X

ATENȚIE! Pecetea lui antihrist va fi acceptată benevol de unii, înainte de înscăunarea lui antihrist

Profeția arhim. Gavriil despre Antihrist: ”Oamenii vor aștepta salvarea de la extratereştri. Să nu le mâncați pâinea”

Arhimandritul Gabriel sau Gavriil (născut Goderdzi V. Urgebadze, s-a născut la data de 26 august 1929, în Tbilisi, și a murit noiembrie 1995, în Mțheta, Georgia). Acesta a fost un Arhimandrit al Bisericii Ortodoxe Georgiene.
Profeția arhim. Gavriil despre Antihrist
Arhimandritul Gavriil a făcut multe profeții pentru omenire. A vorbit despre antihrist, Diavol. Iată ce a spus acesta:

”În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi. Adepţii lui antihrist vor umbla dezgoliţi. Creştinii însă vor fi îmbrăcaţi cuviincios. Conform canoanelor bisericeşti femeia nu trebuie să poarte haine bărbăteşti. Îmbrăcămintea omului arată starea lui duhovnicească.

Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni.

Despre lupta sfinţilor proroci Enoh şi Ilie cu antihristul se va transmite la televizor.

Când icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu de la Iviru („Portăriţa”) va purcede să părăsească Athosul, va începe dangătul clopotelor, bisericile în mod văzut i se vor închina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi arătate la televizor.

Aceasta-i mila Domnului”, spunea stareţul.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Va veni timpul”

Totodată, arhimandritul a menționat că trebuie spusă rugăciunea ”Tatăl Nostru”.

”Va veni timpul, oamenii vor pleca în munţi. Dar să nu vă duceţi câte unul… În păduri şi munţi să mergeţi în grupuri mici. Pentru creştini cel mai mare chin va fi faptul, că ei singuri vor pleca în păduri, apropiaţii lor însă vor primi pecetea lui antihrist. Produsele pe care pun semnul lui antihrist nu vă pot dăuna. Aceasta încă nu este pecetea. Trebuie rostită rugăciunea „Tatăl nostru”, de însemnat cu sfânta cruce, de stropit cu aghiasmă şi astfel se va sfinţi orice hrană. Dacă vei fura, vei încălca una dintre cele zece porunci. Cine va proceda astfel îl va primi pe antihrist. Omul credincios va nădăjdui în Dumnezeu. Iar Domnul în ultimele vremuri va săvârşi aşa minuni pentru poporul său, încât o mică frunzuliţă din copac îi va ajunge pentru o lună întreagă. Şi pământul nu va scădea; îi vei face cruce şi îţi va da pâine.

Nu vă temeţi. Principalul este să nu fie primită pecetea lui antihrist pe mâna dreaptă şi pe frunte.

Nu mâncaţi pâinea celui care a primit pecetea lui antihrist.

În ultimele vremuri adepţii lui antihrist vor umbla la biserică, se vor boteza şi vor predica poruncile evanghelice. Însă nu-i credeţi pe cei care nu au fapte bune. Doar după fapte se poate recunoaşte adevăratul creştin”.

”Când antihristul se va înscăuna, va deveni stăpânul lumii”

Arhimandritul Gavriil a vorbit și despre ce înseamnă credința adevărată.

”Credinţa adevărată îşi află loc în inimă, şi nu în minte (raţiune). Antihrist va fi urmat de cel ce are credinţa în minte, iar cel ce are credinţă în inimă, lesne îl va recunoaşte.

Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor.

La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va sili pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători.

Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi.

La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragostea, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu”, a mai spus arhimandritul Gavriil.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

   1. Da, va exista…
    Dar Domnul ii va ascunde pe ai sai, si nimeni n-are sa-i gaseasca, dupa cum zice Sf. Macaria. Ne va scapa Mantuitorul si Maica Sa, daca vom crede

  1. Cred că este mai degrabă o dovadă de lipsă de încredere profund jignitoare a guvernanților în potențialul autohton

 1. La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va sili pe toţi să primească această pecete.

  Citisem aceasta profetie dar nu am remarcat acest indiciu.
  Si totusi am scris ca pecetea va veni dinainte de antihrist.

