X

Guvernul Orban: După vaccinarea Covid, masca și distanțarea fizică trebuie să continue

Coronavirus vaccines are in the works, but keep your mask - Los Angeles Times

În strategia de vacinarea Covid, Guvernul Orban se aliniază OMS și declară că va impune mai departe masca și distanțarea socială, chiar dacă populația se vaccinează.

Dacă mă vaccinez, mai este necesar să respect celelalte măsuri igienico-sanitare?

Administrarea unui vaccin împotriva COVID-19 reprezintă unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alături de celelalte instrumente: respectarea restricțiilor și a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măștii, spălatul pe mâini și distanțarea fizică).

sursa: vaccinare-covid.gov.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. Nici nu ne asteptam la altceva. Masca are alt rol decat acela de a ne feri de o gripa oarecare iar distantarea sociala le serveste la distrugerea legaturilor dintre oameni si la golirea bisericilor la fel ca in occident.

  1. Ce pretentie sa mai ai la idiotii aia din Occident cu tarile lor progresisto marxiste .De ce credințâ sa mai fie vorba acolo ?Este plin de poponari ,Atei ,islamişti , lesbiene ,drogati ,alcoolici si alte rebuturi

 2. Deci daca se va ajunge la asa ceva, va fi BATAIA DE JOC SUPREMĂ! Adica un an de zile, ti.ai batut joc de cateva milioane de oameni, o mana de cativa nenorociti! Iar după ce.i vaccinezi ca pe vite, in continuare ii tii la respect! Oameni buni TREZITI- VAAAAAA!!!!! Voi chiar nu vedeti imensa bataie de joc a hoților astora??? Ne tin de un an de zile cu botnite ca la caini, ne dau aer cu porția, libertate in jurul gardului , vaccinare ca pe vite,inhibarea credinței prin oprirea slujbelor la biserica si dupa tot acest chin sufletesc, cand ne promit marea cu sarea, nu dau doi bani pe noi! Pana caaaanndddd?????

  1. De ce acceptam toate mizeriile astea? De frica? Vai de capul nostru! Din ignoranta? Vai de capul nostru! Din conformism oportunist sau orb? Vai de capul nostru! Atata putem, atat primim. Nimeni nu ne poate forta sa inghitim toate mizeriile astea decat daca ne declaram noi invinsi mai intai.

  1. Nu o sa fie nici revolta si nici revolutie. Va mai veni un virus!
   Acest virus a fost exercitiul, va mai veni altul sau poate alta tulpina dar cu mortalitate ridicata. Apoi vaccinul va fi cerut de populatie, iar cei nevaccinati o sa fie linsati de concetatenii vaccinati.
   Nu statul va face prigoana, ci ceilalti!

   Pe stat il intereseaza sa ajunga in corpul tau, nu o revolutie!
   Doar razboiul modifica granitele geopolitice, nicidecum o revolutie.

   1. Nu vreau să înfricoșez lumea, dar Dolores Cahill (președinta Alianței Globale a Libertății și președinta Alianței Mondiale a Medicilor) zice că următoarea pandemie ”va avea treabă cu ciuma, botulismul, Pesta.Y și poate și cu Ebola. În testele PCR au găsit fragmente de Ebola. Urmează iarna întunecată. Vor să detoneze o bomba în Roterdam pentru a bloca fluxurile de mărfuri. Vor să scoată curentul, internetul, și bancomatele; vor să dea lege marțială astdel încât să nu poți ieși din casă. ”În locul vostru, mi-aș face provizii de alimente”. În martie 2021 s-ar putea să anunțe la televizor un nou coronavirus (covid-21).
    Partea cu următoarea pandemie:
    https://brighteon.com/ae81a813-dc88-42a9-8139-e351c0a849d2
    24:49

    trascriptul înregistrării:
    https://ortodoxinfo.ro/2020/12/02/nazistii-s-au-intors/#comment-88618

 3. Asta, da bataie de joc la adresa romanului de rand! Adica, dupa ce-ti injectezi „otrava criminala” din seringa(daca poti fi atat de cretin, ca sa faci asa ceva de bunavoie), vei fi tinut in continuare ca un sclav cu botnitza pe bot, de parca ar trebui sa transmiti si celorlalti, mesajul: „Atentie, caine rau!”
  Si atunci, in afara de a te imbolnavi extrem de grav(de boli autoimune) sau de a te omorî direct, caci aceasta declaratie a Guvernului lui Sica(via OMS) arata foarte clar ca nu te protejeaza de Covid, care mai e rostul acestui vaccin?

  1. Rostul acestui vaccin e ca statul sa poata introduce in corpul tau ce vrea, cand vrea.
   Dorinta duce direct la semnul fiarei.
   Atat si nimic mai mult!

  1. Adevarat!

   Vor face tot ca oamenii sa ceara vaccinul. Nu o sa fie cu de-a sila. Dar ma tem de ceea ce vor fi in stare sa faca, sa ii aduca pe oameni in stare sa ceara vaccinul.

 4. Sa ne rugam fratilor, sa ne rugam!
  Sa ne rugam pentru pacea lumii!
  Sa ne rugam pentru pacea sufletelor noastre!
  Sa ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu si sa ne dea rabdare si intelepciune!
  Sa ne rugam sa avem smerenie si dragoste!
  Si sa-i iertam! Ca astia ce fac lucrurile astea se vor chinui mult in iad de vor ajunge acolo!
  Si sa ne pazim!
  Amin!

  1. Eheeei @ [email protected] ….asa e…ai zis perfect cap coada, litera cu litera: SA NE RUGAM!!! numai ca suntem mai rai,unii dintre noi si dam in extrema cealaltă! Si in loc de rugaciune vin alte idei rele! dar ai dreptate …singura si unica solutie este RUGĂCIUNEA! Pt tot si toti, pe care i.ai mentionat! Doamne ajuta si miluieste!🙏🙏🙏😌😔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.