. Și la nivelul Uniunii Europene, și la nivel mondial. Și nu e de mirare că au loc atâtea nenorociri în lume. Spune în Legea lui Dumnezeu să nu furi, ei legalizează furtul. Spune să nu mărturisești mincinos, ei legalizează minciuna. Spune să crezi în Dumnezeu, ei legalizează necredința. Spune să nu fi desfrânat, ei legalizează homosexualitatea.

Din păcate, se pare că lucrurile se îndreaptă exact într-acolo unde se spunea, spre un Guvern unic mondial, spre o moneda unică și toate celelalte. Să facă fiecare ce dorește. Dar noi vom rămâne statornici în credința noastră în Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Singurul Dumnezeu Adevărat, pe Care Îl mărturisim și pe El Îl rugăm să ne poarte de grijă și să ne dăruiască un an mai liniștit, să ne ocrotească cu puterea Sa de boală și de toate încercările care vin asupra noastră, dar și să ne ajute să rămânem statornici în credință.

https://www.youtube.com/watch?v=VJ3MHayQoCQ

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

36 comentarii

 1. „Când veți vedea focul arzând în jurul Greciei să vă rugați,
  căci atunci trăiți vremurile împărăției lui antihrist”

  Sfântul Paisie Aghioritul

  1. NU VA VACCINATI
   și
   CU DUMNEZEU INAINTE .
   MAICA DOMNULUI SA NE APERE CU SFANTUL SAU ACOPERAMINT acolo unde suntem fiecare .
   Iar Vlădica sa se roage pentru noi .

 2. Am inteles ca la noi in 15.01 va incepe vaccinarea preotilor si a celorlalti lucratori din biserici. Sunt curios ce se va intampla.

  1. O parte se vor vaccina. Dintre cei vaccinati o mica parte vor avea efecte secundare si acest lucru va fi mediatizat excesiv; se va incerca probabil cu succes intarirea convingerii ca vaccinul este periculos. In schimb statisticile prezentate de sustinatorii vaccinarii vor fi tratate ca minciuni si vor fi in mare parte ignorate
   Noi reactionam emotional. Daca cineva urla ca vaccinurile sunt satanice, pecetea sau periculoase, ca au nanocipuri, ca au hidrogel care se solidifica si gandurile ne vor fi controlate prin 5G, lumea crede. Dar daca vine cineva cu argumente rationale, lumea nu are rabdare sa inteleaga, se plictiseste si nu intelege. Daca cineva prezinta un caz catastrofal, asta impresioneaza. Daca cineva prezinta statistici, asta ete ignorat pentru ca nu avem capabilitatea sa gandim in termeni probabilistici, ne e greu sa tinem seama de procente si ne refugiem in simplitatea afirmatiei (foarte adevarata dar incompleta) ca se intampla cum vrea Dumnezeu si daca nu stim sigur, nu stim nimic. Si cu vaccinul, ca si cu multe alte lucruri, nu e nimic absolut sigur

   1. Asa este, oamenii care nu inteleg cum actioneaza acest vaccin, acest virus, recurg la explicatii din sfera science fiction, despre 5g si microcipari. Nu sunt absolut deloc informati si propaga in mediul virtual informatii de acest gen, conspirationiste. OrtodoxInfo, sa inteleg ca actionati independent de BOR, este corect ce manipulare falsa conduceti dumneavoastra in numele ortodoxiei???? De ce nu incurajati lumea sa citeasca despre biologia moleculara a virusului, despre genetica moleculara si indrumati oamenii care nu au o pregatire in domeniu sa actioneze in necunostinta de cauza? De ce va bateti joc, pe aceasta cale, de munca neintrerupta a cercetatorilor care incearca sa salveze populatia facand eforturi intelectuale uriase pentru a combate virusi cu actiune perfida asupra organismului????? De ce subminati autoritatea stiintifica si promovati “DICTATURA MEDICALA” in bataie de joc fata de cei care lucreaza in spital cu 3 straturi de echipament de protectie in salile de ATI, zilnic purtand o lupta pentru a-i salva pe cei internati? Din caldura camerei si comoditatea fotoliului in care scrieti aceste articole fara de bun simt nu reusiti sa aratati nimic altceva comunitatii decat lipsa de empatie pentru cei care sunt in suferinta si incurajati la neascultare, utilizand in mod perfid textele din Apocalipsa.