  Ipoteza mea e ca antihristul va avea o grupare a lui, iar acestia trebuie sa coordoneze un sistem urias care se intinde in toate tarile.
  Asa ca, daca ai fi in slujba antihristului cum ti-ar putea dovedi altii loialitatea lor, daca nu cu propriul suflet? Si cum ar putea face asta, altfel decat pecetluindu-se?

  La aceasta ipoteza am ajuns cu mintea mea, desi citisem acest indiciu si nu l-am remarcat.

  Sunt prea plin de mine si prea putin plin de Hristos.

   1. Sfântul Paisie Agioritul spune, în cartea “Vremurile din urmă”, că:
    “Acum iarăși a apărut o boală, pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit”

 2. Off topic:
  Despre evreii cei buni , despre evreii de tot felul, ca facem inchisoare daca spunem ca ei pot fi rai si despre calcarea pe bataturi cu ultra-nationalismul si inabusirea sentimentului patriotic la romani

  Incepe progoana si spalarea creierelor romanilor. Sigur vor cenzura si site-urile ortodoxe online si se vor infiltra si in scoli, unde copiii nostri invata, pentru ca sekursitii si trolii de serviciu sa inceapa a promova neo-marxismul si darwinismul si cultul evreilor „perfecti” de pe scena istoriei.

  Totul pentru propaganda NWO si pentru a lovi in HRISTOS.

  Dar, nici DUMNEZEU nu doarme !

  Personal, nu cred ca va dispare sentimentul patriotic in asa hal incat sa inghitim toate rahaturile cu anti-semitismul si xenofobia, noi, romanii care suntem un popor iubitor de evreii normali la cap din Sfanta Biblie/
  Insusi HRISTOS a rasarit din neamul lui David, dar a fost si rastignit de preotii indraciti din sinagoga plus Pilat din Pont, care se spala de sangele nevinonat al DOMNULUI! Ce au facut ei NU se va uita niicodata si apare si in varianta originala si cenzurata a Prohodului cantat in Vinerea Mare.

  Cu HRISTOS mergem inainte!

  Chestia cu discursul” instigator la ura „se aplica tocmai evreilor care vor sa cenzureze totul si sa pregateasca mentalul pentru NWO. Deci, agenda masonica si ocultista continua mereu pentru a face sa dispara complet poporul roman care doarme , este ocupat cu uitatul la TV si cu frica de virusul ce nu exista sau cu castigatul de bani multi in strainatate. Si se amagesc romanii ca preotii ecumenisti de pretutindeni mai au inca HARUL DUMNEZEIESC la Sfintele Taine, Aici, In Romania lui Werner, mai sunt inca putine manastiri care nu sunt ecumeniste, mai este o SPERANTA. In curand, nu vor mai putea reveni romanii in tara lui Werner din cauza covrigului si a NWO. Se implinesc profetiile lui Arsenie Boca. Urmeaza cutremurul cel mare + ocuparea tarii de 3 mari puteri. Oare trupele B-Kamalla NATO vor dormi atunci cand statul lui Werner si a lui Lucovidus Orbus care arunca cu miliarde de euro pentru cazarea si echipamente NATO in Romania, va fi calcat de catre hoarde?

  Totul e putred si ne-am cam pierdut tara… IL mai avem. totusi pe HRISTOS, dar cati oameni IL mai „baga in seama” , acum la prag de 2021?!!! Multi dintre romanii cu functii mari, banoase si cozy, sunt foarte ocupati cu chelhanalele, cu gratarele si cu petrecerile de fitze maneliste de pe la restaurante si cluburi, cu afacerile cu interlopii, cu purtatul de masca in trend cu lumea si cu numarat banii castigati din smenuri politice si din leafa mare de slugoi ai sistemului anticristic…

