X

In memoriam Ion Gavrilă Ogoranu. Lansarea romanului „IUDA”, scris în anii rezistenței din munți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vineri, 26 aprilie, va avea loc lansarea romanului „IUDA”, un roman scris de Ion Gavrilă Ogoranu în anii rezistenței anticomuniste din munți.

La aveniment participă Zoe Rădulescu, fost deținut politic, și Marius Oprea, istoric.

„Lansare de carte: IUDA – un roman scris în anii rezistenței din munți (1954), căzut în mâinile Securității și recuperat de pe microfilme după anul 2000. Inspirat din interminabilul șir de trădări care a dus la distrugerea grupului de partizani din Munții Făgărașului”, anunță organizatorii.

Evenimentul va avea loc începând de la ora 19.00, la sediul Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, str. Veseliei 21, București.  Intrarea este liberă.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE