X

Iluzia TRUMP. E naiv să crezi că oculta îl lasă din mâini pe „cel mai puternic om al planetei”

Trump: the illusion of change - Local Futures

Trump, un actor al Opoziției Controlate

Sunt mulți, chiar dintre ortodocșii noștri cu tangențe protestante, care îl ridică în slăvi pe Donald Trump și spun că este salvatorul națiunii americane și al lumii, că luptă pentru poporul american și alte fantezii de acest gen! Dacă lăsăm la o parte propaganda și exaltarea unor postări de pe Internet cum ar fi cele ale Q-Anon, emisiunile Nasul TV sau articolele de pe ActiveNews, putem lesne observa că în cel mai bun caz Trump bate pasul pe loc, atunci când nu cade la pace cu Deep State-ul.

Dacă analizăm puțin faptele ce constatăm? După ce SUA și întreaga planetă au fost ținute în arest la domiciliu timp de 2 luni, economia americană și cea globală sunt la pământ, în statele americane sunt milioane de oameni care au intrat în șomaj, mii de mici afaceri sunt distruse, iar țara a fost în pragul unui război civil, în zeci de orașe magazinele sunt vandalizate, protestatarii se bat cu polițiștii, oameni sunt omorâți pe stradă de huligani…

Toate astea în condițiile în care Donald Trump este președintele Statelor Unite ale Americii! Nu este un guvernator, un senator sau un simplu jurnalist sau activist anti-globalist, este președintele SUA, supranumit și ”cel mai puternic om de pe planetă”. Deci cine este responsabil în primul rând pentru tot dezastrul din America și din întreaga lume?

Mai mult decât atât, Trump cu gura lui a spus că cere companiilor farmaceutice să urgenteze fabricarea unui vaccin și când acesta va fi gata va pune armata să-l distribuie populației. Iar celebra HR. 6666 care implementează contact tracing-ul (urmărirea celor infectați) este în vigoare, contrar celor ce se afirmă pe Internet și a început să fie pusă în aplicare în unele state americane. Deci, despre ce vorbim aici?

Dacă situația din România ar fi fost similară cu cea din SUA și președinte ar fi fost Ion Iliescu, tot așa ar fi zis adoratorii lui Trump, că Iliescu luptă pentru România și pentru binele poporului român?!

Trump amintește mai degrabă de Emil Constantinescu, care lupta și el pentru popor, dar l-a învins ”sistemul ticăloșit”, sau de Băsescu, care se lua la trântă cu Corupția, dar nu putea să-i dea de capăt din cauza ”mogulilor” răi.

Toți acești falși lideri politici sunt de fapt actori care joacă un rol. Sunt ceea ce în limbaj conspiraționist se numește Opoziție Controlată. Ei doar mimează că se opun Sistemului, Statului Paralel, Deep State-ului, Ocultei Globaliste, dar nu fac nimic concret, ci doar întrețin iluzia celor mulți că la nivelul puterii este cineva care luptă pentru ei. Opoziția Controlată este doar una din fețele aceleiași monede, învârtită de Oculta Globalistă în jocul numit dialectica hegeliană.

La fel s-a întâmplat și în cele două Războaie Mondiale, când oculta vindea arme și-n stânga și-n dreapta.

Un președinte care s-a opus cu adevărat sistemului a fost John Fitzgerald Kennedy, care știm că a murit asasinat.

Trump este cel mai mare promotor al vaccinului anti-covid și implicit al industriei Pharma

Acum câteva săptămâni ni s-a vândut povestea că Donald Trump și nevastă-sa s-au îmbolnăvit de Covid. Dar, dacă vă aduceți aminte, cu ceva timp în urmă, Trump făcea reclamă unui medicament numit Hidroxiclorochină, despre care spunea că este ieftin și că are rezultate foarte bune. Mai spunea că el personal îl ia frecvent în scop preventiv. Dacă Hidroxiclorochina este atât de bună, atunci de ce s-a îmbolnăvit de Covid? Vedeți cum se încurcă în propriile minciuni?!

Apoi, în numai trei zile, s-a vindecat complet de Covid și ridica în slăvi cât de performantă este medicina lor și că de pe-o zi pe alta va apare vaccinul miraculos.