  Cei mai saraci, se uita mereu la TV , fac statistici de accidente rutiere , mereu cu masca pe nas si spera sa treaca odata covidu’ asta, vai, ce este asta!!!? Se mai mareste pensia? Or mai merge anul acesta copiii la scoala fara masca? Mai vine odata marirea de salarii? Se scumpeste maine energia si painea? Castiga la fotbal echipa favorita? Ce a mai zis vecina de la etajul 2? S-a maritat vecina de la parter a treia oara? Spitalele covid sunt ca fabricile mortii pe banda rulanta si se fac poze misto cu Halep cu masca si cu staful cosmonaut din linia „intai” si premiat cu 500 euro pe caz de covid, etc. Tara arde si romanul este fixat pe TV. Oare sa ma vaccinez? Voi reklama vecina de la scara B, pentru ca a indraznit sa duca gunoiul afara si NU avea masca aia iertina si nesterila pe mufa. Cu, indrazneste sa calce si in biserica FARA masca? Las ca spun eu preotului sa NU o mai primeasca si sa-i dea NUMAI agheazma mare pentru nepurtarea de masca, altfel adio donatii la biserica, ce nu au destui bani din acatiste si din inmormantari si botezuri, etc….

  Desigur sunt multe aberatii, dar pot fi reale si unele deja sunt reale din ziua in care am acceptat covidu in viata noastra si am uitat de HRISTOS CEL VIU si am incetat sa mai gandim si sa ne mai pese de necazul aproapelui.
  Sunt frati si surori dusmani inca de dinaintea epocii covid. Nici acum nu s-au apropiat si se urasc si mai tare.

  Sa NU mai acceptam inversarea valorilor! In momentul cand se da spaga la ocuparea unui post misto, la stat sau in politica, atunci de ce ne mai miram ca cei „alesi” prin jocuri de culise de trolii de serviciu, ne servesc o dictatura fascista NWO? !!! Este ca o lupta corp la corp, si rezista cine poate, mai ales ca vine si marea vaccinare si marea epurare a claselor sociale. Nu exista NU STIU. Odata ce am capitulat urii, invidiei si lasitatii clasice la romani, deja totul se naruie.
  HRISTOS NU SE VA LASA BATJOCORIT! Daca nu rezista Ortodoxia, se va pierde neamul romanesc for ever…

  LIPSESC AICI PREOTII anti-ecumenisti CU CRUCEA IN FRUNTEA NATIEI ROMANE, caci oastea e crestina…, sau ar trebuie sa fie.

  Totul este ca totul, dar sa NU se atinga de copiii nostri, ca va exploda mamaliga. Daca nu va exploda , luam toporul si calea muntilor, pe la manastiri. Sa NU va vaccinati!

  Doamne ajuta!

  1. Doamne ajuta! V.as sfatui sa NU ACCEPTATI SA VA”VACCINEZE”!PT.CA IN”VACCINUL””CO19″ESTE INTRODUS SI PECETEA LUI ANTIHRIST(nanometric QR cod de bare-666)si VIRUS HIBRID!ACEST”VACCIN””CO19″(sau,cum le spun cabalistii”antidot”),VA INTRA IN ADN-ul UMAN MODIFICANDU-L!

  2. Il ispitesti grav pe Dumnezeu. Sf Impartasanie ii salveaza cu siguranta pe cei cu inima curata insa nu si pe cei care isi fac rau cu buna stiinta. Si chiar daca Domnul se milostiveste si te va scapa de otrava din vaccin vei cadea inmiiit mai rau din cauza primirii pasaportului de imunitate.

   De fapt miza este certificatul digital asociat fiecarui vaccinat fara de care nu se va putea trai in mijlocul lumii. La inceput va fi pe telefon, apoi bratara si in scurt timp (primele solutii se vor dovedi neviabile) se va ajunge la atasarea intima de corpul uman. Iar asta-i determinism tehnologic. Nu-i teoria conspiratiei. In societatea digitalizata fiecare obiect, respectiv utilizator in cazul oamenilor, va trebui IDENTIFICAT CU CERTITUDINE. Altfel nu functioneaza jucaria.