    1. Mesajul din articol nu este scris din fotoliul cald, ci dintr-o chilie de rugăciune din Muntele Athos. Poți tu din căldura fotoliului să contești descoperirea de la Dumnezeu ce a primit-o acest Părinte?

     1. Da, chiar pot, studiez medicina, stau zi si noapte cu cartile in fata si aprofundez notiuni dificile de fiziologie si duminicile particip la Sfanta Liturghie, nu scriu aici doar sa ma aflu in treaba, ci scriu pentru ca articolele publicate de dumneavoastra observ ca segrega comunitatea crestina in doua tabere: cei care se bazeaza pe dovezi si argumente stiintifice si cei care iau in seama cele spuse de parintele de pe muntele Athos, fara pregatire in domeniul imunologiei care recunoaste chiar el in textul citat ca el nu are multe carti citite si ca nu este invatat. Parintele ne poate tine predici despre smerenie, iubirea aproapelui, mantuirea sufletului si asteptarea vietii de apoi, insa nu ne poate influenta sa nu ne vaccinam, nu asta este specializarea sa, deci emite pareri nefondate. De ce ar trebui sa desconsideram tagma medicilor care lucreaza practic in viata de zi cu zi si sa ascultam sfatul parintelui intr-o problema care este clar ca IL DEPASESTE! Va rog, explicati-mi si mie de ce aceasta propaganda?

     2. Haideti că încerc să vă răspund după cum am învățat în cei sase ani de facultate făcuți in cadrul UMF Gr T Popa Iași cu toti profesorii somitate anii 1995 -2001
      In primul rand asemeni am studii și de medicina generala și tot ce ați invatat
      dvstra dacă sunteți medic
      am învățat asemeni in fac de Bioinginerie Medicala cu toate cursurile la zi de Imunologie , Microbiologie , Histologie , Fiziopatologie , Anatomie clinica patologica , chirurgie generala și laparoscopică , epidemiologie, genetică , semeiologie medicala , virusologie …plus științele de laborator analiza fizico chimica , farmacologie , biochimie, biofizica … cu examene grele și pretenții pe măsura scolii medicale renumita în toată acea perioadă …pe lîngă cele de mai sus și nu numai am studiat în ceilalți 2 ani robotica , inteligenta artificiala, electronică medicala aplicata , telemedicina , bioproteze și biomateriale …
      După cei șase ani de facultate , Intr o zi de vara cu soare la cursul festiv pentru diplomă și licență ca bioinginer medical am jurat asemeni precum toți colegii din celelalte facultăți medicina generala , stomatologie și farmacie pentru acel jurămint al lui Hipocrate ca sa fim doar in slujba binelui pentru pacient.
      Daca v am spus faptul că avem cunoștințe de genetică moleculară și știm ce înseamnă modificare pe structura ADN / ARN adică modificare pe codul genetic sau secvența genetica prin nanogenetica și nanoboti , v am spus în baza la ce am studiat și în tr adevăr așa este .
      Acest modificator genetic pe care anumiți ,,medici,,îl susțin pentru că așa ordona Phizer sau big pharma Astra Zeneca este ceva care nu a mai fost creat in biotehnologie pina acum și care implica anularea ADN ului / ARN cu care omul s a născut și a luat ființă .Mai pe inteles omul ia ființă cu suflet și trup chiar încă din prima celulă numita embrion și care conține codul genetic provenit din gena mama , gena tata ..arbore genealogic atunci când primește viața apoi inima este cea care se formeaza in primele 40 de zile
      Sa revenim la acest modificator genetic …
      pe lîngă acest mesager , influencer pe ARN introdus avem și acea enzima ,, luciferaza ,, un nanogel cu nanoboti care pur și simplu preia comanda data prin programe de inteligenta artificiala și în primul rând ar trebui că denumire data să ne de-a de gândit pentru că suntem creștini ortodocși !
      Au și recunoscut de fapt ..biotechn și Phizer că acesta acționează că o platformă de operare
      De ce nu s a numit sa zic
      altfel de ce este asociat numele cu numele lui lucifer adică satana uciga l ar Crucea daca suntem cu adevărat creștini ortodocși.
      Din ce știm tot din dogmatica ortodoxă și din Sfinții Părinți numai dacă ii pomenim numele este în stânga și vom fi ispitiți înspre căderi precum a căzut cândva din cetele îngerilor prin trufia drăcească de a fi mai presus de DUMNEZEU .
      Știință medicală și cu Credință Creștin ORTODOXA au mers mina in mînă pina acum impletindu se reciproc precum secvențele ADN / ARN însă pina Intr un punct când omul se recunoaște pe sine că fiind creație după chip și asemănarea cu DUMNEZEU și nu mai mult adică să nu considere prin Cuvânt și Faptă că este mai presus de DUMNEZEU și că poate sa se creeze pe sine din nou.
      Aceasta este trufia satanei sau acea mîndrie diabolica pentru care satana a fost azvârlit pe talpa iadului …și pentru asta bine ar fi sa nu cădem altminteri omul va avea de suferit pentru că are și trup, nu numai suflet .
      Omul a primit viața ca un dar pentru ca DUMNEZEU SA FIE IN INIMA LUI și corpul său sa fie un templu al DUHULUI SFANT adică O Biserica Vie in Sfânta Treime și nu una pustiită de slugile întunericului sau iadul însăși.
      Sa Stam Bine , Cu Frica de DUMNEZEU SI Sa luam aminte

