X

Sfârșitul “alternativei” Trump – Înăbușirea NAȚIONALISMULUI la nivel mondial

Donald Trump 2020: Polls, news and on the issues

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Donald Trump a fost folosit, cu voia sa sau doar exploatându-i-se temperamentul, să conducă SUA din 2017 până în aceste momente. Sistemul avea nevoie de o contabilizare a Rezistenței, în perspectiva implementării unor restrângeri de drepturi și libertăți, la care vom fi martori în următoarea perioadă, incomparabile cu cele datorate plandemiei, care au avut rolul de a pregăti terenul.

Rezistența în SUA și peste tot în lume constă în apărarea normalității, a bunului simț, a valorilor sfinte și morale șamd. Dintre aceste valori face parte și iubirea de țară, ce fiecare cetățean trebuie să o aibă, fără a epata în ură rasială, xenofobie sau alte extreme la fel de periculoase ca cele de stânga.

Imaginea lui Trump a fost de simbol al acestei Rezistențe și din acest motiv americanul de rând a ieșit în stradă pentru el, fără a fi plătit sau adus cu autocarele, cum se întâmplă pe plaiuri dâmbovițene. Votanții săi au venit să-și apere votul, despre care au auzit că a fost fraudat. Iar cetățenii americani au și arme, pe care le folosesc cu îndemânare, deci nu e de glumit când se anunță un miting cu milioane de persoane, pe care nu le controlează nimeni ce au la brâu, prin rucsacuri sau în căpățână. Cel puțin așa declarau democrații americani, exprimându-și teama că vor fi violențe.

În zadar toate aceste ipoteze, căci totul a fost lăsat la voia întâmplării, dar deloc întâmplător! S-a dorit să se ajungă la incidente, iar dacă votanții lui Trump – conservatorii americani, s-ar fi comportat precum cei de la antiFA în momentul validării lui Donald Trump ca președinte al SUA, pe 21 ian. 2017, am fi vorbit acum de un război civil în desfășurare. Însă o mână a oprit ca lucrurile să escaladeze și avem doar compromiterea definitivă a ideii de naționalism în SUA, ceea ce este de ajuns pentru întreg mapamondul, care obișnuiește să ia lumină de la Marele Licurici – SUA.

Din acest moment, va fi foarte greu de promovat vreo idee naționalistă, patriotică sau chiar de siguranță națională, fără a fi arătat cu degetul și comparat cu dezastrul în care și-a sfârșit Donald Trump mandatul. Pe baza acestei demonizări, cei ce se vor opune oricărei măsuri dictatoriale ale noii puteri instalată în SUA, vor avea soarta lui Trump, care după cum vom vedea nu va fi ușoară.

Deja pe rețelele de socializare radicalii de stânga cer “răzbunare” împotriva TUTUROR celor care l-au votat pe Trump. Ei cer excluderea sociala a acestora, cer Big Tech să le închidă conturile, să fie dați afară de la locurile de muncă. Un discurs de ură fără precedent inundă rețelele sociale din SUA și NIMENI nu îi cenzurează pe FB, Twitter, Instagram. De abia acum va escalada cu adevarat prăpastia socială civilă în USA și se va intensifica războiul americano-american.

Globalismul a trecut la următoarea etapă, de vreme ce Naționalismul a fost eliminat!

Citiți și: Iluzia TRUMP. E naiv să crezi că oculta îl lasă din mâini pe „cel mai puternic om al planetei”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