Donald Trump va promova Globalismul American

Ca să înţelegeţi mai bine cum stă treaba cu Donald Trump, amintiţi-vă de Hitler, Stalin şi Al Doilea Război Mondial. Atât Hitler cât şi Stalin au fost promovaţi, aduşi la putere şi finanţaţi de bancherii globalişti, pentru a înfăptui o Nouă Ordine Mondială. Numai că, ambii conducători fiind naţionalişti, s-au abătut de la idealurile internaţionaliste ale Oligarhiei Bancaro-Corporatiste şi au plecat fiecare pe calea lui, Hitler pe cea a globalizării pangermanismului şi arianismului, iar Stalin pe calea globalizării sovietice, panslaviste.

Acesta a şi fost motivul pentru care, ulterior, presa occidentală i-a denigrat, demonizat şi transformat pe amândoi din eroi în tirani şi dictatori sângeroşi.

Cam asta se prefigurează şi în cazul lui Donald Trump. El însuşi a declarat că va lupta împotriva Globalismului și va promova Americanismul, adică Imperialismul American! De fapt aceasta este politica dintotdeauna a republicanilor: o Nouă Ordine Mondială Americană şi un Imperiu Global American.

Bineînțeles că alternativa la Trump, anume Joe Biden, este același lucru, dar ne sunt prezentați în antiteză, asta pentru a crea falsa iluzie că americanii au de ales între doi candidați opuși ca doctrină. Oculta, poate ați auzit de grupul Bildeberg, stabilește cine va fi viitorul președinte al SUA, nu ce votează americanul de rând, căci au și ei STS-ul lor, care este cu mult mai performant.

Este incredibilă propaganda de la noi, plină de înșelări, care îl prezintă pe Trump ca un personaj mesianic, prorocit de eretici catolici și păgâni rabini. Tot așa vor zice și de antihrist ziariștii noștri ortodocși? Căci antihrist așa va apărea la început, un om al păcii, moral, credincios etc., iar cei din staff-ul lui Trump implementează o astfel gândire la nivel planetar.

Publicăm mai jos opinia unui român care a cunoscut viața americană chiar la ea acasă. Pompiliu Diplan ne vorbește despre Donald Trump:

De ce China spionează și SUA nu?

SUA și în special Donald Trump desfășoară de ceva vreme o campanie de boicotare și denigrare a companiei chineze Huawei. Mai nou, Trump a propus și interzicerea aplicației chinezești Tik Tok. Motivul invocat ar fi acela că echipamentele Huawei și aplicația de video sharing mai sus menționată ar prezenta riscuri mari de securitate, având vulnerabilități care permit guvernului de la Beijing să spioneze cetățenii, companiile și instituțiile occidentale.

Argumentul, evident politicianist, adus în sprijinul acestei teorii este acela că regimul chinez este unul comunist și totalitar. Dar de ce numai regimurile comuniste și totalitare spionează? Ce ar putea împiedica un stat occidental, capitalist și democratic să spioneze alt stat sau chiar propriii cetățeni? Au statele occidentale mai multă frică de Dumnezeu și sunt devotate total principiilor morale și sfințeniei? Sau există legi care împiedică spionajul și permit depistarea acestui gen de operațiuni? SUA de exemplu are 5 sau 7 servicii de spionaj. Ce fac toate acestea, se ocupă doar de teroriști și drepturile omului?

Realitatea arată chiar contrariul. Sunt numeroase dezvăluiri făcute de Wikileaks sau de dizidenți precum Edward Snowden, care dovedesc existența unor uriașe rețele de spionaj și supraveghere la nivel global atât a cetățenilor, cât și a altor state sau companii private toate având originea în Occident, nu în China. Un exemplu în acest sens este rețeaua Echelon, care are o vechime de decenii.

Pe urmă sunt platformele și aplicațiile precum Facebook, Twitter, Youtube, Android, Windows, mai sigure și mai oneste cu utilizatorii decât cele chinezești? Chiar cei care dețin și administrează aceste servicii online recunosc că au acces la datele utilizatorilor și că se folosesc de ele pentru a face profit. Pe urmă cred că ați auzit de cazuri precum Cambridge Analytica, asta ca să dau doar un exemplu!