     3. Bravo Ortodox Info.Rusine globalistilor si celor care se lasa supusi.Rusine celor care cred cu puerilitate ca cineva le vrea binele

    2. Gabi draga, tu poti sa studiezi cat vrei medicina este alegerea ta si memorezi ce ti se spune sa memorezi din cartile de medicina. Dar ai tu 30 de ani de cercetator in domeniul alergii si boli respiratorii la Pfizer?. Ei uite ca nu ai asta. Doar unil donttr cei mai mari cercetatori din acest domeniu Dr. Mike Yeadon fost Vice-Presedinte si Chief Scientist la Pfizer a spus clar acum 2 luni, acest vaccin in nici un caz sa nu fie administrat mai ales la persoanele sanatoase, va fi o nenorocire. Nu a fost studiat mai deloc aceasta combinatie de mRNA care va da total peste cap ADNul uman. Deci tu ne spui sa nu il ascultam pe Dr. Mike Yeadon ca nici el nu stie despre ce vorbeste, ce doar tu ca faci medicina nu?,…trezeste-te Gabi draga!!!… este intradevat prima parte din acel microchip RNA si vor mai fi inca 6. De ce a patentat Gates acest vaccin 060606. zero stim cu totii ca este o multime vida fara valoare deci ce ramane cei trei de sase. Citeste Revelatia si nu te mai lupta cu Christos prin medicina ta, te rog!