   Nu spune nimeni sa te ingrijorezi ci doar sa-ti misti putin fundu’ si sa duci o viata simpla, fireasca de altfel. Nimeni nu stie cand va veni sfarsitul insa acum se instaureaza o societate tehno-globalista-sclavagista-antihristica. Este o certitudine ce se petrece sub ochii nostri. Cine neaga asta nu stie pe ce lume traieste. Stii chestia aia cu “Fatarnicilor! Fata cerului stiti s-o cititi dar semnele vremurilor nu puteti”.

   Asa ca cine spune ca vaccinul nu-i nimic si ca-l va primi se inseala amarnic.

   PS – problema este insa ca am depasit deja faza de pecetluire launtrica (altfel nu se putea ajunge in etapa ulterioara de pecetluire fizica in care suntem acum). Oamenii nu constientizeaza caderea duhovniceasca in care se afla si modul complet nefiresc de vietuire. Cocheteaza cu lumea cazuta si cred ca Dumnezeu este obligat sa-i pazeasca. Se inseala refuzand sa mearga pe calea cea stramta, singura mantuitoare (n-o spun eu ci Domnul). Sintii din inchisori n-au facut nimic pana la urma. Insa AU REFUZAT statornic pana la jertfa si cea mai mica INSOTIRE CU RAUL. Asa ca sa spui ca primesti vaccinul … e de noaptea mintii. Serios.

   Domnul sa ne lumineze mintile ca sa intelegem Calea si sa ne intareasca pentru a o putea urma.

 3. Il ispitesti grav pe Dumnezeu. Sf Impartasanie ii salveaza cu siguranta pe cei cu inima curata insa nu si pe cei care isi fac rau cu buna stiinta. Si chiar daca Domnul se milostiveste si te va scapa de otrava din vaccin vei cadea inmiiit mai rau din cauza primirii pasaportului de imunitate.

  De fapt miza este certificatul digital asociat fiecarui vaccinat fara de care nu se va putea trai in mijlocul lumii. La inceput va fi pe telefon, apoi bratara si in scurt timp (primele solutii se vor dovedi neviabile) se va ajunge la atasarea intima de corpul uman. Iar asta-i determinism tehnologic. Nu-i teoria conspiratiei. In societatea digitalizata fiecare obiect, respectiv utilizator in cazul oamenilor, va trebui IDENTIFICAT CU CERTITUDINE. Altfel nu functioneaza jucaria.

  Nu spune nimeni sa te ingrijorezi ci doar sa-ti misti putin fundu’ si sa duci o viata simpla, fireasca de altfel. Nimeni nu stie cand va veni sfarsitul insa acum se instaureaza o societate tehno-globalista-sclavagista-antihristica. Este o certitudine ce se petrece sub ochii nostri. Cine neaga asta nu stie pe ce lume traieste. Stii chestia aia cu “Fatarnicilor! Fata cerului stiti s-o cititi dar semnele vremurilor nu puteti”.

  Asa ca cine spune ca vaccinul nu-i nimic si ca-l va primi se inseala amarnic.

  PS – problema este insa ca am depasit deja faza de pecetluire launtrica (altfel nu se putea ajunge in etapa ulterioara de pecetluire fizica in care suntem acum). Oamenii nu constientizeaza caderea duhovniceasca in care se afla si modul complet nefiresc de vietuire. Cocheteaza cu lumea cazuta si cred ca Dumnezeu este obligat sa-i pazeasca. Se inseala refuzand sa mearga pe calea cea stramta, singura mantuitoare (n-o spun eu ci Domnul). Sintii din inchisori n-au facut nimic pana la urma. Insa AU REFUZAT statornic pana la jertfa si cea mai mica INSOTIRE CU RAUL. Asa ca sa spui ca primesti vaccinul … e de noaptea mintii. Serios.

  Domnul sa ne lumineze mintile ca sa intelegem Calea si sa ne intareasca pentru a o putea urma.

 4. Nu știu cât dacă ne vom salva in munți și păduri. Se spune că cei care vor refuza pecetlea, vor fi ori capturați ori ghilotinați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button