25 comentarii

 1. “Sfarsitul nationalismului” dar nu al adevaratului nationalism ci al celui de tip Bibi Netanyahu – mutarea ambasadelor la Ierusalim si reconstruirea templului.
  Iata “maretele realizari” ale urangutanului “nationalist”:
  Pe plan extern, acest clovn patetic (chiar si numele “Trump” e sugestiv, inseamna un fel de Pacala sau Pacalici) a facut cam tot ce i-au transmis stapanii de la Tel Aviv prin handler-ul Jared Kushner:
  – Taierea ajutorului financiar pentru palestinienii din fasia Gaza si teritoriile ocupate abuziv de catre statul-terorist Israel.
  – Contracte babane de vanzare de armament pentru Arabia Saudita, arme cu care sauditii si-au facut de cap bombardand obiective civile (scoli, spitale) in Iordania… Asa se intampla de obicei cand dai briciul pe mana maimutei.
  – Denuntarea unilaterala a acordului nuclear cu Iranul.
  – Cel mai grav lucru facut de acest dobitoc cuvantator numit Trump a fost dupa parerea unanima sprijinirea teroristilor asa zisei FSA din Siria si ajutor logistic (folosirea de sateliti militari spion) oferit statului terorist Israel pentru bombardarea Hezbolah – singura grupare militara care conta alaturi de Rusia in lupta contra ISIS. Pentru cine nu stie, ISIS e abrevierea de la Israeli Inteligence Service fiindca ISIS a fost creeata si finantata de statul evreu cu participare Arabia Saudita pentru distrugerea crestinismului in Orientul Mijlociu.
  – Ca o batjocura, incununarea “realizarilor” acestui impostor descreierat numit Trump a fost medierea asa-zisului “tratat de pace” intre cele doua mari puteri teroriste Arabia Saudita si Israel care erau deja prietene cu si fara “tratatul” lui Trump. Pentru aceasta mascarada de doi bani a fost propus la premiul Nobel pentru pace, de doare capul..
  Una peste alta, venirea lui Biden inseamna din rau in mai rau, dupa stilul jidanesc deja cunoscut.

  1. Nu a zis nimeni ca Trump a fost un naționalist, ci asta a fost imaginea lui, încât i-a reprezentat pe toți naționaliștii americani.
   E drept ca in plan politic a executat multe puncte de pe agenda ocultei.

  2. Eu văd lucrurile invers ! A fost nevoie de diversiunea Capitoliu instrumentata de serviciile secrete fidele cauzei neomarxismului ateu,pentru ca declicul sa se întâmple ,acum vedem clar cine sunt forțele binelui -reprezentate de apărătorii crestinismului ,familiei creștine,specificului și identității de ne-am și forțele râului a antichristului reprezentate de neomarxismul și globalismul ateu ,drumul este greu ,dar merita pentru ca este in joc viitorul omenirii ,lipsește liderul care sa ne îndrume ,Trump a fost doar o capcana subtila pusă de fariseii care l-au răstignit pe Iisus fără ca Pontiu Pilat sa o ceara !?

 2. In ochi cui patriotismul a devenit compromis, a marxistilor, a descreieratilor de la Antifa si BLM, sau a faunei marxiste din alte parti? Cat despre ‘radicali de stanga’, ei sunt furiosi deoarece marea majoritate a americanilor au vazut cum a cazut poleiala de pe politicienii favoriti ai marxistilor care si-au afisat fara voie goliciunea in vazul tuturor, pe langa ca s-au dovedit corupti, mincinosi, tradatori, a iesit la iveala ca sunt si foarte fricosi, ceea ce-i descalifica irecuperabil in ochii americanilor, putin le mai pasa marii majoritati a americanilor ce declara marxistii democrati, din punct de vedere politic sunt terminati.

 3. Daca pe plan extern urangutanul s-a facut pres in fata stapanilor de la Tel Aviv, pe plan intern a intrat deja in istorie ca singurul presedinte american care si-a vaccinat propriul popor:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Warp_Speed la sectiunea “Goals” scrie negru pe alb ca fiecare american vaccinat va fi urmarit: “track every vaccine vial and the injection schedule for each American receiving a vaccination”.
  Deci cat de bou poti sa fii ca sa sustii ca acest psihopat a fost benefic pentru America??

  Un exemplu graitor de lingau si pupincurist prezidential este celebrul Alex Jones: la inceputurile Infowars latra ca 9/11 a fost o operatiune Mosad pentru ca o data cu instalarea uranguanului la Casa Alba sa o dea ca de fapt 9/11 a fost o operatiune a serviciilor secrete saudite… Mai mult de-atat..

