X

[VIDEO] Virusul îl poți lua numai prin vaccinare! Dr. Amanda Vollmer vorbind despre descoperirile Dr. Stefan Lanka

Citiți mai multe despre Concepții greșite despre virusuri. Adevărata natură a virusurilor

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

    1. @Naavin: deci, respectivii mentionati nu stiu ce vor in viatā, aduca ei nu sunt crefinciodi la DUMNEZEU si nu sunt destul de tari sa refuze vaccinul…De aceea vor rugaciuni de la altii?!! Dar ce, au bani multi si functii mari de nu pot sa refuze vaccinul ucigas?!!
      Sanātatea si mântuirea sufletului întru IISUS HRISTOS este cea mai importantā, nu banii si functiile!
      DOAMNE AJUTĀ!

  1. Asa este. Numai omul inventeaza paraziti si dusmani, lupta cu natura etc… de parca Dumnezeu nu ar avea altceva mai bun de facut decat sa te distruga pe tine, o picatura intr-un ocean sau nici macar atat. Toata stiinta asta stupida, oficiala, se bazeaza doar pe importanta de sine, promovata si propagata prin frica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button