X

Dacă „celui mai puternic om al planetei” i se poate întâmpla asta, cu atât mai mult nouă. Asta e ideea urmărită de cenzurarea lui Trump de către Facebook Twitter și mai nou Youtube

Serviciul Youtube a decis să-i suspende canalul președintelui Donald Trump, pentru o perioadă de șapte zile, dar poate mări această perioadă, scrie BBC. În acest timp, președintele nu poate posta, dar canalul rămâne activ.

Google, cea care deține Youtube, a declarat că măsura vine ca urmare a faptului că respectivul canal ar fi încălcat regulile cu privire la incitarea la violență.

Donald Trump a fost interzis permanent de către rețeaua Twitter, pe motiv că „există riscul continuării incitării la violență”. Mai mult, Twitter a șters și contul de campanie al președintelui în exercițiu, „Team Trump”. Facebook a luat aceeași decizie pe 7 ianuarie 2021.

Cine se mai poate mira că a fost pus pe tușă de către social media, când i s-a întâmplat același lucru președintelui în funcție al SUA? Asta a fost și scopul urmărit, iar din acest moment, cenzura nu va mai avea limite.

Citiți și: DICTATURA BigTech: Google elimină reţeaua sCiocială Parler. Apple amenință că va proceda la fel

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. Consilier pricipal al televiziunii PBS(cloaca de pedofili) din SUA inregistrat cu camera ascunsa cand propunea CONFISCAREA / RAPIREA COPIILOR CETATENILOR CARE AU VOTAT PENTRU TRUMP SI INTERNAREA LOR IN LAGARE DE REEDUCARE . Propunea si atacul Casei Albe cu cocktail-uri molotov…

  https://www.trunews.com/stream/pbs-lawyer-wants-trump-voters-children-sent-to-re-education-camps

  https://youtu.be/t1r2rdmWsPE
  PBS Principal Counsel Michael Beller Incites Political Violence In Radical Left-Wing Agenda
  https://youtu.be/6Pf7rjLb1Ok
  BUSTED: Fired PBS Principal Counsel Michael Beller Runs Away From James O’Keefe In Washington DC

  https://www.foxnews.com/media/pbs-lawyer-michael-beller-project-veritas-trump-voters-children

 2. Să ne trezim! Avem conducătorii pe care îi merităm! Nimeni nu trebuie votat!
  Jos curvia, jos mândria, jos avorturile, jos păcatul! Doamne ajută! Așa să fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button