 4. Avem si noi pupincuristi patologici de genul Alex Jones, dar mai mici.. Unul dintre ei este Nasul de la (pardon) B1 TV care il ridica in slavi pe dictachiorul mafiot Traian Basescu si pe Nutzi Udrea o mare “luptatoare anti-sistem” prezentandu-i pe acesti doi excroci ca fiind “raul cel mai mic” am incheiat citatul. Deci ce sa ne mai miram ca-l ridica in slavi pe (fostul) locatar psihopat de la Casa Alba.
  Trump nu a fost decat agentul haosului, o unealta de care papusarii s-au folosit. Atat.

  1. … sa ne vedem mizeriile de sub pres bagate la noi in Romania …macar americanii au trait mai bine si o duc mai bine decat noi ca nivel de trai si ca economie .
   Ce a facut bun Trump a fost faptul ca s a declarat impotriva avorturilor si impotriva homosexualilor .
   Joiannis s a declarat impotriva avorturilor si impotriva homosexualilor …?
   NU
   Johannis s a declarat pentru pervertirea sexuala a copiilor in Romania si pentru provaccinarea cu un modificator genetic adus prin bigpharma cu respectarea agendei de noua ordine mondiala care inseamna inchinarea omului la antihrist .
   Sa ne vedem de ,, barna ,, noastra si apoi sa judecam pe altii
   Iar mai nou ce se lucreaza de catre oculta … este promovarea pe fata sub nume de ,, vaccin,, a unui modificator genetic pe ADN /ARN .
   … cat despre studii clinice nu se mai ia in discutie pentru ca nu sunt prosti dracii fara coarne ca sa se dea de gol .

   Se aduc deocamdata 30.000 doze simbolic in transe cu pregatirea terenului pentru bate saua …cu 30.000 de scelerati adulatori la phizer si uratori de tot ce inseamna Romanie.
   S a creat s psihoza in masa necesara cu mortii de ,, covid,, dar omorati in spitale de ei pentru a se cere ,, vrem vaccin ,,
   Si au facut toate acestea ca asa au fost invatati , educati romanasii …,, vrem vaccin ca sa calatorim si sa slugarim ca aici murim de foame ,,…total fals si eronat.
   O TARA DE IMIGRANTI AM AJUNS
   Si tot ce ce mai misca in Tara asta ca , productie interna sau externa a fost pusa pe lockdown .
   Pentru ca asa au vrut satanele din gubernare . a fost tras careva la rasppundere ? NU
   Asteptam cu mana intinsa la adunatura de golani , escroci si jidovi din Brussells ca sa ne dea si noua de ,,gratierea ,, pentru tribut .
   VOI REALIZATI IN CE rahat suntem bagati ?
   Oare ce s a facut de catre fiecare in patratica lui pentru a nu se ajunge aici …
   Macar aia din America au avut curaj de a se aduna pentru unu care le a promis multe sau marea cu sarea
   Dar la noi ii doare pe careva de ce inseamna sa fii roman ?
   A cui este vine…? si oare pe cine sa luam de gat
   In momentul cand ne vom trezi din acest somn al mortii in care ne adincira barbarii de tirani vom realiza ca am ramas doar goi si sclavi in vechiul nost pamint.
   DUMNEZEU CU MILA

   1. Si papa e impotriva avorturilor.
    Nu mai zic de adventisti, baptisti, martori, toti condamna avorturile si lgbt-ul.

    1. Papa Francisc de la Vatican este proorocul mincinos care i a pregătit terenul lui antihrist prin căderea ierarhilor din Biserica Ortodoxă …satana uciga l ar Crucea se lupta mult că omul sa i devină sluga și să nu mai aibă nicio putere de ridicare de acolo de unde a căzut .
     De asta și Radu Gyr profetic a spus
     ,, Ridică te Gheorghe , ridică te Ioane

     Nu pentru pătule ,
     nu pentru pogoane
     Ci pentru văzduhul tau
     Liber de mâine
     …ridică te Gheorghe
     Ridică te Ioane
     Pe lanțuri și funii
     Ridică te
     …pe Sfinte Ciolane ,,,

 5. …sa fim seriosi, Trump era departe de a fi un luptator anti-NOM, el a fost folosit, cu sau fara voia sa (eu personal cred ca stia foarte bine ce face), doar ca ”imagine” a unui luptator anti-NOM tocmai in ideea de a compromite aceasta miscare, aceasta idee… in fapt, el era parte din sistem cu varf si indesat, si-a jucat foarte bine rolul in care a fost distribuit, as putea spune ca i-a si placut personajul pe care l-a jucat, menirea lui a fost de a decredibiliza fenomenul anti-NOM…si-a facut, se pare, treaba perfect, acum poate parasi scena. nu mai fiti naivi!