     1. Alex, “draga”, daca aceasta adresare este comoda pentru tine, desi eu nu iau la pertu persoanele pe care nu le cunosc, aroganta ta ma uimeste. In primul rand, acest stimabil domn Yeadon nu a mai lucrat la Pfizer in ultimii 9 ani de zile, conform profilului sau linkedIn, in al doilea rand vaccinul a fost studiat pe o gama larga de subiecti umani inainte de a ajunge la nivel mondial sa fie raspandit si, in ultimul rand, exista vaccinuri precum cel gripal, uzual, administrat in sezoanele in care oamenii de obicei se prezinta cu viroze, care se face pe plan national si intr-o perioada mult mai scurta de timp. Numerologia ta stiintifico-fantastica este o absurditate fara seaman, asculti declaratiile unor oameni care nu mai lucreaza in domeniu si poti sa imi dai peste nas cat vrei cu ‘cartile din care sunt pusa sa memorez’ deoarece prefer oricand sa combat oameni cu demonstratii validate, nu cu fantezii copilaroase. Ca sa impartasesc din experienta mea, care, nu te teme, va ajunge candva sa ajunga acest prag pe care mi l-ai impus cu superioritate de 30 de ani, iti voi explica eu cum functioneaza tehnologia ARN ului mesager care, bietul de el nici nu patrunde in nucleu ca sa produca modificari la nivelul ADN ului cu care te ai nascut, ci face sinteza proteica strict in citoplasma, folosindu-se de ribozomi, folosindu-se de secventa precisa de nucleotide care codeaza cea mai periculoasa proteina care da efectele nocive ale virusului in mod normal, insa la un nivel mult atenuat, pentru ca tu, cel care alege sa se vaccineze, sa nu faci complicatii urate, ci sa dobandesti bagajul de anticorpi necesar luptei in cazul unei eventuale confruntari cu virusul. Nu te teme, bill gates a studiat mult sa ajunga acolo unde este si nu te urmareste pe tine, om de rand, sa vada cand mergi in piata dupa spanac. Daca cineva este cu adevarat interesat de activitatea ta, tu deja i ai permis sa iti urmareasca cautarile pe internet, istoricul, fara sa iti fi dat seama, prin acceptarea cookie urilor, prin adrese si locatii pe care le ai acceptat cand ai intrat pe anumite site uri. Cum crezi ca functioneaza algoritmii de reclame dupa activitatea ta pe Facebook? Mi se pare ca in loc sa investesti timp in educarea intelectului tau, alegi sa traiesti intr-o bula de frica continua, alimentandu-te cu idei prostesti de pe internet. Mult noroc in viata iti doresc!

     2. …stai puțin este o stupizenie tot ce spui pentru că Phizer îl și Biontech au spus despre acest modificator genetic că ,, este o platformă de operare ,, prin luciferaza.
      In primul rand influencer că mesager pe ARN STII CE INSEAMNA?
      Ce studii are Bill Gates al tău cand nici o forma de învățămint superior nu a absolvit ?
      Ci s a dezvoltat pe baza indienilor și fraierilor care l au ascultat orbește din Africa și apoi i a omorât prin vaccinuri.
      Uitat te puțin ce a făcut în Africa când a făcut genocid in masă în rândul copiilor prin vaccinurile anti polio , rujeola cele emancipate și altele.
      Și prin întrebări am ridicat mingea la fileu de ce acest nanogel pe baza de nanoboti și cu numele de luciferaza …
      De ce acest nume ?
      Înseamnă că și tu nu ar mai trebui sa te numești cu numele de botez Gabi cum ti l au dat părinții tăi ci luciferaza ar trebui să chemi da .
      Pentru că renunți la ce ți a dat DUMNEZEU și chemi prin contopirea corpului tau cu antihrist , chemi pe insasi lucifer prin injectarea acestui nanogel .
      Îți dai seama ce faci macar ?
      sau
      Știi macar cine este lucifer?
      Este satana surpat de DUMNEZEU pentru mândria de a fi mai presus de însăși CREATORUL SAU …
      Și surpat pe talpa iadului cu toată cohorta ,
      acolo vrei sa ajungi ?
      Hai sa incercam a fi creștini adevărați in ORTODOXIE și nu slugi ai satanei sau procletului antihrist
      Așa să fie.