Privind lucrurile din perspectiva americană, dacă spui că o companie chineză sau o aplicație a ei te spionează, asta înseamnă că ai acces la arhitectura procesoarelor, a hardware-ului produs de compania respectivă și la codul sursă al softurilor aferente. Dacă nu ai acces la toate acestea atunci înseamnă că declarațiile sunt doar politice și nu au nicio valoare. Iar dacă ai acces în mod ilegal la aceste detalii tehnice atunci înseamnă că la rândul tău spionezi China, deci cum s-ar zice, râde ciob de oală spartă.

pentru redactarea acestui articol s-au folosit mai multe texte scrise de Dan Tănăsescu.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

19 comentarii

 1. Cand Guvernatorii si Primarii Democrati (gen Cuomo si DeBlasio in NY) au inchis bisericile pe motiv de covid, Trump a intervenit personal cerand ca toate lăcașurile de cult sa fie deschise, considerand ca ele sunt ESENȚIALE pentru ființa umană. Joe Biden este sprijinit in cea mai mare masura de atei, de Hollywood, de LGBT, de o mare parte a media, controlata de George Soros, unul din donatorii principali ai Democratilor , cu zeci si zeci de milioane de dolari…
  Autorul sau nu stie despre ce scrie sau…
  Pacat ! Daca Trump pierde alegerile, va fi FOARTE RÃU si pentru Romania !

  1. Nu numai ca a intervenit sa se deschida bisericile in pandemie dar este pro viata, a dat lege sa-i opreasca pe asa-zisii oameni de stiinta sa foloseasca fetusi avortati in crearea himerelor pentru studiul vaccinelor, i-a dat credit lui Dumnezeu si lui Isus Hristos pentru sanatatea lui si pentru reusite, a bagat la parnaie pedofili si a inchis retele online de pedofilie…a trimis echipe de recuperare a copiilor pierduti…pe asta s-au gasit sa-l puna la zid? Vreau sa vad alt presedinte care a facut mai multe pentru viata copiilor si viata in general mai mult decat Trump! Si care i-a multumit in fata a sute de mii de oameni lui Dumnezeu si lui Isus Hristos!
   Nu exista optiunea ca Trump sa piarda alegerile…trebuie sa le castige! Si cu ajutorul lui Dumnezeu le va castiga!

   1. Si martori lui Iehova sunt anti-avort, la fel si scientologii, baptistii, adventistii si toate sectele neoprotestante sunt „pro viata”.

 2. Dacă oamenii s-ar trezi și nu ar mai participa nimeni la mascarada numită alegeri…
  Abia atunci am avea șansa să se schimbe ceva! Altfel noi doar legitimăm sistemul!

 3. Trump e un mascarici si un mincinos patologic. „Make America great again” s-a dovedit de fapt „Make Israel great again” adica reconstructia templului si preamarirea „poporului ales” denumit in Evanghelii „neam spurcat”, „neam preacurvar” si „neam ucigas”. Bufonul s-a convertit la iudaism in sinagoga Chabad Leibovich in cadrul unei ceremonii private departe de ochii presei, fiind prezenti doar jidanii lui in frunte cu Jared care se viseaza mesia. Razboiul sau cu Soros e o alta farsa in realitate cei doi au afaceri impreuna prin interpusi. Toata mascarada cu covrig-19 a fost pusa la cale de Mosad care e in stare de orice doar ca „regele Cirus” sa fie reales si sa atace Iranul asa cum a promis. Fara „pandemie” Trump n-ar fi avut nici o sansa, pana si televiziunile lui „de casa” il dadeau pierzator in sondaje la jumatatea mandatului dar asa cu „pandemia” multi americani o se repeada sa-l voteze ca cica o sa „reconstruiasca economia”, te doare capu’.. Fara plandemie ar fi avut ZERO BARAT sanse la al doilea mandat, asa mai sunt sperante. Mai are si tupeul sa se compare cu J.F. Kenedy, vai de capul lui de mascarici, bufonul elitelor si al guvernului mondial..