 6. Sa nu credeti ca globalistii fac tot ce vor, nu poate face ce vrea nici tatal lor intunecat, loser-ul satana, ultimul jeg, ei isi pot aplica planul lor doar in masura in care ingaduie Dumnezeu. Sunt unii, nu de pe aici, care mai spun ca satana se lupta cu Dumnezeu, ceea ce e fals; tatal minciunii si al nebuniei, mizerabilul, impreuna cu toata gloata lui de demoni murdari, nu se pune, pentru ca n-are nici o sansa, nici macar cu un inger a lui Dumnezeu care este mai apropiat de noi, mai mult a fost biruit de oamenii lui Dumnezeu, sfintii.
  Pe ‘inteleptii’/vicleni acestei lumi Dumnezeu ii incurca planurile lor, fara macar ca acestia sa priceapa: “El prinde pe cei înţelepţi în viclenia lor. Şi iarăşi: “Domnul cunoaşte gândurile înţelepţilor, că sunt deşarte”- 1 Corinteni 3, 19-20.

 7. ????????????????

  ,,Nebunii urcă-n vârf de tot,
  Comandă lumea idiot,
  Declară zilnic un război,
  Murim săraci, murim umili,
  Din moftul unor imbecili
  Şi este vai şi-amar de noi.
  Nu mai există nici valori,
  Nu se mai nasc nemuritori,
  Există bani şi-atâta tot,
  Să fim maimuţe-n carnaval,
  Maimuţa n-are ideal,
  Maimuţa are numai bot.
  Sunt puse ţările la zid,
  Democraţia e un vid,
  Sub echilibrul pururi frânt,
  Se-aruncă-n lume maladii,
  Popoarele spre-a se rări,
  Că-s prea mulţi oameni pe pământ.

  ~ Adrian Păunescu ~

 8. https://stirileprotv.ro/ilikeit/smart-things/oamenii-trebuie-sa-devina-cyborgi-pentru-a-face-fata-inteligentei-artificiale-avertismentul-lansat-de-elon-musk.html

  https://www.culturavietii.ro/2019/09/06/conexiunea-dintre-5g-cip-uri-nanoparticule-si-actele-biometrice/

  Elon Musk și-a propus să realizeze un cip implantabil în creierul omului. De altfel, astfel de cipuri se folosesc deja în neurochirurgie (pentru stimularea creierului bolnavilor de Parkinson, de pildă). Totuși, pentru că procedura implică o trepanație a craniului, fiind extrem de invazivă, oamenii de știință și-au propus să găsească o metodă de pătrundere a mașinii în creier mai delicată. Astfel, în 2016 a fost elaborată „dantela neuronală” (neural lace): o rețea cibernetică biocompatibilă cu țesuturile creierului, atât de fină, încât se introduce în corp printr-o simplă injecție în arteră, pe care fluxul sanguin o aduce la creier, pentru a pătrunde în neuroni și sinapse și a asigura interfața creier-computer.
  Acest mecanism al dantelei neuronale, odată introdus în creier, poate fi influențat de semnalele 5G emise de antenele de comunicații, cu care este perfect compatibil, făcând din om o ființă controlabilă cibernetic, adică un robot.

 9. Este scris “după roadele lor îi veți cunoaște”.

  Nu înțeleg încrâncenarea unora împotriva lui Trump.
  Trump a făcut mai mult decât oricare alt președinte de după 1973 pentru apărarea dreptului la viață al copiilor nenăscuți.

  Când practic a obligat toate statele americane să oficializeze cuplările homosexuale, Curtea Supremă a SUA avea în componența sa trei judecători ai căror strămoși au redactat Vechiul Testament. Doi dintre aceștia fuseseră numiți de Clinton, și toți trei au votat pro-Sodoma. Astăzi sunt șase judecători conservatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button