     3. Și nu are niciun sens să ți explic ce înseamnă nanoboti asemeni nici să ți explic ce înseamnă IA sau inteligenta artificiala asemeni Robotica și Electronică Medicala aplicata …te duci și studiezi Bioinginerie Medicala in Iași și apoi vorbim pe tot ce înseamnă nanogenetica si ingineria genetica .
      Doar ca o creștină ortodoxă trebuia să ți dai seama de la însăși acest nume dat pentru nanogel ,,luciferaza ,,
      Daca vrei să i te închini la antihrist du te și acum …însă suflarea lui HRISTOS o să vă stârpească de pe fața a tot pamintul.
      Pentru că slugile întunericului nu pot sta in fata Sa .

 3. despre «socotirea și mărturisirea lucrării satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu» spune:

  Sfântul Ignatie Briancianinov în cartea sa Despre vedenii, duhuri și minuni scrie (https://html2-f.scribdassets.com/8ewgv6zdog585u00/images/8-b7cffe514d.jpg, https://html2-f.scribdassets.com/8ewgv6zdog585u00/images/9-a65a819638.jpg):

  «[…]

  Înaintea celei de-a doua veniri a lui Hristos, când creștinismul, cunoașterea duhovnicească și dreapta socotință se vor împuțina cum nu se poate mai mult între oameni, se vor scula hristoși mincinoși și proroci mincinoși și vor da semne mari și minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință și pe cei aleși (Matei XXIV, 24). Mai ales Antihrist însuși va izvorî minuni cu îmbelșugate, uimind și satisfăcând prin ele cugetarea trupească și neștiința: el le va da semnul din cer pe care acestea îl așteaptă și de care însetează. Venirea lui, grăiește sfântul Apostol Pavel, se va săvârși prin lucrarea satanei, însoțită de tot felul de puteri și de semne și de minuni ale minciunii și întru toată amăgirea nedreptății întru cei pieritori: pentru că dragostea adevărului n-au primit ca să se mântuiască (II Tesaloniceni II, 6, 10). Neștiința și cugetarea trupească, văzând acele minuni, nu vor sta câtuși de puțin să chibzuiască: le vor primi fără întârziere, potrivit înrudirii duhului propriu cu duhul acelor minuni, potrivit orbirii lor, vor socoti și mărturisi lucrarea satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu. Antihrist va fi primit foarte grabnic, fără chibzuință[5]. Oamenii nu vor pricepe că minciunile lui nu au nici un scop bun, rațional, nici un înțeles bine hotărnicit, că ele sunt străine de adevăr, sunt preapline de minciună, că sunt o comedie monstruoasă, atotrăutăcioasă, fără noimă, care se străduiește să uluiască, să-i aducă pe oameni într-o stare de nedumerire și uitare de sine, să-i amăgească, să-i înșele, să îi atragă fermecându-i prin efecte fastuoase, deșarte, prostești.

  Nu e ciudat faptul că minunile lui Antihrist vor fi primite fără împotrivire și cu entuziasm de către cei apostaziați de la creștinism, de către vrăjmașii adevărului, vrăjmașii lui Dumnezeu: aceștia s-au pregătit pe sine pentru primirea pe față, cu lucrul, a trimisului și a uneltei satanei, a învățăturii lui, a tuturor lucrărilor lui, după ce au intrat dinainte în împărtășire după duh cu satana. Este vrednic de adâncă luare-aminte și tânguire faptul că minunile și lucrările lui Antihrist vor pune în încurcătură pe înșiși aleșii lui Dumnezeu.

