X

DICTATURA BigTech: Google elimină reţeaua socială Parler. Apple amenință că va proceda la fel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Google a anunţat vineri că a eliminat de pe platforma sa de descărcare a aplicaţiilor reţeaua socială Parler, populară printre cei mai înverşunaţi susţinători ai preşedintelui republican Donald Trump, din cauza prezenţei mesajelor care incită la violenţă, informează sâmbătă AFP.

Grupul solicită ca toate aplicaţiile disponibile în Google Play Store să implementeze o politică de “moderare robustă pentru conţinut extrem” dacă găzduiesc şi difuzează mesaje ale utilizatorilor, scrie agerpres.ro.

“Ştim că mesaje care incită la violenţă în curs în Statele Unite continuă să fie difuzate pe Parler”, a adăugat Google.

“Având în vedere această ameninţare continuă şi imediată pentru siguranţa publică, suspendăm disponibilitatea aplicaţiei în magazinul online Google până când (Parler) rezolvă aceste probleme”, conchide compania americană.

Mesajele de sprijin pentru insurgenţii care au pătruns miercuri în clădirea Capitoliului au proliferat după aceste eveniment pe această aplicaţie care a câştigat numeroşi adepţi în ultimele luni.

Confruntate cu evenimentele recente, mai multe reţele sociale au luat decizia de a suspenda conturile lui Donald Trump: permanent pe Twitter şi pentru o perioadă nedeterminată de timp pe Facebook, Instagram, Snapchat sau Twitch.

Decizia Google face acum ca accesul la această platformă să fie mai complicat pentru proprietarii de dispozitive care rulează sistemul de operare Android.

Conform informaţiilor apărute în mass-media americane, Apple a dat vineri aplicaţiei Parler 24 de ore pentru a pune în aplicare o politică de moderare înainte de a o suspenda din propriul magazin online, App Store.

Reţeaua socială Parler nu mai este ca la începuturile sale apanajul unor grupări extremiste şi atrage acum voci conservatoare mai tradiţionale, inclusiv congresmeni republicani.

La fel ca alte platforme alternative, Parler reglementează mai puţin decât principalele reţele sociale dezinformarea şi discursul de incitare la ură.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Si uite-asa, incet incet, cu banda anti-fake news despre vaccin din Anglia, cu site-uri inchise/sterse/restrictionate, cu intaratarea poporului asupra celor ce nu se supun ideilor lor masonice, se va sfarsi cu libertatea de exprimare, cel putin pe internet.

    Treaba e ca ii deranjeaza faptul ca nu pot prosti toti oamenii, ca nu toti le urmeaza planurile. De aceea le pun dop in gura celor ce le demascheaza planurile.

  2. Doi comunisti, Tapalanga si Pantazazel, din media mlastinoasa marxista isi apara cauza marxista acuzand de nazism. Niste ipocriti! Cu ce drept judeca acesti adepti ai marxismului/bolsevismului pe nazisti, de vreme ce nu se deosebesc fundamental in ideologie de acestia? Comunismul și Nazismul nu diferite in esenta ca sisteme totalitare, diferenta este ca modelul comunist se bazeaza pe lupta de clasa, in timp ce modelul nazist pe considerente de rasa, ambele sisteme, comunist si nazist, considera ca o parte a umanitatii este nedemne de existenta. Genocidul impotriva unei clase sociale este echivalent cu genocidul impotriva unei rase, infometarea unor copii de chiaburi ucraineni, ca urmare a foametei provocate de regimul lui Stalin, este echivalent cu infometarea copiilor evrei din Varsovia. Cu ce difera Auschwitz si Birkenau de gulagurile bolsevice? Genocidurile marxistilor asupra oamenilor, din tarile pe care le-au asuprit, nu diferite de cele facute de nazisti, decat prin aceea ca marxistii au ucis cu mult mai multi. Regimurile comuniste au la peste 240 de milioane de crime la activ, fata de cele 25 de milioane ale nazistilor. I-a intrecut pe nazistti si in privinta torturii fizice si psihice, doar ‘Sfanta Inchizitie’ a papistoizilor i-a devansat in aceasta privinta, cum spunea cineva despre ‘experimentul Pitesti’ ca este “una dintre cele mai cumplite experiențe de dezumanizare pe care le-a cunoscut epoca noastră”. A avut dreptate Soljenitin cand a spus despre marxism ca ‘este cea mai mare barbarie a lumii contemporane’.
    Acesti doi ‘intoxicologi’ infectati cu virusul ideologic al ciumei marxiste, Papagala si Pantazazel, alaturi de alti bolsevici din media informationala marxista, cauta sa otraveasca mintile celor care sufera de amnezia istorica in ceea ce priveste pericolele marxismului/comunismului, indeosebi pe cei tinerei, care sunt informati doar in privinta ororilor nazismului, dar nu e educat in ceea ce priveste adevarul istoric al celor peste 240 de milioane de victime ucise de regimurile marxiste.
    Cei din presa marxista sunt cei mai mari ipocriti, niste mincinosi ordinari, nu numai la noi, ci peste tot in lume. La 18 februarie 2019 niste antimarxisti au scris pe monumentul ideologului ‘ciumei rosii’, Karl Marx, din cimitirul Highgate, despre crimele marxismului, iar presa a dezinformat in legatura cu acea stire: “presa internă şi internaţională au relatat amănunţit, despre inscripţiile făcute pe partea din spate a monumentului, şi din laterală dreapta şi stânga. S-a păstrat, însă tăcerea absolută despre inscripţia făcută cu vopsea roşie pe partea din faţă.Rând după rând ziar precum B.B.C sau The New York Times au reprodus ştirea că Monumentul funerar al lui Karl Marx inscripţionat cu “Doctrine of Hate” (Doctrina a urii.) şi “Architect of Genocide” (Arhitectul genocidului.). Acestea fiind inscripțiile din laterală şi spate. S-a evitat în mod deliberat a se menţiona ce scria pe partea din faţă a monumentului, unde cu vopsea roşie a fost scris: Memorial to Bolshevik Holocaust 1917 – 1953. 66.000.000 DEAD . Într-un mod suspect occidentul păstrează o totală tăcere despre ceea ce unii istorici numesc „Holocaustul Roşu”. Despre zeci de milioane de victime care nu au “cimitire publice“, monumente sau zile omagiale. Perioada înscrisă pe monument este perioada gulagului în U.R.S.S, de la „Revoluţia Bolşevică” până la moartea lui Stalin. Cifră de 66.000.000 de persoane care au fost omorâte în URSS între 1917 – 1953 este menţionată de Solzhenitsyn, după calculele unui statistician rus”.
    De ce au cenzurat cei din presa, precum cei de la B.B.C si The New York Times? Pentru ca sunt populate de unii din fauna neomarxista! S-a vazut si in privinta alegerilor prezidentiale din SUA, din 2020, manipularea, cenzura primitiva la care s-au dedat. CNN, Twitter, Facebook etc, au demonstrat din plin ca sunt infectate cu virusul ciumei rosii.
    Tapalanga si Pantazazel, sobolani purtatori de ciuma rosie ce sunt, ar trebuii sa stie ca nu toti sunt amnezici in privinta multimii crimelor si torturilor facute de cei infectati de virusul ciumei marxiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button