  1. alternativa(Biden) e mai rea decât ce spui tu..din doua rele ideal ar fi ca amerikanii sa boicoteze alegerile in massa. slabe sanse

   1. Unul e cu avorturile si cu lgbt, celalalt e cu templul si cu „poporul ales”.
    In rest amandoi sunt pentru vaccin.
    Deci (intrebare de baraj): care ra*hat e mai cu „motz”?

  2. Daca convertirea lui Trump s-a facut in secret, de unde stii toate acestea? Jared se crede Mesia, iar tu te crezi vreun spion de renume mondial. Mai sunteti multi dintr-astia? Nu e vorba de a sustine pe unul sau pe altul, dar nu cumva ar trebui sa lasati politica si sa va ocupati de propavaduirea cuvantului Evangheliei?

 4. În esență așa stă treaba! Unde este lucrarea Binelui, acolo este și împotrivirea Răului. Deci, unde este lucrarea lui Dumnezeu, acolo este si vrajba satanei. Din acest motiv se întâmplă cele rele in SUA… Ca si crestini ortodocși ar fi trebuit să cunoașteți acestea. Interpretarea voastra denotă așadar lipsă de discernământ ortodox.
  Dacă nu aveți această virtute lăsați-o baltă și nu mai smintiti cititorii cu interpretări aberante.

 5. Draga Ortodoxinfo, am constatat cu surprindere ca site-ul vostru este cenzurat de providerul de internet nextgen care este parte a telecom. Stiati asta? Eu am descoperit astazi.

 6. Nu va amagiti! Trump a pus biletele cu rugaciuni la zidul plangerii si apare pe o moneda evreiasca pe care este si templul lui Solomon! Deci sa nu credeti ca puteti spera la ceva bun din partea lui Trump.

  P.S. lumea e obisnuita sa urmareasca la televizor si la calculator ce se intampla si va urmari se pare si sfarsitul lumii… pana va veni peste ei! Oameni prosti!

 7. Inainte de a da parul, bunul simt si minima inteligenta cer sa vedem: CE A FACUT?
  Avem raspunsul pentru 3,5 ani, pana in vara…:
  https://www.breitbart.com/politics/2020/08/13/exclusive-trump-accomplishments-list-president-provides-six-page-document-detailing-successes-of-administration/
  Daca nici asta nu e „facere de bine” – desigur, pentru americani…
  Si in ce conditii!!!
  Contra globalistilor, contra MSM (main stream media), contra indoctrinarii marxiste din scoli, colegii, universitati, contra industriei de spectacol …. anti-artisitic (de fapt) – muzica si film (Hollywood), contra retelelor de spectacol sportiv, COntyra guvernatorilor democrati (cam jumatate de state), contra majoritatii primarilor din primele 50 de orase mari ale Americii – 38 conduse de „Democrati” (Politie, Procurori) …
  In loc sa fii uimit cum de a rezistat FACAND BINE AMERICANILOR, a gasi doar motive de inlaturat inseamna sa sustii ca Robinet Bidon desalat de bolsevismul Kamilei este de preferat!
  A spus cineva ca Trump este Superman?
  A spus cineva ca Trump trebuie sa aduca fericirea si raiul pe Pamant sau ca e ales de romani?
  A promis el asa ceva?
  —-
  Orice-ai face, cine nu vea sa vada – nu vede!
  Una e sa vezi ca in America a ramas un Crestinism in deriva si „inertial”, cultural poate si alta e sa fie „judecat” dupa propriile interese, convingeri, dorinte.
  E unicul Presedinte care a realizat TOT ce a declarat in campanie ca va face si multe altele in plus!
  Cu Israelul treaba e prea „lunga” sa punem note aici – doar informational: banii sint alocati de Camera Reprezentantilor, nu de Presedinte si mutarea capitalei la Ierusalim era stabilita prin lege de vreo doua decenii, nu sint initiativele sale.
  [Si] SUA – ca tara este controlata de talmudistii babilonieni de mai bine de 100 de ani „subtil” si de la cretinul Roosevelt – pe fata.
  Noi ce am facut ca Romania sa nu fie controlata de „ei”?

  A se citi „The International Jew, …” de Henry Ford, din 1918!
  http://www.biblebelievers.org.au/intern_jew.htm
  si la https://archive.org/details/TheInternationalJew_655

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.