  […]»

  «potrivit orbirii lor, vor socoti și mărturisi lucrarea satanei drept lucrare cât se poate de mare a puterii lui Dumnezeu.»

  https://digi24.ro/stiri/actualitate/social/arhiepiscopul-calinic-al-argesului-se-pune-intrebarea-daca-ma-voi-vaccina-desigur-1431649

  https://digi24.ro/stiri/actualitate/preotul-necula-a-crede-ca-vaccinul-e-o-incalcare-a-unei-dogme-e-periculos-in-mana-lui-dumnezeu-stau-si-astfel-de-vaccinuri-1431629

  «Nu e ciudat faptul că minunile lui Antihrist vor fi primite fără împotrivire și cu entuziasm de către cei apostaziați de la creștinism, de către vrăjmașii adevărului, vrăjmașii lui Dumnezeu: aceștia s-au pregătit pe sine pentru primirea pe față, cu lucrul, a trimisului și a uneltei satanei, a învățăturii lui, a tuturor lucrărilor lui, după ce au intrat dinainte în împărtășire după duh cu satana.»

  https://ortodoxinfo.ro/2017/02/21/insemn-ocult-pe-mana-ips-calinic/

  https://ortodoxinfo.ro/2017/02/27/hula-lui-necula/

 4. https://apologeticum.ro/2013/07/interviu-cu-parintele-paisie-aghioritul-despre-antihrist-si-pecetluire-pe-cat-s-a-vatamat-ortodoxia-prin-comunism-pe-atat-se-va-vatama-si-acum/

  «[…]

  Lucrurile înaintează în mod programat. În America câinii umblă fiind pecetluiţi cu un emiţător şi, pac!, îi găsesc. Aşa ştiu unde se află fiecare câine. Câinii care nu au marcaj şi sunt fără stăpân, îi omoară cu raze laser. După aceea vor începe să-i omoare şi pe oameni. Au pecetluit tone de peşti şi-i urmăresc din satelit în ce mare sunt. Acum iarăşi a apărut o boală, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu şi, ca să-l poată face cineva, îl vor pecetlui. Câţi oameni nu sunt deja pecetluiţi acolo cu raze laser, unii pe frunte şi alţii pe mână. Mai târziu, cel care nu va fi pecetluit cu nr. 666 nu va putea nici vinde, nici cumpăra, sau să ia împrumut, să fie numit într-un post etc. Îmi spune gândul că Antihrist cu acest sistem vrea să prindă toată lumea şi, dacă cineva nu este în sistem, nu va putea lucra etc., fie el roşu, fie negru, fie alb, adică toţi. Va supraveghea astfel printr-un sistem economic care va controla economia mondială şi numai aceia care au primit pecetea cu numărul 666 vor putea avea acces la schimburi comerciale.

  Dar ce vor păţi oamenii care se vor pecetlui!… Mi-a spus un specialist că prin razele laser se pricinuiesc vătămări. Oamenii care se vor pecetlui vor atrage astfel razele soarelui şi vor fi atât de vătămaţi, încât îşi vor mânca limbile de durere (Apoc. 16:10). Cei care nu se vor pecetlui vor petrece mai bine decât ceilalţi, pentru că Hristos îi va ajuta pe cei ce nu s-au pecetluit. Acesta nu este puţin lucru!

  Părinte, când îi va ajuta? După aceste evenimente?

  Nu, chiar atunci.

  Părinte, dacă nu vor putea vinde şi cumpăra, cum vor putea petrece mai bine ?

  Să vezi, Dumnezeu ştie un mod, îl ştiu şi eu. Aşadar…, m-a preocupat mult subiectul acesta şi mi-a trimis după aceea… o telegramă. Măi, măi, cum le iconomiseşte Dumnezeu!

  […]

  Extras din Cuviosul Paisie Aghioritul, „Cuvinte duhovniceşti II – Trezire duhovnicească”, Ed. Evanghelismos, 2003

  […]»

  1. Părinte, daca refuzam sa facem vaccinul și NU ne mai primesc la lucru, spital, sa plecam in alte tari etc., ce ne sfătuiți să facem??? Bunul Dumnezeu să fie cu noi toți!!!

 5. Asta este adevaratul mesaj si indemn al unui drept slujitor al lui Dumnezeu! Problema e ca, doar o mica parte din “turma de oi bezmetice” ale Lumii il vor asculta! Pana la urma, dupa cum se spune si in Matei 22, “Multi chemati, putini alesi”!

