X

AUR a fost votat puternic în zonele cu mănăstiri: Suceava și Neamț. Românii și-au luat revanșa de la Referendumul pentru familie, când au fost manipulați de presă și trădați de casta politică

Institutul de sondare Avangarde, care a realizat singurul exit poll la alegerile parlamentare din acest an, a oferit date care arată că, în zonele în care există comunități religioase puternice, oamenii au votat masiv pentru Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), dând ca exemple Suceava și Neamț, dar și comunitatea catolică din zona Covasna.

„În Suceava a spulberat, în Neamț, toate voturile din zona mănăstirilor – măicuțe, călugări, tot ce avem zona aceea, plus oameni, enoriași, s-au dus aproape exclusiv către AUR. Ceea ce știm acum este că, acolo unde există comunități religioase puternice, atât ortodoxe, cât și de altă confesiune, au votat masiv pentru AUR. Asta știm cu siguranță. Este clar că opțiunea creștină a fost resimțită din plin în sânul populației”, conform unor noi date oferite de Avangarde privind profilul votanților la alegerile parlamentare.

În Covasna, AUR a obținut unul din cele două mandate de senator alocate.

În aceleași zone, s-a înregistrat o participare mare la Referendumul pentru familie. De altfel, o primă analiză Avangarde, publicată pe 9 decembrie, pe pagina de Facebook, arăta că „există o similitudine între prezența la Referendum și procentul obținut de AUR în aceste alegeri”.

Alianța pentru Unirea Românilor a câștigat alegerile în comuna Marginea, potrivit numărătorii paralele a partidelor politice. Partidul Național Liberal s-a situat pe locul doi la Marginea.

Concret, AUR a obținut 392 de voturi, PNL a obținut 380 de voturi, iar PSD 305 voturi. De altfel, candidații PMP au fost votați de către 237 de mărgineni, cei de la USR – de către 75 de cetățeni, iar candidații Pro România de către 105 persoane.

Potrivit primelor informații, astfel de situații au fost înregistrate și în localitățile Horodnic de Sus și Putna, unde AUR a obținut cele mai multe voturi.

Partidul AUR are în programul politic protejarea familiei tradiționale

Una dintre preocupările majore ale Alianței pentru Unirea Românilor este și va fi cea pentru familie. Fără familie nu există viitor. Înainte de orice măsură privind sănătatea populației trebuie să ne îngrijim ca în România să se mai nască români, iar acest lucru este posibil și mai cu seamă de dorit să se petreacă în familii.

Familia, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, este singura relație interumană care asigură mediul propice nașterii, creșterii și educării generațiilor viitoare. Ca instituție fundamentală a societății, familia asigură continuitatea poporului român și transferul valorilor și tradițiilor românești.

În ceea ce privește media de vârstă a votanților AUR, aceasta este de 41 de ani, împărțită astfel: 63% la categoria de vârstă 31-60 de ani, 26% dintre votanți aveau între 18 și 30 de ani și 11% aveau peste 60 de ani.

Media de vârstă a celor care au votat PSD este de 57 de ani, PNL – 48 de ani și USR-PLUS – 39 de ani.

Potrivit datelor prezentate de Avangarde pentru Camera Deputaților, cei mai mulți votanți AUR sunt bărbați – 57, 8%, înregistrându-se cel mai dezechilibrat raport bărbați-femei în rândul votanților la aceste alegeri. La PSD, votanții bărbați au reprezentat 53,2 %, la PNL – 55,6, iar la USRPLUS – 53,7%.

Datele privind nivelul studiilor arată că 55,4% dintre votanții AUR sunt absolvenți de liceu și studii postliceale, 22% nu au liceul absolvit și 22,6% au studii superioare.

Votanții PSD au absolvit liceul sau școli postliceale – 46,7, au studii gimnaziale – 37, 3 și studii superioare – 16%. PNL a fost votat de absolvenți de liceu sau cu studii postliceale – 51%, fără liceu – 19, 4%, cu studii superioare – 29,6%. USRPLUS a fost votat, în principal, de oameni cu studii superioare – 54,8%, cu liceul absolvit sau cu studii postliceale – 38,5%.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Inteleg acum, preferinta electorala a calugarilor si monahilor romani!Este o consecinta a faptului ca marii duhovnici romani, multi dintre ei trecuti de curand la Domnul, ne-au indemnat sa votam doar cu acele partide care nu ataca Biserica Ortodoxa si credinta poporului roman! Iar, prin doctrina sa, AUR nu doar ca nu le ataca, ci dimpotriva sunt pro acestea, membrii noii formatiuni aparute atacand prin declaratii si atitudini, pe detractorii Bisericii si ai credintei! Cu siguranta ca si AUR are „uscaturile” si „infiltratii” ei, dar la fel de sigur este, ca are si destui membrii credinciosi, patrioti si devotati neamului din care fac parte, iar doctrina politica, crestina, national-unionista si conservatoare ridica mult nivelul acestui partid!

    1. Călin Georgescu ,pe care vrea AUR sa l propulseze este MASON împreună cu Mugur Izarescu la un club din Roma…masonii au în juramanoul lor,sa lupte pt ecumenism pana la moarte.Sa dea bunul Dumnezeu să nu cădem din lac în puț. .

      1. Decat sa aud de dimineata pana seara, doar „limba de lemn” a neomarxismului de sorginte bruxelleza(mult mai toxica si decat „limba de lemn” a regimului lui Ceasca), mai aud si declaratii care sar in apararea fibrei acestui neam referitoare la Biserica Ortodoxa, credinta stramoseasca, familia crestina, drepturile si libertatile cetateanului de rand, antiavort si anti-LGBT, etc, chiar daca printre cei de la AUR sunt si specimene descrise de tine!

  2. OrtodoxInfo, voi chiar nu intelegeti ca „alegerile” nu sunt de fapt alegeri? Voi chiar va prefaceti ca nu stiti de softul ” Serviciilor” Voi chiar nu vreti.sa intelegeti.ca niciun partid nu intra in Parlament fara voia baietilor cu ochii albastri? Acum ca a intrat acest partid, nu stiu ce sa zic daca e bine sau rau, pana cand nu ii vad la treaba. Ar fi posibil ca o grupare patriotica a Serviciilor sa fi.bagat Aurul in Parlament? Sau e si asta o miscare de aruncat praf in ochii naivilor? Ramane de vazut ce hram poarta AUR. Pomul se cunoaste dupa roade, iar partidul AntiSistem dupa actiuni concrete Om trai si om vedea. Pentru inceput, sa le uram mult succes in Parlament!

    1. Din informatiile mele, AUR sunt promovati si finantati de vechii securisti de sorginte national-comunist-conservatoare si izolationista, care au activat cu precadere in regimul lui Ceausescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.