  1. Citi oare vor REZISTA sa nu se VACCINEZE ?
   Cei din manastiri vor rezista probabil.pentru ca au un circuit inchis si chiar se pot autogospodarii in afara societatii !!
   Dar cei din afara manastirilor cum vor proceda ?
   Daca numarul celor care NU.VOR VREA SA SE VACCINEZE este. EGALsau mai mare de 51 %din populatia unei tari atunci GUVERNELE VOR AVEA O EXTREM DE MARE PROBLEMA !
   Adica le va fi IMPOSIBIL sa-si impuna RESTRICTIILE !!!
   Dar daca numarul NEVACCINATILOR va fi sub 51%atunci NEVACCINATII vor fi SACRIFICATI ,exact ce isi doresc guvernele !!
   CUM VOM PROCEDA !?

   1. Va veni momentul cand cei nevaccinati, ajunsi “paria” pt societatea neomarxista, in sensul ca nu vor mai putea cumpara si vinde nimic, deci nu se vor mai putea hrani, vor fi obligati de imprejurari sa se refugieze in munti, paduri, pesteri, locuri izolate(in comunitati mai mari sau mai mici), pt a putea supravietui!
    Eu estimez ca aceste grozavii se vor intampla in 2-3 ani, pana in maxim 5 ani!

    1. AZI 56 %din populatia tarii traieste la ORASE !!!!
     99,99 % dinre acestia se vor VACCINA garantat pentru ca nu vor mai putea iesi nici sa-si duca
     GUNOIUL daca nu sint vaccinati !!!
     La sate se vor incumeta sa mearga DOAR cei care au O PROPRIETATE IN MUNTI SI SINT CU ADEVARAT CREDINCIOSI .0.01% MAXIM !!!
     LA SATE TRAIESC azi 44%din populatia tarii!!!
     99 % dintre ei sint pensionari si asistati sociali !!! 0,9%sint ANGAJATI !
     0,1 % adica CREDINCIOSII ADEVARATI vor supravietuii cumva initial prin munca propprie SPARTANA prin munti !
     PENSIONARII TOTI ,FARA EXCEPTIE se vor VACCINA pentru ca nu VOR PRIMII PENSII si RETETE COMPENSATE cit de curind .
     Deci FRATILOR ,vorbim VORBE !
     CEI dati pe.mina diavolului de 31 de ani prin DEDULCIRI la orice pacat si mai ales la CONFORT si EGOISM ATROCE ,deci MAJORITATEA gloatelor , nu se mai pot desprinde .
     SPARTANII CREDINCIOSI ORTODOCSI ai specie UMANE se stiu ,si sint pregatiti sa traiasca cu RADACINI DE COPACI si vara cu FRUCTELE PADURII .
     Restul N-AU NICI O SANSA !ZERO BARAT SANSE !
     DACA OMENIREA NU SE TREZESTE ,si nu cred ca o va face ,PENTRU CA SFINTUL INGER RUS OTROC VEACESLAV ne-a spus exact ce a vazut in viitorul nostru FACIND SALT IN TIMP prin DUHUL SFINT !
     Exact ce se preconizeaza acum !(OMUL FIIND SIGURUL VINOVAT de tragedia lui ,si urmeaza JUDECATA ASPRA !datul pe mina diavolului de care oamenii au ascultat cu mare placere pina azi dedindu-se cu placere YOTALA la orice pacat.PROSTIA SI FUDULIA se platesc scum si acum cu VIATA !din pacate si cea vesnica ! )
     OAMENII VOR FI constrinsi IN MAJORITATE indirect (99,99% deci se vor VACCINA obligati de lipsa de alternativa (piine /cruce,ori/ori ) ,si ceilalti care se vor ABTINE vor incerca sa ii captureze dar fara REZULTAT pentru ca vor fi ACOPERITI de DUHUL SFINT si devin INVIZIBILI )
     ca papusile de cirpe la Tetru de copii prin ATE,azi atele fiind invizibile si energetice (cipuri /sateliti /5G) .
     Iata o prezentare STIINTIFICA a problemei speciei umane :

     https://youtu.be/WkQAXVxkmA0

     P.S.
     Dpmdv este o judecata dreapta .
     Daca stau sa ma gindesc la discutia purtata de SFINTA TREIME cu Diavol despre SOARTA SFINTULUI IOV ,facind o analogie ,nu ne aflam departe de ADEVAR .
     DOAMNEZEU CU MILA SA CEA MULTA SA NE AJUTE PE TOTI !
     AMIN !
     Am fost preveniti sub toate
     formele posibilasi IMPOSIBILE de zeci de
     ani .
     OMUL nu s-a.lasat de indicatiile diavolesti !
     ACUM ,JOACA DACA MAI POTI ,OMULE !
     DE,cene-i de vina….!?!?!?

 6. Sper să nu ajungă Sfântul Părinte în vreun spital! Vor face orice nemernicii pentru a nu mai ieși viu de acoli.

 7. Acest modificator genetic nu este ,,vaccin ,, in primul rand .Cine a studiat genetica moleculară in facultate știe despre ce este vorba .Este un modificator genetic cu mesaj de modificare pe codul genetic al fiecărui om primit din gena mama , gena tata , arbore genealogic in momentul conceperii sale că ființa vie in burta mamei .Codul acesta genetic este moștenirea genetică cu care omul se dezvolta în toată ființa sa cu chip și asemănare după DUMNEZEU prin suflet și trup.
  Practic prin modificarea codului genetic omul numai este același om și din om poate deveni un animal încătușat cu nărav de fiara …libertatea care i a dăruit o DUMNEZEU , Creatorul Său și o anulează prin acest modificator genetic .Acest ,,vaccin ,,care nu este vaccin se caută subjugarea omenirii la procletul antihrist , adică la the beast fiara din Brussels și la antihrist.
  Cei care își vor lua nanobotii asupra lor vor vrea surprize mari și nu foarte plăcute ci la un moment dat își vor da seama că sunt controlați mental și nopțile cu somn liniștit nu l vor mai avea .Se vor ridica cu prigoana asupra noastră însă …HRISTOS DUMNEZEU va interveni pentru că însăși Creația care i se închina lui DUMNEZEU IN SFANTA TREIME va fi zdruncinata și după cum au spus Sfinții Părinți vor ieși fiarele din sălbăticie asupra oamenilor pentru că ,,omul,, numai este in tiparele lui așa cum l a lăsat DUMNEZEU.

  CU DUMNEZEU INAINTE

  1. Nu va e rusine sa vorbiti asa in numele Crestinismului???? Ce genetica ati invatat dumneavoastra la facultate, la Iasi e alta stiinta decat e la Bucuresti? Explicati-mi cu cuvintele dumneavoastra cum afecteaza ARNmesager din vaccin ADN ul cu care s a nascut un om? Domnule/sau doamna, ma faceti sa imi pierd speranta in omenire daca dumneavoastra, care sustineti ca ati studiat veniti cu asemenea ipocrizii si incurajati lumea sa creada asa ceva. Nu vreau sa se inteleaga ca sunt pro vaccinare OBLIGATORIE, NU! Fiecare sa faca ce vrea, dar sa se informeze, sa nu traiasca cu ideea ca ii urmareste cineva, ca le vrea raul. Nimeni nu vrea sa faca rau la nivel mondial, sa distruga planeta, ce prostii tot credeti acolo? Suntem fii lui Dumnezeu si doar gandurile necurate ar putea sa va strice credinta dumneavoastra si sa va pateze increderea in Bine, astfel incat sa invrajbiti oamenii unul impotriva celuilalt.

 8. Susținătorilor vaccinurilor le adresez o intrebare…care este definitia vaccinului ?…restul e minciuna inventată….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button